AXI Finance IFN si "Leacuri Băbești Ca Să Ai Bani"

AXI Finance IFN și-a propus să își ajute clienții cu "Leacuri Băbești Ca Să Ai Bani"

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 03.10.2023
blog-views-icon 595

AXI Finance IFN, serviciul financiar flexibil cu peste 35.000 de clienți mulțumiți în România, cât și o prezență masivă în alte patru țări europene, lansează o campanie de educare financiară într-o manieră total inedită și pe o piață din ce în ce mai competitivă. Împreună cu George Bonea, comediant cunoscut pentru abordarea creativă și notele ironice din online, au lansat o serie de clipuri menite să demonteze cu umor toate stereotipurile când vine vorba de câștiguri rapide și ușoare - celebrele rețete de făcut bani. Totul cu misiunea de a explica în termeni cât mai ușor de înțeles terminologia domeniului financiar. 

Noul concept de comunicare a apărut ca un răspuns la faptul că România este pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește educația financiară. Doar 8% dintre români au un nivel minim de educație financiară și peste 50% dintre aceștia au dificultăți financiare, motiv pentru care nu reușesc să economisească bani.

Într-un efort de a simplifica limbajul tehnic care poate provoca o serie de confuzii, această inițiativă își propune o abordare inedită cu seria de clipuri intitulată "Leacuri Băbești Ca Să Ai Bani".

Prin această colaborare neconvențională AXI Card dorește să ofere clienților și publicului larg o înțelegere mai profundă a funcționării instituțiilor financiare nebancare (IFN) cât și a limbajului de lemn. Clipurile vor explora, cu umor, aspectele cheie legate de gestionarea finanțelor personale și alegerile financiare responsabile, cât și o mai bună explicare a terminologiei din domeniul financiar.

Primul episod, din seria de opt, este disponibil pe Youtube. În perioada următoare urmează și mai multe informații despre domeniul financiar prezentate într-o manieră cu totul originală. 

"Suntem conștienți că limbajul tehnic al industriei financiare poate fi intimidant. Cu această campanie, dorim să demistificăm aceste noțiuni, să arătăm că în această industrie pot coexista atât umorul cât și seriozitatea, și să promovăm o înțelegere mai clară a beneficiilor și responsabilităților asociate unui IFN," a declarat Bogdan Dobre, CEO - AXI Finance IFN S.A 

"Leacuri Băbești Ca Să Ai Bani" este o serie de clipuri online, realizate astfel încât să acopere o arie cât mai largă de curiozități din domeniul financiar. Este poate cea mai simplă și interactivă metodă de până acum prin care să afli mai multe despre scorul FICO, Biroul de Creditare, carduri, MDP (Suma Minimă de Plată), ori despre scorul de creditare.

Din datele noastre știm deja ce influență majoră și sănătoasă au părinții și profesorii în informarea copiilor când vine vorba de educația financiară, dar cu toate astea și în rândul adulților sunt lacune care până acum au provocat atât de multe probleme. Doar unul din 5 români înțelege noțiuni financiare de bază. Având aceste informații nu am putut să stăm indiferenți și ne-am concentrat toată atenția pentru ca în perioada imediat următoare să contribuim cât mai mult la educația financiară a românilor”, a mai declarat Bogdan Dobre, CEO - AXI Finance IFN S.A 

Demersul AXI Finance cu privire la educația financiară vine pe fondul unor prognoze pesimiste: vârsta medie a populației este în creștere, 25 de județe având mai mulți pensionari decât salariați. La toate acestea contribuie și lipsa unei bune înțelegeri a aspectelor financiare. 

AXI Finance se pregătește ca în perioada imediat următoare să își lanseze serviciile și pe piețele din Statele Unite ale Americii și Mexic. Între timp și-a extins prezența și pe Instagram unde dorește să ofere o comunicare mai relaxată și apropiată de publicul tânăr, răspunzând cu lejeritate la toate întrebările acestora. 

0 comentarii