Ce este un card de credit pentru călătorii

Ce este un card de credit pentru călătorii: Avantajele și beneficiile AXI Card

blog-calendar-icon Created at: 21.05.2024
blog-views-icon 83

Cardurile de credit pentru călătorii sunt un instrument financiar popular pe care mulți oameni îl folosesc în aventurile lor de explorare a lumii. Acestea permit persoanelor fizice să achiziționeze servicii de călătorie, să rezerve cazări, bilete de avion, și să facă cumpărături în străinătate, fără a fi nevoite să plătească întreaga sumă în avans. Astfel, nu trebuie să aștepți să economisești întreaga sumă de bani pentru vacanța ta. Cu un card de credit pentru călătorii, poți plăti pentru călătorii și apoi să rambursezi banii în rate lunare.

În acest articol, vom discuta despre avantajele utilizării unui card de credit pentru călătorii și vom pune accent pe beneficiile unuia dintre cele mai bune astfel de carduri, AXI Card.

Ce este un card de credit pentru călătorii?

Un card de credit pentru călătorii este un instrument financiar care oferă o linie de credit unui călător pentru a acoperi costurile legate de călătorii. Titularul cardului poate împrumuta bani până la limita de credit stabilită de creditor și îi poate rambursa ulterior împreună cu dobânzile aferente.

Avantajele unui card de credit pentru călătorii

Cardurile de credit pentru călătorii au mai multe avantaje care le fac să fie o alegere populară pentru călătorii. Iată câteva dintre avantajele cheie:

Acces ușor la credit pentru călătorii

Unul dintre principalele avantaje ale unui card de credit pentru călătorii este accesibilitatea. Poți obține un card de credit pentru călătorii completând o cerere online, iar apoi ai oportunitatea de a semna și actele online. Pentru a accesa un card de credit pentru călătorii, nu este necesar să îndeplinești condiții stufoase. Una dintre cele mai importante condiții, care este obligatorie, este să poți face dovada unui venit stabil. Pe baza acestuia, ți se va calcula suma pe care ești eligibil să o primești.

Opțiuni multiple de utilizare pentru călătorii

Cardurile de credit pentru călătorii oferă multiple opțiuni de utilizare. Le poți utiliza pentru a rezerva cazări, bilete de avion, plătind la POS, sau pentru cumpărături online în destinații străine.

Opțiuni de rambursare flexibile pentru călătorii

Cardurile de credit pentru călătorii oferă opțiuni de rambursare flexibile. Este important de reținut că, dacă nu rambursezi întreaga sumă datorată, la soldul restant se vor adăuga dobânzi.

Avantajele AXI Card pentru călătorii

AXI Card este un card de credit pentru călătorii avantajos pe care poți să-l obții foarte ușor. Procesul de aplicare poate fi realizat online sau telefonic, iar condițiile de aprobare nu sunt severe. În cele ce urmează îți prezentăm principalele avantaje ale AXI Card.

· Fără comisioane pentru călătorii

Cardul AXI Card nu percepe comisioane de administrare sau de emitere a cardului. Acest lucru înseamnă că te poți bucura de costuri mult mai mici pentru administrarea creditului tău pentru călătorii.

· Ușor de gestionat pentru călătorii

 

AXI Card este ușor de administrat. Poți descărca aplicația AXI RO pe telefonul mobil pentru a-ți gestiona creditul pentru călătorii din mers. Din cadrul contului AXI Card poți să realizezi plata ratelor, să analizezi tranzacțiile efectuate, să-ți blochezi cardul și nu numai. Toate aceste funcții sunt active în contul online, dar și în aplicația mobilă. Aplicația AXI RO este disponibilă pe telefoane cu sistem de operare Android și iOS.

Procedura de aplicare pentru Cardul AXI începe cu un click pe butonul "APLICĂ" din colțul din dreapta sus al site-ului nostru. Completează datele tale - nume, prenume, CNP, număr de telefon și adresa de e-mail. În plus, poti solicita cardul de credit internațional AXI și prin apel telefonic la 031 90 33 (tarif normal) sau prin e-mail la help@axi-card.ro.

Pentru a aplica pentru un card de credit de la AXI Card, trebuie să îndeplinești următoarele criterii minime: să ai între 18 și 70 de ani, să poți demonstra venituri recurente și dovedibile ((contract de munca, pensie, contract de inchiriere etc.) și să fii cetățean român, cu cartea de identitate valabilă cel puțin o lună la momentul cererii pentru Cardul AXI.

Spre deosebire de alte carduri de credit, pentru cardul de credit AXI Card nu se percepe comision de emitere si nici comision anual de administrare. Astfel, daca detii un card de credit AXI si nu il utilizezi, nu vei plati niciun comision sau cost suplimentar.

De asemenea, nu platesti comision pentru platile pe care le faci cu AXI Card la POS, in Romania sau in strainatate, la comerciantii unde este afisata sigla Mastercard. Pentru mai multe detalii, te rugam sa consulti lista comisioanelor si tarifelor percepute de emitentul cardului de credit AXI Card, disponibila aici www.axi-card.ro/termeni-si-conditii-eps

0 comentarii