AXI CARD - Sa nu calatoresti cu doar un card de credit

De ce nu este o idee buna sa calatoresti cu doar un card de credit?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 23.07.2018
blog-views-icon 1760

Cand vine vorba despre calatoriile in strainatate si platile la hoteluri in tari straine, cea mai folosita metoda de plata este, de departe, cardul de credit. Motivul pentru asta este simplu. Spre deosebire de cardurile de debit, cardurile de credit nu sunt legate de contul tau bancar. Din acesta cauza, folosirea unui card de credit reduce in mare parte posibilitatea sa devii victima unei fraude financiare. Este, insa, de ajuns sa ai doar un card de credit care sa acopere toate cheltuielile tale si sa iti si dea acea pace sufleteasca in strainatate? In cele ceurmeaza vom elucida aceasta problema.

Un singur card de credit in calatorie – parti negative si potentiale riscuri

Pentru inceput, ne vom uita la riscurile potentiale pe care le intalnesc cei care au la ei doar un card de credit intr-o calatorie in tara straina. Riscurile sunt leagte cel mai des de situatiile necunoscute pe care oamenii uneori le intalnesc in timp ce calatoresc catre destinatii complet noi si necunoscute. Mai jos cateva scenarii deranjante si posibile pe care ar trebui sa le iei in considerare:

Furt sau pierdut card de credit

Indiferent cat de atent esti cu priviere la bunurile tale, uneori se mai intampla lucruri neprevazute. Cand calatoresc, oamenii sunt expusi pierderii bunurilor, in special cand vorbim de carduri de credit, asta cauzeaza neplaceri mari si situatii complicate. In cazul pierderii sau furtului unui card de credit in strainatate, lucrurile se pot complica foarte repede. Din acest motiv, recomandam sa mai ai un card de credit la tine sau macar cash ascuns in alt loc, pe care ii poti folosi pentru cheltuielile imediate.

Card de credit blocat

Alta potentiala dificultate, la care te poate expune calatoria cu un singur card de credit, este sa te trezesti cu cardul blocat. Acest scenariu este plauzibil, in special daca nu ai notificat compania de creditare despre calatoria ta. Tranzactiile, brusc executate intr-o locatie complet noua si diferita pot ridica suspiciuni pentru anumite companii de creditare, ceea ce poate duce la masuri urgente luate de catre acestia in vederea protectiei cardului, respectiv blocarea acestuia.

Probleme cu ATM-uri

Sunt anumite situatii neplacute care pot aparea dupa retragerea banilor din bancomate. Aceste situatii deobicei includ blocarea cardului tau in ATM sau te trezesti cu cardul blocat. Motivele pot fi diferite – de la un defect al bancomatului sau poate nu il folosesti corect. Rezultatul, insa, este mereu acelasi – odata ce se intampla asta esti imediat incapabil sa iti folosesti cardul de credit ca si instrument de plata.

Folosirea limitata a cardului de credit

O dificultate adaugata care poate creea situatii neplacute, este limitarea cardului tau de credit, adica sa nu il poti folosi oriunde vrei. Din acest motiv iti recomandam sa verifici toata informatia disponibila despre cardul tau de credit, asta poate fi folositor in special cand calatoresti peste hotare. De exemplu, trebuie sa afli daca, in tara vizitata, este folosit cardul tau de credit si daca poate fi acceptat ca si metoda de plata in hoteluri, restaurant, inchirieri masini sau altele.

Ce avantaje iti ofera AXI Card de cate ori calatoresti peste hotare?

Cardul de credit AXI Card este cel mai potrivit daca calatoresti des in tari straine. Multumita acesteui card de credit platile tale sunt sigure si multe dintre riscurile de mai sus sunt inexistente cand il folosesti. Mai jos vei gasi caracteristicile cardului de credit AXI Card care te vor ajuta cand calatoresti.

Este acceptat oriunde in lume

Cardul de credit AXI Card este un card de credit international care este acceptat in majoritatea tarilor din lume. Indiferent de locurile unde calatoresti si ce locuri vrei sa vizitezi, acest card poate fi mereu langa tine. Cu AXI Card platile pot fi facute mai repede, mai usor si mai eficient decat inainte.

Asigura cel mai inalt grad de securitate

Fiecare detinator al cardului de credit AXI Card profita de un profil de utilizator online unde se pot loga oricand de pe orice dispozitiv mobil. Acest profil contine informatii despre istoricul de plata si tranzactii facute cu cardul de credit, precum si alte informatii de interes.

Asistenta imediata in cazul unei probleme

Cardul de credit AXI Card are linie telefonica deschisa 24/7, poti sa folosesti aceasta facilitate sa afli raspunsuri legate de cardul tau de credit. In eventualitatea unei probleme (furt, stricaciuni sau blocare card) suna imediat si contacteaza-ne ca sa te ajutam cu rezolvarea problemei.

Alege cardul de credit AXI Card – un card care este perfect nevoilor tale oriunde ai fi.

Afla mai multe despre AXI Card

0 comentarii