AXI CARD - Ce cumparam cel mai des cu cardul de credit?

Ce cumparam cel mai des cu cardul de credit?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 25.04.2017
blog-views-icon 3676

Cardul de credit a devenit de multa vreme metoda de plata preferata de milioane de oameni din intreaga lume.

Cumparaturile online au devenit un trend, care aduce avantaje numerose tuturor utilizatorilor. Intradevar, acesta a devenit motivul pentru care institutiile financiare si bancile concureaza sa ofere cele mai favorabile credite clientilor. Obiectivul este sa oferim omului modern, un instrument financiar cu o limita de credit care poate fi folosit in totalitate oricand necesita utilizatorul. Din acest motiv iti oferim oportunitatea de a face cumparaturi cu prietenul tau cel mai bun AXI card. In acest mod, o sa poti sa profiti de hobby-ul tau favorit si mai si castigi din asta. In alte cuvinte vei putea sa combini utilul cu placutul.

Printe avantajele cardului AXI, este faptul ca poti compara cele mai bune preturi online si offline ca sa poti achizitiona produsul care te intereseaza cel mai mult. Daca pana acum nu te-ai gandit sa folosesti AXI card, poate este timpul sa afli ofertele avantajoase pe care le oferim in cumparaturile online.  

Iti vom dezvalui inca un beneficiu daca folosesti cardul AXI la fiecare plata online – iti cladesti un istoric de creditare foarte bun. Cu cat cumperi mai mult, chiar si cele mai mici sume si le replatesti la timp, cu atat mai multe beneficii strangi care se vor revedea in ratingul tau de credit. In acest fel esti motivat sa cumperi mai mult online ca sa profiti de termenii favorabili ai AXI card.

In zilele noastre, plata cu cardul de credit creste in volum cu viteza naucitoare, asta permite oamenilor sa obtina diferite produse si servicii intr-un mod usor si rapid.

Conform unei cercetari recente despre cumparaturi onine, cardurile de credit sunt de departe cele mai folosite instrumente de plata, depasind metodele alternative de plata cu 50%. In America oamenii fac cumparaturi online cu cardul de credit si cele mai cumparate produse sunt haine si pantofi.

Iti prezentam un rezumat al celor mai cumparate produse cu cardul de credit din lume.

1. Cumparaturi haine

Cardurile de credit sunt folosite cel mai frecvent la achizitionarea de haine, pantofi si accesorii. Este un fapt dovedit si este complet logic. Magazinele traditionale nu pot oferi cumparatorilor toate beneficiile shoppin-ului online. Cumparand online, poti sa alegi dintre oferte numeroase de servicii si produse si sa compare preturi. In acest fel vei avea destul timp sa iei o decizie buna pentru achizitia corecta.

2. Tichete de calatorie

Acesta este al doilea cel mai cumparat produs cu cardul de credit. Sunt sute de pagini web diferite, de unde poti sa faci booking pentru diferite destinatii – aproape sau mai departe. Este tocmai cardul de credit care a devenit cel mai rapid si usor mod de a plati pentru destinatia visata.

3. Vacante, hoteluri si zboruri

Tocmai din cauza acestor servicii sunt cardurile de credit metoda de plata cea mai folosita datorita convenabilitatii lor. Cardurile ofera inca o posibilitate cand faci asemenea comenzi – asigura trasparenta pentru toate tranzactiile facute inclusiv cele pentru sume mari. In acest fel, poti fi sigur ca nimic rau nu se va intampla cu achizitia ta online. La asta mai putem adauga ceva, cardurile MasterCard cum este si AXI card, sunt acceptate in majoritatea magazinelor din intreaga lume.

4. Renovari interioare

Uneori renovarile acasa sunt inevitabile. Aici cardul de credit este cel mai mare ajutor – nu numai ca iti permite sa faci cumparaturi din anumite magazine cu reducere, ci iti si permite sa renovezi fara prea mult efort.

AXI card reprezinta acel instrument flexibil, care va fi permanent langa tine. Nu uita ca il primesti la tine acasa prin curier gratuit; trebuie doar sa suni sau sa trimiti o aplicare online.

5. Cadouri de Craciun

Poti sa spui ce vrei, dar cadourile pentru diferite ocazii, mai ales cele pentru Craciun sunt cel mai des cumparate prin card de credit. Cu AXI card pe langa faptul ca faci cumparaturi rapid si simplu, economisesti si bani multumita termenilor nostri preferentiali.

Deci, in concluzie cardurile de credit au devenit deja metoda preferata de plata pentru majoritatea oamenilor din lumea intreaga. Motivul pentru asta nu consta numai in posibilitatea de a face cumparaturi la distanta prin telefonul mobil.

Contrar cardurilor de debit, cardurile de credit ofera o serie de conditii preferentiale fiecarui utilizator. AXI card ofera mult mai mult – notificari prin SMS pentru platile viitoare, retrageri fara comision de la ATM, fara taxe de retragere sau emitere. Cel mai bun lucru este ca, contrar cardurilor de credit normale emise de banci, AXI card este complet gratuit daca nu il folosesti – asta inseamna ca daca nu il folosesti nu vei plati taxe de administrare sau alte taxe.

Afla mai multe despre AXI card

 

0 comentarii