Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Ce este Google Pay™?

Ce este Google Pay™?  

Google Pay™ imbina toate metodele de plata disponibile cu Google. Dupa ce ati adaugat detaliile cardului AXI in Google Pay™, il puteti utiliza pentru a:

  • face cumparaturi in magazine cu telefonul tau;
  • face cumparaturi in aplicatii si site-uri web;
  • completa automat formulare in Chome (afla mai multe);
  •  cumpara produse Google.

In Google Pay™ puteti folosi si carduri cadou, carduri de fidelitate, bilete si cupoane pentru a le adauga la cumparaturi. 

Cum configurez aplicatia?

Cel mai simplu mod de a adauga cardul AXI la Google Pay™ este direct prin aplicatia noastra mobila. Selectati butonul pentru a adauga cardul in portofelul digital (il veti gasi chiar sub imaginea cardului dvs.). Urmati pasii pentru a verifica cardul. Asta e tot.

Exista o alta modalitate de a adauga cardul AXI la Google Pay™. Pentru a incepe sa utilizati Google Pay™ pe un computer, conectati-va la contul dvs. pe adresa pay.google.com:

  • Descarcati aplicatia Google Pay™.
  • Deschideti aplicatia Google Pay™ si urmati instructiunile de configurare.
  • Cand ajungeti la pasul de adaugare a unui card de credit, completati detaliile cardului AXI.

 

Ce cerinte trebuie sa indeplineasca telefonul meu pentru a utiliza Google Pay™?

Pentru a putea instala aplicatia Google Pay™ pe telefonul dvs., acesta trebuie sa ruleze Android Lollipop (5.0) sau o versiune ulterioara.

Daca doriti sa efectuati plati contactless prin intermediul telefonului dvs., asigurati-va ca dispozitivul suporta Near Field Communication - NFC. Asigurati-va ca telefonul dvs. indeplineste cerintele Google.

Daca aveti o alta aplicatie de plata contactless instalata pe telefon, verificati daca Google Pay™ este aplicatia de plata principala in setarile telefonului.