Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

De ce să utilizați cea mai recentă versiune a aplicației mobile AXI RO?

Cu aplicația mobilă AXI RO puteți urmări tranzacțiile, vă puteți confirma plățile online, puteți utiliza diverse instrumente pentru a spori securitatea cardului dvs. de credit, afla valoarea sumei datorate, adăuga cardul în portofelele digitale și multe altele. 
Pentru a face acest lucru, accesați App Store sau Google Play. Căutati "AXI RO" în bara de căutare a magazinului. Când faceți clic pe el, veți avea 2 opțiuni - să dezinstalați sau să actualizați aplicația. Faceți clic pe „Actualizare”.
Este important să știți că va trebui să parcurgeți din nou pașii de adăugare a unui card de credit și de identificare. Pașii sunt descriși în detaliu în acest articol.
Odată ce ați finalizat procesul de verificare, puteți fi sigur că aveți cea mai recentă versiune a aplicației mobile și că aveți acces la cele mai recente funcții.
Ce se întâmplă dacă nu faceți upgrade la cea mai recentă versiune a aplicației mobile AXI RO?

Pe scurt - nu veți mai putea accesa toate funcțiile disponibile ale aplicației.
În plus, diferența dintre versiuni, poate limita unele dintre acțiunile pe care obișnuiești să le faci prin intermediul aplicației mobile.
Dacă nu utilizați cea mai recentă versiune a aplicației, singura modalitate de a vă verifica plățile online va fi combinația de parole statice și dinamice.
Cu cea mai recentă versiune a aplicației mobile AXI RO, vă puteți confirma plățile mult mai ușor și mai rapid.
1) Accesați aplicația AXI RO și accesați "Notificari".
2) Selectați tranzacția care așteaptă confirmarea - se va deschide un ecran de verificare.
3) Introduceți detaliile de conectare în aplicație - cod sau amprentă.
Dacă doriți să vă confirmați plățile cu doar câteva clicuri și fără riscul de a uita codul de securitate, nu uitați să activați opțiunea biometrică.