Cum reducem aglomeratia financiara

5 Metode usoare sa reduci aglomeratia financiara

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 20.01.2020
blog-views-icon 1593

In anul care abia a inceput este timpul sa ne gandim la modalitati de a eficientiza si de a usura viata. Reducerea blocajului financiar din viata ta te va ajuta in a atinge ambele obiective. Ce este aglomeratia financiara? Este totul de la declaratii, la facturi si chitante, sa aruncam o privire cum sa reducem aglomeratia financiara.

Fara hartie

O modalitate sigura de a reduce dezordinea este sa nu o lasi sa se intample deloc. Daca mai primesti declaratii pe hartie pentru conturi bancare, carti de credit si facturi de utilitati, este timpul sa scapi de hartii o data pentru totdeauna. Nu exista niciun motiv sa mai primesti extrase voluminoase pe hartie atunci cand toate informatiile pe care le cauti sunt disponibile la indemana online sau prin intermediul aplicatiilor de pe telefon. Renuntarea la hartii este decizia corecta pentru reducerea aglomeratiei financiare si este, de asemenea, o alegere inteligenta pentru mediu. In plus, te ajuta sa iti protejezi informatiile impotriva furtului de identitate.

Foloseste depozit direct

Inca astepti ziua de salariu, apoi alergi la banca cu rata? Daca banca ta ofera depozit direct, foloseste-l! Este cea mai convenabila metoda de a te asigura ca banii vor intra in cont la timp, de fiecare data. Nu exista calatorii la banca; nicio factura nu trebuie depozitata si distrusa lunar. Si daca ai nevoie de un istoric de plata din orice motiv, descarci din aplicatia de homebanking in secunde.

Automatizeaza-ti economiile

Este usor sa stabilesti un plan de economii. Este mai greu sa-l atingi. Dar automatizarea economiilor te poate ajuta. Multi angajatori iti permit sa iti imparti depozitul direct in mai multe conturi. In loc de suma completa depusa in contul tau bancar, apoi sa transferi bani in contul de economii, fa-o automat. Vei fi placut surprins de cat de rapid creste soldul tau de economii atunci cand efectuezi depozite consistente.

Consolideaza conturile

Daca ai lasat o multime de conturi de pensionare deschise pe masura ce te-ai mutat de la job la job, este timpul sa consolidezi aceste fonduri intr-un singur cont. Nu numai ca este mai convenabil si mai usor sa urmaresti, vei avea o masura mai exacta a progresului tau in atingerea obiectivelor de economisire. In mod similar, daca jonglezi mai multe carti de credit (si platile acestora) in fiecare luna, ia in considerare consolidarea lor intr-o singura plata lunara. Poti face acest lucru printr-un credit de consolidare sau prin completarea consilierii de credit si inscrierea intr-un plan de gestionare a datoriilor.

Elimina scrisorile inutile

Cutia ta postala este plina de carduri de credit, oferte bancare si asigurari? Le poti elimina aproape pe toate cerand sa nu ti se mai trimita extrase de la nici o companie cu care lucrezi. Este mult mai sigur pentru ca te apara de furtul de identitate, ai grija si de mediu si este mult mai usor sa ai toate informatiile tale financiare online.

Afla mai multe despre AXI Card

0 comentarii