Cum economisim pentru urmatoarea masina?

5 Modalitati de a economisi pentru viitoarea masina

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 26.07.2019
blog-views-icon 1445

Daca te gandesti sa cumperi o masina noua, este perioada perfecta! Din august pana in octombrie este o perioada perfecta pentru a cumpara un vehicul nou, pentru ca dealerii pregatesc inchiderea modelului curent pe anul in curs si se pregatesc pentru urmatorul. Asta in sine te va ajuta sa economisesti bani, dar exista mai multe lucruri pe care le poti face pentru a te asigura ca achizitionarea unei noi masini nu te lasa in pana de bani in fiecare luna. Arunca o privire la aceste sfaturi de cumparare a autoturismelor.

Seteaza un buget

Sigur stiai ca vom incepe aici, nu? Fiecare decizie importanta de cumparare ar trebui sa inceapa prin a determina cat de mult iti poti permite sa cheltuiesti si cumpararea unei masini noi nu este diferita. Ia in considerare nu doar pretul masinii si plata lunara, ci si cat vor fi costurile de asigurare, combustibilul si intretinerea.

Fa-ti lectiile din timp

Aloca ceva timp studierii vehiculelor care te intereseaza pentru a afla care sunt experientele altor persoane. Analizeaza fiabilitatea, kilometrajul si costurile de intretinere si afla care sunt stimulentele disponibile, astfel incat sa poti merge la dealership inarmat de informatii. Aminteste-ti, informatia este putere; cu cat stii mai mult, cu atat va fi mai usor sa faci un deal bun.

Primeste pre-aprobare pentru imprumut

Acest lucru iti va economisi mult timp si stres in ziua achizitionarii masinii. Prin obtinerea unei aprobari prealabile de la o banca sau o institutie de credit, ai deja putere de cumparare si stii exact cat iti poti permite. Daca esti aprobat in prealabil, iti ofera posibilitatea de a intreba daca dealerul este dispus sa ofere conditii si mai bune. Daca aplici la mai multi creditori, pastreaza cererile termen de 14 zile; odata ce alegi un creditor, aprobarea prealabila ar trebui sa ramana activa pentru aproximativ 60 de zile.

Fii pregatit sa negociezi

Nu numai pretul autovehiculului este negociabil; aproape totul este. Reprezentantii vor incerca sa te pacaleasca spunand ca anumite costuri sunt fixe, dar pur si simplu nu este cazul. Nu fi intimidat de numerele imprimate pe autocolant; ele sunt doar sugestii si pot fi negociate impreuna cu orice altceva.

Porneste un razboi de licitare

Poti sa economisesti mult timp si bani, facand o parte din proces online. Dupa ce alegi vehiculul dorit, contacteaza mai multi dealeri pentru a obtine o ofertă. Fii specific cu privire la ceea ce cauti in ceea ce priveste optiunile si add-on-urile, astfel incat sa poti obtine comparatii precise intre ele. Odata ce vezi care este cea mai mica cota, foloseste-o ca punct de pornire pentru a negocia mai mult pana cand vei vedea care este dealer-ul care vrea afacerea ta ajungand la pretul dorit.

Cardul de credit AXI Card este perfect pentru a incepe viata financiara mai ales pentru a cladi un istoric financiar. Este un card transparent si foarte usor de folosit, daca stii cum sa il utilizezi si nu intarzii cu platile nu vei avea probleme cu datoriile, vei invata ce inseamna sa ai la dispozitie o suma de bani si cum sa nu ramai in datorii. Este foarte usor sa aplici pentru AXI Card si nu ai probleme cu cerintele greoaie ale bancilor.

0 comentarii