Crește-ți scorul FICO în doar trei luni

Crește-ți scorul FICO în doar trei luni: O metodă dovedită pentru cei cu istoric de credit negativ

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 24.04.2023
blog-views-icon 805

Un istoric de credit negativ este unul dintre cele mai mari impedimente pe care le poți întâmpina când dorești să aplici pentru un credit de nevoi personale. Băncile sunt riguroase atunci când vine vorba de persoane datornice și preferă să le respingă. În linii mari, același răspuns îl vei primi și din partea instituțiilor financiare nebancare, cu câteva excepții. 

Dacă ești în această situație, trebuie să știi că există și o variantă prin care poți să-ți crești scorul FICO și să poți accesa credite de nevoi personale cu valori mai mari. 

Despre scorul FICO

Scorul FICO este folosit de bănci și instituții financiare nebancare pentru a evalua gradul de risc al fiecărui solicitant de credit. Înainte de a ți se acorda răspunsul, cererea ta este analizată în baza acestui scor. 

Scorul FICO este format din 3 cifre și se bazează pe datele din baza de date a Biroului de Credit. Aici sunt incluse informații despre istoricul plăților, datoria curentă, cererea de credite și toate informațiile despre fiecare credit pe care l-ai accesat. Fiecare instituție financiară solicită un scor FICO de la Biroul de Credit. Pentru ca șansele de acordare a împrumutului să fie cât mai mari, scorul primit trebuie să fie cât mai mare. 

Primul pas pe care poți să-l faci înainte de accesa un credit nou este să te asiguri chiar tu că nu ai datorii restante. Astfel, dacă ai deja un împrumut activ, plătește la zi ratele și eventuale penalizări sau restanțe. 

Ca și o recomandare, încearcă să eviți neplata ratelor la timp. Acest lucru îți va atrage penalizări care îți pot mări datoria și astfel îți va fi și mai greu să achiți suma. 

Cum să-ți crești scorul FICO 

Cu un credit de la AXI Card ai dublu avantaj. În primul rând, AXI Card nu restricționează aplicarea persoanelor care un istoric de creditare negativ. Poți obține un împrumut și cu ajutorul acestuia poți să-ți crești scorul FICO de la 0 la 718 în trei luni. În plus, poți face acest lucru cu cheltuieli minime. 

Primul pas este să aplici la AXI Card și să obții un împrumut rapid. Apoi, folosește cel puțin 35% din limita de credit acordată pe card. Nu contează pe ce folosești banii. Poți să-ți cumperi absolut orice ai nevoie, fără nicio restricție. Poți chiar și să retragi banii de la bancomat. Apoi, la fiecare termen de plată, achită suma minimă de plată solicitată plus 10%. Plățile ratelor AXI Card pot fi realizate la începutul fiecărei luni, între 1 și 5. Asigură-te că nu depășești data scadentă. 

Dacă urmezi această metodă de plată în primele trei luni, scorul tău FICO va avea o creștere considerabilă. Specialiștii care au testat această metodă au ajuns la îmbunătățire  a scorului FICO de la 0 la 718. 

Astfel, urmând această metodă vei putea să-ți îmbunătățești masiv scorul FICO. Respectă toate indicațiile pentru ca metodă să aibă succes și nu uita să plătești în termenii prevăzuți ratele lunare. Prin creșterea scorului FICO îți mărești șansele să primești aprobarea unui credit bancar mai mare. 

Accesează axi-card.ro și aplică pentru un credit nebancar. 


Dacă dorești creșterea Scorul FICO în biroul de credit, aplică aici!
Aplica aici
 

0 comentarii