AXI CARD - Comparatorele de pret online – beneficiile

Comparatorele de pret online – beneficiile

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 04.10.2018
blog-views-icon 2020

In articolul curent de pe blogul AXI Card, dorim sa iti atragem atentia asupra unui instrument specific care este legat de cumparaturile online si care creste in popularitate intre utilizatori. Vorbim despre site-urile numite comparatoare de pret (ex. Trivago) al caror scop principal este sa te ajute sa compari preturile produselor similare si sa alegi cel mai mic pret. Mai jos vei gasi informatii despre cum functioneaza aceste pagini web si ce avantaje ofera utilizatorului.

Cum functioneaza comparatoarele de pret?

Sunt multe comparatoare de pret pe net, fiecare avand particularitatile sale si caracteristicile unice. Insa, putem spune ca functionalitatea de baza este aceeasi la toate aceste pagini web. In general, toate includ o casuta de cautare, unde utilizatorii trec numele produsului (de exemplu costume, rochii, panatloni, etc.) impreuna cu asteptarile si caracteristice lor. Odata completat acest pas, site-ul prezinta rezultate varii, afisate in forma de tabel incepand cu cele mai bune oferte la inceput. O asemenea clasificare a ofertelor iti faciliteaza decizia de a alege cele mai bune oferte pe produsul dorit.

Care sunt avantajele principale ale acestor platforme?

Sunt multiple avantaje care vin cu folosirea comparatoarelor de pret care pot fi legate direct de aspectele si functionalitatile specifice ale platformei si de experienta de shopping oferita. Pe o parte, asemenea platforme iti permit sa descoperi oferte bune la produse cautate de tine; pe de alta parte iti salveaza timp si stres. In cele ce urmeaza vei gasi mai multe informatii despre beneficiile deja mentionate ale comparatoarelor de preturi.

Bineinteles, utilitatea cea mai mare a acestor comparatoare este abilitatea de a te ajuta sa gasesti cele mai bune oferte cautate, ceea ce este si motivul pentru care aceste platforme unt folosite in zilele noastre, azi, internetul ofera o multitudine de pagini de retail care ofera clientilor diferite produse, promotii si oferte speciale. Ar fi imposibil pentru tine sa urmaresti toate ofertele limitate pe varii site-uri care le ofera. Si nici nu ar trebui sa faci asta in prezent sunt comparatoare de pret care iti gasesc cele mai bune oferte. Ce fac ele este ca, iti prezita date agregate de pe diferite site-uri in acelasi loc. In acest fel vei putea sa alegi oferta care este cea mai potrivita tie

Alt avantaj important este cel penyru cei care muncesc, comparatoarele le ofera ceva la fel de valoros ca un pret mic – aceste site-uri salveaza timp. Optand pentru o cautare Google standard va rezulta in afisarea a 5 maxim 6 pagini de retail care se potrivesc cautarilor tale. In cazul in care esti in cautare de oferte bune, va trebui sa treci prin multe platforme similare ca sa gasesti ceea ce iti satisfice nevoile si asteptarile. Insa, cu ajutorul comparatoarelor de pret poti face toate acestea, fara a pierde timp pretios din zi. Aceste site-uri iti ofera si oportunitatea sa creezi propriul profil de utilizator, in care sa treci informatii despre preferintele tale de produs si criterii care vor fi folosite la urmatoarea experienta de shopping.

Pe langa informatii despre pret, comparatoarele iti ofera informatii despre caracteristicile altor produse. De exemplu, iti pot oferi posibilitatea de a compara timp de livrare, masuri de securitate pentru plata online si politica de retur a diferitelor firme. Cu alte cuvinte, comparatoarele forteaza retailer-ii online sa prezinte toate informatiile necesare cumparatorului ca sa faciliteze alegerea facuta.

Nu in ultimul rand, multe comparatoare furnizeaza utilizatorilor oportunitatea de a publica pe Facebook experientele avute cu un anumit retailer. Acesta este un instrument foarte util care permite unui potential client sa decida daca merita sa cumpere de la acel retailer. Toti retailer-ii spun ca produsele lor sunt cele mai bune de pe piata, dara daca asta chiar este asa e o alta poveste.

Nu uita sa profiti de posibilitatile pe care ti le ofera cardul de credit AXI Card cand faci cumparaturi online. In afara de acces instant la bani cand ai nevoie, detinatorul acestui card beneficieaza de un profil de client personal unde poti urmari cu usurinta istoricul de tranzactie. Cumpara mai repede, mai convenabil si mai sigur cu AXI Card!

Afla mai multe despre AXI Card

0 comentarii