Cine oferă bani cu împrumut? AXI Card Romania

Cine oferă bani cu împrumut?

blog-calendar-icon Created at: 21.02.2024
blog-views-icon 151

Atunci când vrei bani împrumut nu trebuie să te mai rogi de prieteni și nici să-ți amanetezi bunuri. Cea mai simplă și rapidă metodă este să aplici la AXI Card și vei primi împrumut urgent de bani. 

Condițiile de aprobare sunt ușor de îndeplinit, iar tu poți intra în posesia banilor rapid. Ai la dispoziție mai multe metode prin care poți aplica, iar apoi îți poți administra creditul direct din contul AXI. 

Ce sumă de pot împrumuta? 

AXI Card este un produs financiar la care poți apela de oricâte ori ai nevoie de bani cu împrumut. Suma maximă pe care o poți împrumuta este de 43.000 de lei. Însă asta nu este tot. Deoarece AXI Card este ca și o linie de credit, vei putea refolosi banii de oricâte ori ai nevoie. Astfel, fiecare rambursare este din nou disponibilă și poate fi cheltuită. 

Cum se pot returna banii împrumutați? 

Nimic mai simplu. AXI Card îți pune la dispoziție mai multe metode prin care vei putea să efectuezi plata ratelor. 

Din contul online AXI Card - Înregistrează-te pe site-ul nostru și poți să realizezi plățile direct din cont. Prin intermediul contului vei putea să beneficiezi și de alte servicii exclusive. 

Transfer bancar - Poți realiza plata și prin transfer bancar. Nu contează la ce bancă ai deschis contul, trimite banii în cont la AXI Card. 

La ghișeele BCR - Poți realiza plata personal la oricare dintre ghișeele BCR. Pentru aceasta trebuie să te deplasezi la o sucursală bancară. 

Aparate multifuncționale BCR - Nu mai sta la rând la ghișeu și plătește direct la aparatele BCR.

Am nevoie de bani urgent astăzi

Ai ajuns la locul potrivit. Prin cardul AXI poți obține bani împrumut rapid. Aplică online direct pe site-ul nostru prin completarea unui formular sau sună-ne și solicită bani urgent. Nu lăsa problemele financiare să te afecteze și rezolvă-le cu ajutorul unui împrumut rapid. 

Poți obține un împrumut foarte ușor. Tot ce trebuie să faci este să ne furnizezi datele personale și codul numeric personal. Colegii noștri vor realiza verificări la Biroul de Credite și vor consulta baza de date a Agenției Naționale de Administrare Fiscală pentru a vedea care este suma maximă la care te încadrezi. Toate aceste proceduri se realizează într-un termen scurt, astfel încât tu să nu fii nevoit să soliciți împrumut bani de la prieteni. 

Cine oferă bani împrumut?

O persoană fizică poate apela la o bancă sau la instituție financiară nebancară pentru un împrumut bani. Noi îți recomandăm să apelezi direct la AXI Card, deoarece astfel vei putea scăpa de grija banilor și până la salariu, pensie. Cardul AXI este o soluție optimă de împrumut pe termen scurt, dar și pe termen lung. 

Care sunt avantajele AXI Card pentru a obține bani împrumut? 

AXI Card este un produs dedicat exclusiv persoanelor fizice. Poate aplica orice persoană care are o sursă de venit constantă. Vârsta minimă este de 18 ani. Pot aplica și pensionarii pentru un împrumut rapid, însă vârsta maximă acceptată este de 70 de ani. 

Întregul proces de aplicare se poate realiza online, fără să fie nevoie să te deplasezi la sediul fizic. Ne furnizezi documentele necesare și echipa noastră îți va realiza dosarul de creditare online. 

Cardul AXI este internațional, astfel că îl poți folosi chiar și peste hotare. Realizează plăți online sau fizice, la POS. 

Prin intermediul contului AXI poți să-ți administrezi datele financiare eficient. De aici poți realiza plățile ratelor și vizualiza tranzacțiile efectuate. 

0 comentarii