AXI - Activitati de cuplu accesibile

Activitati de cuplu accesibile

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 18.03.2022
blog-views-icon 970

Timpul petrecut alaturi de persoanele dragi este foarte important in viata de zi cu zi, in special in viata de cuplu. 

Stim ca multe dintre activitatile de cuplu pot fi costisitoare, insa in cadrul acestui articol iti vom prezenta o lista cu activitati accesibile. Pentru ca o activitate de cuplu sa fie reusita, trebuie ca ambii parteneri sa se simta bine. De aceea, va recomandam sa comunicati si sa descoperiti singuri care sunt activitatile comune care va vor relaxa. 

Gatiti impreuna - In locul unei seri la restaurant puteti alege sa gatiti impreuna un preparat nou. Stabiliti meniul pe care il veti pregati si stabiliti responsabilitatile. Intreaga activitate trebuie sa fie una placuta si relaxanta, astfel ca puteti pune si muzica pe fundal, pentru a va destinde. 

Ati incercat vreodata sa faceti pizza acasa? Va spunem dinainte ca nu este atat de complicat cum poate parea la prima vedere. 

Plimbare in aer liber - Acesta este un mod placut prin care va puteti relaxa si veti face si miscare. Luati cu voi o cafea sau o apa si plimbati-va in voie prin oras. Bucurati-va de aerul curat, stati pe o banca, mancati o inghetata, totul in timp ce discutati subiecte diverse din viata cotidiana. 

Plimbare cu bicicletele - O plimbare cu bicicletele va va ajuta sa va mentineti in forma. Puteti chiar sa va faceti un obicei si sa iesiti cu bicicletele in fiecare duminica. 
Plimbarile cu bicicletele pot fi mai solicitante din punct de vedere fizic si de multe ori este mai greu sa conversezi intre timp. Daca vrei sa poti discuta cu partenerul in timp ce va plimbati cu bicicletele, puteti sa apelati la o pereche de casti si sa mentineti o convorbire telefonica pe tot parcursul traseului. 

Bicicletele pot fi inlocuite cu role sau trotinete.

Picnic in aer liber - Cu siguranta vei reusi sa-ti surprinzi jumatatea cu aceasta idee. Pregateste cateva masline, una-doua feluri de branza, niste biscuiti si orice alte produse doresti. De preferat totusi sa nu apelezi la mancaruri gatite precum fripturi, sarmale, tocanite etc. 

Daca nu trebuie sa conduci spre casa, puteti lua cu voi si o sticla de vin. Nu uita de o patura pe care sa stati si sa va bucurati de picnic. 

Traseu montan - O iesire de o zi la munte te va incarca cu energie. Renunta la comoditate si lasa masina acasa. Alegeti sa mergeti cu trenul si sa faceti un traseu cu un grad de dificultate adecvat. Aveti nevoie de un ghiozdan cu cateva sandvisuri, apa si eventual niste batoane proteice. Plimbarea prin natura te va deconecta de la agitatia urbana si te va apropia de persoana draga. 

Jocuri de societate - Acestea au rolul de a va deconecta de la stresul cotidian. Puteti chiar sa alegeti din jocurile de societate dedicate cuplurilor. Acestea va vor ajuta sa va cunoasteti mai bine partenerul si sa scapati de inhibitii. 

Seara de film - Seara de vineri poate sa fie dedicata filmului. Am ales ziua de vineri pentru ca astfel puteti sarbatori finalul unei saptamani de lucru si startul relaxarii de weekend. Puteti insa sa stabiliti orice alta zi doriti. 

Popcorn, nachos, chipsuri, covrigei sau chiar un platou de branzeturi si un pahar de vin. Acestea sunt doar cateva dintre gustarile pe care le puteti pregati pentru seara de film. 

Iata si un exemplu de program de weekend. Seara de vineri am stabilit deja ca este dedicata filmului, in timp ce sambata puteti gati impreuna sau sa apelati la jocuri de societate. Duminica iesi la o plimbare in aer liber sau cu bicicletele. 
La finalul unui astfel de weekend vei vedea ca te vei apropia mai mult de persoana iubita. 

Toate activitatile prezentate mai sus pot fi realizate atat in cuplu cat si cu amicii. Nu ezita sa faci cat mai multe activitati in aer liber, acestea te vor ajuta sa te destinzi si sa te incarci cu energie pozitiva

0 comentarii