Cererea respinsă pentru cardul de credit: Ce faci?

Motive clare pentru respingerea cardului de credit

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 21.02.2017
blog-views-icon 4675

Atunci cand cererea pentru cardul de credit a fost respinsa este absolut normal sa fii dezamagit, in special atunci cand nu cunosti motivele ce au condus la respingerea aplicatiei. Ce se intampla atunci cand soliciti un card de credit? Care sunt factori care determina daca esti sau nu un candidat potrivit pentru un card de credit? Care sunt adevaratele motive ce stau la baza deciziei de respingere a cererii tale? In cele ce urmeaza iti vom prezenta cateva situatii comune care pot aparea pe parcursul procesului de solicitare si evaluare pentru un card de credit.

Ultima cerere pentru un card de credit a fost respinsa? Probabil te gandesti ca acest lucru s-a intamplat pentru ca inclusiv cererea anterioara ti-a fost respinsa. Acest lucru nu este adevarat. Faptul ca ai fost respins o data nu constituie un motiv pentru o decizie de respingere ulterioara. Insa, daca nu acorzi atentia necesara motivelor ce au condus la respingerea cererii tale, este posibil sa se respinga si cererea ulterioara din aceleasi motive. 

Sa spunem ca soliciti un card de credit si esti respins pentru ca ai intarzieri la plata. Daca soliciti un alt card de credit fara ca intre timp sa iti imbunatatesti istoricul de plata, s-ar putea sa fii respins, din nou, din acelasi motiv, insa nu pentru ca ti-a fost respinsa prima solicitare.

Ai prea multe carduri de credit? Unii cred ca acesta poate fi un motiv ce conduce la respingerea unei cereri. In fapt, numarul cardurilor de credit este mai putin important decat istoricul de plati si modul in care iti administrezi creditele.

Ai aplicat pentru mai multe carduri de credit in ultima perioada? Acest fapt ar putea reduce sansele de obtinere a unui credit. Daca ai mai multe carduri de credit cu limita depasita este foarte posibil ca scorul tau de credit sa scada. Mai mult, daca nu poti sa iti achitati la timp toate sumele folosite de pe cardurile de credit, aplicatia ta s-ar putea sa fie respinsa.

Ai un job, dar te gandesti ca nu este ceea ce prefera banca? Unele persoane cred ca trebuie sa aiba un anumit job pentru a obtine un credit. Cand soliciti un card de credit, trebuie sa ai un venit minim lunar, aspect care conteaza in evaluarea aplicatiei tale, astfel ca nu conteaza locul de munca ci nivelul venitului. Indiferent daca esti macelar, brutar sau lucezi intr-un birou, cum castigi banii nu reprezinta un factor de decizie in acordarea unui credit. De asemena, exista emitenti de carduri de credit care acorda carduri chiar daca obtii venituri din activitati independente.

Nu ai suficienta experienta la actualul loc de munca? Schimabrea frecventa a locului de munca poate constitui un motiv de respingere a unei cereri. Bancilor prefera persoanele care sunt constante in ceea ce priveste locul de munca. Daca schimbi locul de munca foarte des sau nu ai avut un loc de munca pentru o perioada de timp, exista posibilitatea sa intampini dificultati pentru a obtine un card de credit emis de catre o banca.

In prezent nu ai un loc de munca? In acest caz va fi dificil sa obtii un credit, dar nu trebuie sa renunti. Exista posibilitatea ca cererea pentru un card de credit sa fie aprobata mult mai usor decat crezi.

AXI Card este un card de credit cu sanse de aprobare de cateva ori mai mari decat produsele bancare obisnuite. Ceea ce diferentiaza cardul de credit AXI Card de alte carduri de credit este accesul facil la acest produs, precum si cerintele simplificate.

Inca nu ai completat integral aplicatia ta? Daca cererea ta nu contine informatii importante risti sa fii respins. In prezent, exista o cerere on-line pentru un card de credit, care a fost conceputa astfel incat sa permita completarea tuturor informatiilor necesare. 

Daca cererea ta este respinsa, acest fapt se datoreaza probabil unui istoric de plati negativ sau unui nivel scazut al veniturilor tale. Esti student si ai si un loc de munca si astfel nu poti avea un job pe o perioada nederminata sau cu norma intreaga? Esti liber profesionist si nu ai un venit fix? Chiar si in aceste situatii poti solicita un card de credit conceput special pentru tine. Ai nevoie de un card de credit cu termeni usor de inteles si usor de solicitat. Ai nevoie de un card de credit care sa se adapteze stilului tau de viata si care sa raspunda totodata nevoilor tale. Pe piata din Bulgaria astfel de carduri de credit deja exista.

0 comentarii