Credit online AXI Card

Credit online, rambursare integrală sau lunară?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 07.09.2022
blog-views-icon 1405

Atunci când accesezi un credit online este necesar să îndeplinești o serie de condiții. În funcție de instituția la care apelezi, acestea pot fi diferite. De exemplu, băncile au condiții mult mai stricte și un regulament riguros pentru acordarea de credite rapide online. În schimb, instituțiile financiare nebancare acordă credite online nebancare mult mai ușor. La unele IFN poți accesa un împrumut rapid chiar dacă figurezi în Biroul de Credit cu un istoric negativ. 

În plus, te poți folosi de un credit rapid online pentru a-ți crește scorul FICO. După ce ți-ai îmbunătățit scorul FICO vei fi eligibil și pentru credite bancare, unde vei putea împrumuta sume mai mari. 

Dacă vrei să beneficiezi de un credit online rapid pe card, aplică pentru AXI Card. Acesta este un card de cumpărături pe care îl vei putea folosi cum dorești. Condițiile sunt ușor de îndeplinit, iar întregul proces de aplicare durează câteva minute. Este necesar doar să furnizezi numele, CNP, numărul de telefon și adresa de e-mail. Atât de simplu este. Reprezentanții AXI Card vor analiza apoi cererea ta și îți vor oferi un răspuns în cel mai scurt timp posibil. Aceștia vor efectua și o verificare Biroul de Credit, însă trebuie să știi că poți primi AXI Card chiar și dacă ești înregistrat cu istoric negativ. Singurele cerințe pe trebuie să le îndeplinești sunt: cetățenie română, vârsta între 18 și 70 de ani, să poți face dovada unui venit constant și cartea de identitate să fie valabil încă minim 3 luni de zile la momentul depunerii cererii pentru un credit rapid pe card. 

Rambursare integrală vs. rambursare în rate

AXI Card nu este un simplu card de cumpărături, acesta având multiple beneficii. Pe lângă avantajul de a putea realiza plăți cu cardul, atât fizic cât și online, poți chiar și să retragi numerar de la bancomat fără a ți se percepe comision. 

Prin utilizarea AXI Card poți să-ți și îmbunătățești scorul FICO. În cele ce urmează îți prezentăm comportamentul unui client AXI care a reușit să-și crească scorul FICO. Dacă el a reușit, poți și tu! După ce ai primit AXI Card trebuie doar să cheltui minim 35% din totalul sumei primite. Astfel, dacă ai fost eligibil pentru doar 2.000 de lei, trebuie să cheltui minim 700 de lei. Apoi ți se va calcula suma minimă pe care o ai de plată lunar. Nu uita să achiți această sumă plus 10% până la data de 5 din fiecare lună. Așadar, potrivit exemplului nostru, dacă suma minimă de plată va fi de 60 de lei, tu va trebui să plătești minim 66 de lei lunar. 

Pentru a-ți îmbunătăți scorul FICO poți repeta acest comportament de mai multe ori. 

Poți alege și să rambursezi într-o singură tranșă întreaga sumă cheltuită. Trebuie însă să ții cont că rambursarea parțială a sumei are un randament mai bun decât achitarea integrală. 

Indiferent de metoda aleasă, nu uita să-ți achiți ratele mereu la timp, în caz contrar existând posibilitatea de a fi refuzat la viitoarea solicitare de credit. 

Accesează acum axi-card.ro și aplică pentru un credit online rapid. Dacă urmezi metoda prezentată vei putea să ai parte de beneficii duble: un credit online avantajos pe care poți să-l folosești cum dorești și posibilitatea de a-ți îmbunătăți scorul de creditare FICO. 

Aplica aici pentru axi card

0 comentarii