Descoperă campania "Castiga 10.000 RON cu AXI Card"

Câștigă 10.000 RON cu AXI Card

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 14.06.2023
blog-views-icon 1434

AXI Card îți oferă un premiu care îți poate schimba planul de vacanță!

AXI Card organizează o campanie promotională cu numele "Castiga 10.000 RON cu AXI Card". Această campanie, care a început la data de 6 februarie 2023 și se va încheia la data de 25 iulie 2023, oferă o oportunitate unică clienților AXI de a câștiga premii în fiecare săptămână.

Până în prezent, 18 premii în valoare totală de 18.000 RON au fost acordate cu succes. Fiecare săptămână aduce cu sine o nouă șansă de a câștiga, iar premiul oferit este de 1.000 RON. Este suficient ca participanții să efectueze o tranzacție în valoare de 200 RON sau mai mare, fie la punctul de vânzare (POS), fie online, în timpul săptămânii campaniei.

Câștigătorii anteriori s-au bucurat de marele lor succes și au putut să-și achiziționeze produsele dorite, cu ajutorul acestui mic dar valoros ajutor financiar oferit de AXI Card. Astfel, campania a devenit o modalitate minunată de a-ți îndeplini dorințele și a obține sprijinul necesar.

Cu doar două etape rămase până la încheierea campaniei, timpul este acum esențial pentru a te înregistra și a avea șansa de a câștiga premiul final în valoare de 10.000 RON. Acest premiu nu numai că poate transforma vacanța ta într-o experiență de neuitat, dar îți poate oferi și libertatea financiară pe care ți-o dorești.

Încurajăm toți clienții AXI să profite de această oportunitate și să se înscrie pentru marele premiu. Așadar, nu mai așteptați și alăturați-vă campaniei "Castiga 10.000 RON cu AXI Card"! Vă urăm mult succes și să aveți parte de momente de bucurie în timpul călătoriei voastre către câștigul mare.

Ce trebuie să faci pentru a participa la Tombolă?

  • Fă o tranzacție de minim 200 RON prin POS sau Online! 


Da, atât de simplu. Trebuie să faci o plată egală sau mai mare de 200 RON la POS sau online în timpul săptămânii campaniei pentru a fi eligibili pentru tragerea la sorți.

  • Câștigătorii anteriori au fost foarte fericiți și au putut să-și îndeplinească dorințele cu ajutorul premiului acordat de AXI Card.
  • Cu doar două etape rămase, timpul prețios se scurge, dar șansa de a câștiga marele premiu de 10.000 RON încă este la îndemâna tuturor celor care se înscriu și participă în toate cele 20 de etape ale campaniei.
  • Premiul final este un adevărat joc schimbător, oferindu-ți posibilitatea de a-ți transforma planurile de vacanță în realitate și de a-ți bucura familia sau persoana dragă într-o experiență de neuitat.
  • AXI Card demonstrează încă o dată angajamentul său de a sprijini clienții săi și de a le oferi oportunități inedite prin această campanie promotională.
  • Încurajăm toți clienții AXI să profite de această oportunitate și să participe activ la campanie, astfel încât să crească șansele de a câștiga marele premiu de 10.000 RON.
  • Nu ratați această ocazie de a vă îmbunătăți situația financiară și de a vă transforma visurile în realitate.
  • Înregistrați-vă acum și vă dorim mult noroc! AXI Card este alături de voi în călătoria către câștigul mare!

Campania "Câștigă 10.000 RON cu AXI Card" este în plină desfășurare, oferind clienților AXI o șansă unică de a câștiga premii săptămânale în valoare de 1.000 RON și premiul final de 10.000 RON. Cu doar două etape rămase, este momentul ideal să vă înregistrați și să participați în fiecare săptămână pentru a avea șansa de a vă îmbunătăți planurile de vacanță și de a vă bucura de libertatea financiară oferită de AXI Card. Nu ratați această oportunitate și vă dorim mult succes în cadrul campaniei "Câștigă 10.000 RON cu AXI Card"!

2 comentarii



Dragut Florin 1 lună în urmă | 0

Minunat !!


Toma 4 luni în urmă | 0

Super