AXI CARD - 5 idei pentru renovarea casei primavara

5 idei pentru renovarea casei primavara

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 09.05.2018
blog-views-icon 1779

Primavara este aici. Este un sezon in care natura se trezeste la viata si ne ofera frumusetea si prospetimea ei dupa lunile lungi de iarna. Soare puternic, pasarele cantand, campii intinse verzi – sunt doar o parte din darurile naturii. Ca rezultat ne simtim mai energizati si gata sa infruntam noi provocari. Cum sa amplificam efectele positive ale primaverii si sa avem beneficii si mai mari pentru noi? Raspunsul este simplu – renovand casa primavara. Acesta este un proces care va transfera senzatia de bucurie si fericire a sezonului in casa ta si o va face mai vibranta, confortabila si proaspata. Daca si tu vrei sa iti transformi casa sa fie la unison cu vremea de afara, iti oferim cateva ponturi utile in acest sens.

Curatenia de primavara

Fara indoiala curatenia de primavara este primul pas spre improspatarea casei tale. Poate consideri aceasta activitate enervanta sau plictisitoare, dar rezultatele sunt deobicei vizibile. O curatenie de primavera temeinica nu va face doar camerele stralucitoare si curate, ci va face aparenta casei tale sa fie mult mai frumoasa si atmosfera mai placuta. Gata cu aerul inchis si Praful! Si acestea vor dispare odata cu iarna. Vor fi inlocuite de prospetime, aer curat si sentiment de libertate. Dupe ce termini cu curatenia, deschide larg toate ferestrele si lasa aerul de primavara sa patrunda si sa iti aduca emotii pozitive, lumina si fericire. Curatenia de primavara este fundatia necesara pe care cladesti celelalte activitati pe care trebuie sa le intreprinzi.

Adauga culoare

Primavera este anotimpul perfect sa dai un strat nou de vopsea pe peretii casei tale. Acesta se poate face im mai multe feluri. In primul rand necesita abilitatea de a vopsi si a aplica culori proaspete pe peretii tai; in al doilea rand abilitatea de a pune tapetul potrivit pe pereti. Indiferent care metoda alegi este necesar sa acorzi atentie speciala la caracteristicile culorilor si nuantelor alese de tine. Nu ar trebui sa alegi culorile la hazard sau doar pentru ca ti se pare ca arata bine. Trebuie sa fii atent si la culoarea mobilei tale si verifica armonia cu restul interiorului casei tale.

Verifica ferestrele si usile

Iarna este o perioada care are impact negativ pe usile si ferestrele din casa ta. Nu este rar sa sufere rupturi sau crapaturi din cauza umiditatii, ghetii sau zapezii. Asemenea daune nu trebuie trecute cu vederea. Ar fi mult mai bine sa le repari pe toate in acelasi timp. Asta este important nu doar din motive estetice, dar joaca rol important si in izolarea casei tale. Panala urma izolatia buna nu este necesara doar iarna, ci si in caldura verii – pentru prevenirea aerului fierbinte sa intre in casa si a opri aerul racoros sa iasa din casa.

Renovarea bucatariei

Renovarile in bucatarie sunt de multe ori considerate prea scumpe, complicate si de durata. Insa, asta nu este neaprata adevarat. Daca nu iti permiti sa remodelezi complet bucataria si sa schimbi mobile veche cu una noua, atunci macar improspateaza culorile. Mai mult, cateva flori, diferite decoratii sau souvenir-uri pot imbunatati semnificativ aparenta bucatariei si tranforma locul intr-o incapere placuta de a prepara mancare si a manca. Primavara este fara indoiala cel mai bun sezon pentru acest lucru pentru ca te poate inspira sa insufli viata noua in bucataria ta. In cazul in care ai nevoie de resurse financiare pentru aceasta renovare, nu ezita sa folosesti cardul tau AXI, care este mereu langa tine cand ai nevoie.

Nu uita de gradina

In cazul in care stai la casa, ar trebui sa ai grija si de gradina. Si aceasta joaca un rol important in impresia pe care o lasa casa ta in fata strainilor, deasemenea determina opinia lumii despre cat de ordonat si stilat esti. Daca iti aloci timp si depui efort sa arate bine, se poate transforma intr-un loc frumos unde sa iti petreci vara. Posibilitatile de decorare sunt multe – poti planta flori sau diferite plante decorative care ofera un anumit stil gradinii. Ar trebui sa iti verifici optiunile cu atentie si sa alegi una care se potriveste cel mai bine cu gusturile, preferintele si dorintele tale.

Daca vrei casa ta sa fie pregatita pentru sezonul cald, este timpul sa iti sufleci manecile si sa incepi sa lucrezi la acele renovari demult depasite. Ca intotdeauna, cardul de credit AXI card este partenerul tau de nadejde in realizarea acestor proiecte. Acest card de credit flexibil iti va furniza acces la finantare proaspata, care se poate folosi la completarea renovarilor tale. Alege AXI card si bucura-te de viata din plin.

Afla mai multe despre AXI card

0 comentarii