AXI CARD - 5 lectii despre viata si finante de Bill Gates

5 lectii despre viata si finante de Bill Gates

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 09.03.2018
blog-views-icon 1995

Bill Gates a devenit cel mai bogat si cunoscut om in lume dupa ce a pus bazele companiei Microsoft in 1975. Acum, bogatia lui se ridica la 86 de miliarde de dolari, si Microsoft este leader absolut in tehnologia calculatoarelor si dezvoltare software. Din aceasta cauza, avem cu toii ce invata de la Bill Gates despre cum a devenim oameni de succes si manageri de afacere respectati. In urmatoarele, am pregatit mai multe lectii importante despre viata si finante de la miliardarul American, al carui intelegere si cunostinte te vor conduce cu siguranta catre succes.

Incepe cat de repede poti

Cand incepi o activitate din tinerete, ai destul timp sa o practici si sa o imbuntatatesti. Bill Gates a avut 13 ani cand munca lui cu calculatoarele a inceput mai serios.  Bineinteles, probabil esti mai mare acum, dar atata timp cat esti tanar si plin de energie nimic nu este pierdut. Gandeste-te la excelezi, gandeste-te la cum poti sa aplici cunostintele necesare si priceperea in practica si cauta calea potrivita catre succes. Cand porti lupta si rebeliunea tineretii in tine, esti imun la ce spun altii ca poti sa faci si ce nu. Si cand ai castigat putina experienta in acest sens, vei si destul de increzator incat sa nu lasi pe altii sa te influrnteze.

Nu astepta rezultate imediate

Hai sa fim in continuare conectati la realitate. Nu poti sa termini facultatea si imediat sa astepti o marire semnificativa in contul tau bancar. Este, deasemenea, absurd sa crezi ca cineva te va face CEO la o multinationala doar pentru ca ai terminat facultatea de managementul afacerilor. Nu. Lucrurile in viata nu se intampla asa de usor si repede. Drumul pana sus este lung si anevoios. Si ca sa urci, trebuie sa stii exact ce vrei si sa fii destul de incapatanat incat sa urmaresti acel obiectiv.

Invata din greselile tale

Ce beneficiu aduce daca dai vina pe altii pentru greselile si esecurile tale? Iti va creste asta cunostintele profesionale, abilitatile si talentul sau vice versa – te va lasa decptionat si greselile se vor repeta in viitor?. Suntem inclinati sa credem ca al doilea scenariu se va intampla. Defapt, greselile sunt un element din viata si cariera, un element pe care nu numai ca trebuie sa recunoastem, dar trebuie sa si invatam din el. Deci, ia fiecare greseala cu doza necesarsa de liniste si trage concluziile corecte sa poti face modificarile necesare, astfel aceasta greseala nu se va mai repeta.  

Televiziunea nu arata adevarul

Foloseste televizorul sa te uiti la filme si seriale la care te uiti sa te destinzi si sa te distrezi, de asta avem nevoie toti in viata. Dar nu incurca niciodata televiziunea cu adevarul, in lumea reala lucrurile nu se intampla ca in filme. Uita complet de ploturile unde personajul principal sta in cafenea cu prietenii si succesul vine doar asa la el fara sa se astepte. Nu, oamenii care au succes cu adevarat nu au ajuns unde sunt in acest fel. Au muncit si s-au chinuit zi de zi ca sa poata plati facturile si sa isi poata imbuntati situatia financiara in timp.

Viata nu este corecta

Acesta este adevarul trist cu care trebuie sa te obisnuiesti. Nu conteaza cat muncesti, incearci sa pui efort in ceva, dar lucrurile nu se intampla. Motivul pentru asta nu este doar faptul ca tu ai gresit sunt si factori pe care nu le poti controla. Raspunsul este, chiar dupa un esec sau nedreptate suferita, sa fim capabili sa ne ridicam si sa mergem mai departe. Aici vom extrage exact cuvintele lui Bill Dates care a spus : “ Viata nu este corecta. Obisnuieste-te.”

Foloseste aceste cinci lectii de la Bill Gates sa obtii cunostintele necesare spre succesul tau. Fiecare inceput este greu, si cand vine vorba despre o afacere, cere deobicei resurse financiare substantiale. In cazul in care nu ai aceste resurse AXI card poate fi cel mai mare ajutor. Cardul de credit accesibil si flexibil iti va garanta fondurile necesare pentru o initiativa profesionala noua. Alege AXI card si ia viitorul in prpriile maini.

Afla mai multe despre AXI card

0 comentarii