AXI Card este in Google Pay™

Cardul AXI este acum in Google Pay™

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 23.06.2022
blog-views-icon 1043

Cardul AXI este acum in Google Pay™

In calitate de detinator de card AXI, stiti ca ne straduim sa oferim un serviciu clienti rapid, sigur, modern si, in general, impecabil. De aceea am adaugat card AXI in Google Pay™. Acum toti clientii nostri pot plati contactless pentru achizitiile lor in magazinele fizice - prin telefonul lor. Si mult mai multe!

Google Pay™ este unul dintre cele mai populare sisteme de plata din lume. Cu Google Pay™, puteti plati atat in ​​magazine fizice, cat si pe site-uri online sau in aplicatii mobile. Odata adaugat, cardul dvs. AXI va fi mereu la indemana, chiar si atunci cand va uitati portofelul acasa.  

Google Pay™ este disponibil pe computere desktop si dispozitive mobile Android cu Lollipop 5.0 sau o versiune ulterioara. Daca doriti sa efectuati plati contactless prin intermediul telefonului dvs., asigurati-va ca dispozitivul accepta Near Field Communication (tehnologie NFC). Asigurati-va ca telefonul dvs. indeplineste cerintele Google.

Platile cu Google Pay™ sunt acceptate in magazine alimentare, farmacii, taxiuri, restaurante, baruri, magazine si multe alte locuri.

Lumea se schimba. Platile se schimba. Ne schimbam si noi.

Va dorim cumparaturi placute cu AXI Card in Google Pay™!

0 comentarii