Cum va functiona protectia 3D pentru AXI Card?

Axi Card asigura protectie 3D pentru platile tale online

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 25.11.2019
blog-views-icon 1229

Axi Card asigura protectie 3D pentru platile tale online

Avem vesti bune despre securitatea cardului tau AXI. Dupa cum stii, cardul de credit AXI include notificare SMS gratuita pentru fiecare tranzactie.  In profilul tau de client, poti urmari orice tranzactie si sa previi orice abuz din timp.

Acum am facut cardul de credit AXI si mai sigur prin introducerea protectiei 3D pentru platile online!

Cum va functiona protectia 3D pentru AXI Card?

Cand faci o plata online, magazinul online iti cere sa introduci numarul cardului tau de credit, numele detinatorului de card, codul CVC, si data expirarii. Prin introducerea protectiei 3D, va trebui sa introduci un cod de verificare plata aditional. Vei primi acest cod prin SMS pe numarul de telefon specificat de tine in contractul AXI Card. Ramane doar sa introduci codul primit in formularul de comanda al magazinului online si sa finalizezi plata.

Codul 3D va fi valid cateva minute. Dupa data expirarii, va trebuii sa generezi un nou cod 3D daca vrei sa finalizezi plata.

De ce am adaugat protectia 3D la platile tale cu AXI Card? Pentru ca increcam in mod constant sa imbunatatim securitatea platilor tale. Acum, cu protectia adaugata 3D, poti fi si mai relaxat cand faci cumparaturi cu AXI Card.

Info:

Ce este 3D secure?

3D Secure este un sistem antifrauda dezvoltat de VISA si MasterCard. Folosirea acestui sistem permite cresterea securitatii tranzactiilor online deoarece parola este solicitata la fiecare comanda online in sistem 3D Secure, similar ca la retragerea de bani de la bancomat.

Avantajele 3D Secure sunt:

Reducerea riscului de frauda datorita faptului ca doar persoana care cunoaste parola 3D Secure poate tranzactiona online pe site-uri care folosesc acest sistem antifrauda.

Daca datele cardului tau inrolat 3D Secure sunt folosite fraudulos de catre o terta parte pentru a comanda pe site-ul unui comerciant care nu foloseste acest sistem de protectie, vei avea castig de cauza la disputarea sumei aferente tranzactiei.

0 comentarii