Plata online obligatii card credit AXI Card

Acum poti achita online obligatiile de plata AXI Card

blog-calendar-icon Created at: 19.04.2021
blog-views-icon 6095

Cardul de credit AXI îți oferă o platformă online convenabilă, rapidă și ușor de utilizat, cu funcționalități avansate pentru gestionarea contului tău personal. Pentru a beneficia de toate avantajele acestei platforme, trebuie să îți înregistrezi cardul AXI în contul tău personal. 

 

 

Pași Simpli pentru crearea unui Cont Online AXI Card:

 1. Accesează profilul tău: Mergi la meniul AXI Card din contul tău personal.
 2. Completează informațiile necesare: Introdu codul numeric personal (CNP) și numărul contractului. Numărul contractului se găsește în colțul din stânga jos al cardului tău AXI.
 3. Primește codul de înregistrare: După completarea câmpurilor, vei primi un SMS cu un cod de înregistrare pe numărul de telefon declarat la AXI Finance IFN S.A.
 4. Confirmă înregistrarea: Introdu codul de înregistrare în câmpul activ și confirmă înregistrarea cardului tău AXI în contul personal.

Acum poți urmări în siguranță toate tranzacțiile efectuate cu cardul tău de credit AXI direct din profilul tău personal.

Funcționalitățile Profilului Tău AXI Card

Navigare Ușoară și Opțiuni Diverse

În partea stângă a ecranului, vei găsi secțiunile meniului de navigare, care îți oferă multiple opțiuni pentru gestionarea contului tău:

 • Monitorizarea tranzacțiilor: Setează notificări pentru tranzacțiile efectuate cu cardul tău AXI.
 • Vizualizarea extraselor de cont: Verifică extrasul contului și obligațiile de plată aferente cardului tău AXI.
 • Contact cu echipa de suport: Trimite mesaje echipei noastre de relații cu clienții prin secțiunea MESAJE / ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI.

Control și Securitate Sporite

Poti gestiona cu ușurință serviciile asociate cardului tău:

 • Blocare și activare: Blochează sau activează anumite tipuri de tranzacții pentru a spori securitatea cardului tău de credit.
 • Monitorizarea soldului: Verifică soldul contului tău, suma utilizată și datoriile curente, complet gratuit.

Înregistrarea unui Cont Personal AXI Card

Fiecare client AXI are posibilitatea de a-și crea un cont personal pe site-ul nostru:

 1. Accesează site-ul: Mergi pe www.axi-card.ro.
 2. Logare: Apasă butonul “Logare” din colțul dreapta sus al paginii.
 3. Înregistrare: Completează formularul de înregistrare. Este important să nu folosești spații, diacritice sau semne de punctuație.
 4. Activare cont: Vei primi un email cu un link de activare. Accesează linkul, setează o parolă și finalizează înregistrarea cardului tău de credit AXI.

Beneficii ale Contului Personal AXI Card

Prin înregistrarea cardului tău AXI, te bucuri de o serie de beneficii:

 • Acces rapid la informații: Verifică istoricul tranzacțiilor și soldul contului direct de pe telefon sau computer, fără a mai face drumuri pentru un extras de cont.
 • Promotii și oferte: Primește informații despre promoțiile și ofertele individuale AXI Card.
 • Securitate îmbunătățită: Beneficiază de funcționalități de blocare și activare a tranzacțiilor pentru protejarea fondurilor tale.

 

 

Concluzie

Contul personal online AXI Card este un instrument esențial pentru gestionarea eficientă și sigură a cardului tău de credit. Îți oferă acces la toate informațiile și serviciile necesare, într-o manieră simplă și convenabilă. Înregistrează-ți cardul AXI astăzi și profită de toate beneficiile pe care le oferim!

 

2 comentariiMuresan Ana Maria 7 luni în urmă | 0

Vreau sa platesc Creditu


Muresan 7 luni în urmă | 0

Vreau sa platesc