7 metode de a economisi bani cand pleci cu cortul

7 metode de a economisi bani in camping

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 29.10.2019
blog-views-icon 1555

Indiferent ca este vorba de un grup de prieteni sau activitate de familie, campingul poate fi o modalitate distractiva si frugala de a te bucura de minunatul aer liber. Dar poate fi, de asemenea, surprinzator de scump daca nu cumperi inteligent si nu planuiesti mai departe. Aceste 7 sfaturi ii vor ajuta pe toti care isi doresc sa devina experti in camping  dar ii si ajuta sa economiseasca bani.

Evita vacantele populare  

Toata lumea iubeste o excursie de camping lunga de weekend, motiv pentru care ar trebui sa eviti campingul in weekendurile populare de vacanta, cum ar fi 1 Mai, Ziua copilului si altele. Vei plati tarifele de varf pentru camping in acele zile. In plus, va fi atat de aglomerat, incat cu greu vei simti ca ai facut o pauza. Alege week-end-urile mai putin populare sau incearcasa faci o escapada in mijlocul saptamanii.

Compara destinatiile de camping

Nu ai rezerva un zbor sau un hotel fara sa compari preturile; alegerea unui camping nu este diferita. Cauta site-uri unde poti compara preturile pentru diferite locatii de camping, facilitatile si disponibilitatea. In acest fel stii sigur ca ai ales excat ceea ce vroiai pentru o vacanta sau weekend linistit.

Inchiriaza sau imprumuta echipament de camping

Multi camperi fara experienta fac greseala de a-si cumpara toate uneltele, care sta nefolosite in cea mai mare parte a anului. Daca mergi ocazional la camping, inchirieaza-ti echipamentul sau afla care prieteni sau membru de familie are nevoie. Daca faci camping frecvent si decizi sa cumperi echipament, caută-l folosit pentru a economisi mult la pret.

Planifica si prepara meniul

Nu exista UberEats sau Glovo in aer liber, asa ca trebuie sa planifici meniul in avans si sa aduci tot ce vrei sa mancati cu tine. Fa o calatorie speciala la magazin doar sa cumperi mancare pentru camping, astfel incat sa te poti concentra doar pe produsele de care ai nevoie. Cumpara cu cupoane sau produse la oferta si fa o lista pentru a evita cumparaturile inutile. Si asigura-te ca nu cumperi prea mult. Nu vei avea acces la frigider pentru a pastra resturile proaspete.

Pregateste propria gheata

Sigur, cumpararea pungilor de gheata nu te va falimenta, dar de ce sa cheltui bani atunci cand nu trebuie In loc sa cumperi gheata, umple sticlele de apa sau cutii de lapte goale cu apa si congeleaza-le. Va dura mai mult, insa este mai versatil si atunci cand se vor topi, vei avea apa potabila suplimentara. De asemenea, poti congela carne, pungi cu legume, cutii de iaurt si alte alimente inainte de a le pune in frigider pentru a te asigura ca raman mai proaspete.

Sa aduci o trusa de prim ajutor

Mici julituri, cucuie si piscaturile de tantari fac parte din experienta de camping. Asigura-te ca iei cu tine o cutie de prim ajutor de baza, astfel incat sa poti avea grija de micile probleme exact cand se intampla. In timp ce multe campinguri au un magazin general mic, care vinde necesitatile de baza, vei economisi multe daca aduci lucrurile tale.

Nu uita de banda de scotch

O rola de scotch este cel mai bun prieten al camperului. Foloseste-l pentru a fixa un cort sau sac de dormit, tine cortul inchis daca fermoarul se rupe, repara uneltele rupte, repara un furtun daca are scurgere si multe altele. Este un mod usor si ieftin de a repara o serie de intamplari nefericite dar comune de camping.

Afla mai multe despre AXI Card

0 comentarii