AXI CARD - 5 modalitati de a reduce cheltuielile zilnice

5 modalitati de a reduce cheltuielile zilnice

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 04.07.2018
blog-views-icon 1801

Sa fii in stare sa economisesti bani in zilele noastre este o reala provocare. Deseori, dupa ce ti-ai platit toate facturile (lumina, apa, mancare si transport), poti ramane cu aproape nimic din salariu. Exista o cale sa evitam aceasta situatie lunara neplacuta si recurenta? Bineinteles ca este! Secretul consta in schimbarea activitatilor zilnice – de la modul in care te deplasezi pana la ce mananci lapranz si unde. In cele ce urmeaza iti vom impartasi cateva ponturi folositoare pe care ar trebui sa le tii minte daca vrei sa scazi cheltuielile zilnice si sa economisesti o suma considerabila pe termen lung.

Investeste in becurile LED

Fara dubiu, factura de la lumina este una dintre cele mai mari cheltuieli, pe care trebuie s-o platim lunar. Din aceasta cauza, este o idee buna sa facem ceva sa reduce gradual aceasta factura. Un pont util spre aceasta directie este instalarea becurilor LED in casa ta. Da, pretul unui bec LED tinde sa fie mai mare in comparatie cu unul normal si vei fi nevoit sa dai mai multi bani cand ii cumperi. Insa, aceasta investitie se va dovedi foarte utila, acest tip de bec are eficienta de energie mult mai buna, tine mai mult, si va reduce considerabil factura la electricitate.

Alege sa mergi pe jos la munca

Indiferent ca folosesti transport personal sau public sa ajungi la munca, sunt cheltuieli semnificative legate de oricare dintre aceste modalitati de transport. In primul caz, folosesti bani multi sa faci plinul la masina, in timp ce pe partea cealalta trebuie sa dai bani pe bilete si abonamente. Insa, daca locul de munca nu este departe de locul unde stai, poate ar trebui sa iei in considerare sa mergi pe jos la munca si asa sa scapi de cheltuielile de transport. Nu numai ca vei economisi bani, dar te va si ajuta sa respiri aer curat si sa iti incepi ziua mai energetic cu emotii pozitive. Daca, insa, locul tau de munca este mai departe de casa, poti merge cu bicileta, o alegere care iti va aduce aceleasi beneficii ca si mersul pe jos.

Pregateste tu pranzul 

Sa iesi la masa sa cumperi ceva rapid in pauza de masa la munca, este un alt obicei de care ar trebui sa scapi. O optiune mult mai buna este sa petreci cateva minute seara sa iti prepari pranzul pentru a doua zi. O masa facuta acasa este mult mai ieftina (si mult mai sanatoasa) decat unul cumparat de la restaurant sau magazin. Tot ce trebuie sa faci este sa mergi la cumparaturi si sa umpli frigiderul cu tot ce ai nevoie. Cand ai timp ar trebui sa iti folosesti iscusinta culinara si pregateste mancare traditionala, fripturi, sandwichuri sanatoase si altele.

Cumpara en-gros

Acest sfat poate pus in practica atat cand vine vorba despre mancare cat si produse de gospodarie. Care este avantajul de a cumpara en-gros? Cand cumperi pachete mai mari pretul pe bucata scade. Ca sa intelegi acest concept mai bine, iti vom da un exemplu concret. De exemplu, daca ai cumparat un pachet mare de hartie igienica, cu 16 role, pretul este mult mai mic decat la un pachet mai mic cu doar 4 role. Intradevar pretul pe care trebuie sa ii platesti pentru produsul mai mare este mai piperat, dar in realitate vei economisi bani. Daca ai nevoie de bani in plus ca sa faci aceste cumparaturi, poti alege cardul AXI Card, care este partenerul tau de nadejde si care va fi langa tine mereu.

Considera sa faci petreceri acasa

Un alt sfat folositor ar fi sa iei in considerare sa iti aduni prietenii acasa, in loc de restaurant si baruri. In acest fel, si tu si prietenii tai veti reduce semnificativ costurile asociate cu iesirile. De exemplu, puteti face un sistem rotational, unde fiecare din cercul tau de prieteni poate gazdui un party acasa, pe cand ceilalti contribuie cu cele necesare mancare si bautura. Pe langa beneficiile banesti, petrecerile de casa iti ofera un ambient mai placut si sigur, unde vei fi inconjurat de oameni pe care ii cunosti si cu care esti prieten, nu straini.

Cardul de credit AXI Card poate deveni ajutorul tau la nevoie si un prieten cand vine vorba despre cheltuielile tale zilnice. Profita de benficiile cardului tau AXI Card, si incepe sa faci achizitii mai rapide, mai usoare si ieftine.

Afla mai multe despre AXI Card

0 comentarii