AXI CARD - Ce produse nu este bine sa cumparam second hand?

Ce produse nu este bine sa cumparam second hand?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 19.01.2018
blog-views-icon 1918

A cumpara produse second hand devine din ce in ce mai popular si s-a transformat intr-un trend raspandit. Acest lucru este de inteles, in special cand luam in considerare faptul ca permite cumparatorilor sa profite de preturi bune la produse bune – preturi mult mai mici decat ce am gasi in mod normal in magazine. Oricat de mult te-ai obisnuit sa cumperi produse la mana a doua, trebuie sa stii ca anumite produse nu trebuie sa fie cumparate in acest mod. Pentru ca sunt anumite produse care, daca sunt cumparate second hand, nu numai ca nu au calitatea dorita dar pot fi un risc de sanatate pentru tine si familia ta.  Asa ca, de dragul sigurantei tale iti sugeram sa citesti urmatoarele randuri si sa afli ce produse nu trebuie cumparate niciodata la mana a doua.

Patut de copii

Fara dubiu acest punct este de importanta vitala si este necesar sa incepem cu aceasta categorie pentru ca are legatura directa cu sanatatea si siguranta copiilor tai. Patuturile pentru bebelusi si copii trebuie sa urmeze reguli stricte de securitate. Orice defect in aceste produse poate reprezenta un risc pentru sanatatea copiilor tai. Ba mai mult, cand cumparam patuturi la mana a doua, este foarte greu de stiut daca starea lor este buna si daca indeplinesc cerintele riguroase de siguranta.

Din aceasta cauza, te sfatuim sa nu cumperi asemenea produse uzate. Daca iei un patut nou este probabil scump, dar va garanta sanatatea si siguranta copilului tau.

Scaune de masina

Iata inca un produs, care are o importanta cruciala pentru siguranta si sanatatea oamenilor. Scaunele de masina second hand se pot procura din multe locuri la preturi mici. Insa, este oare sigura aceasta alegere? Ca si in cazul patutului pentru copii, este greu sa determini securitatea unui scaun cumparat in acest fel, precum si uzura. Ba mai mult, in zilele noastre reglementarile privind siguranta conducerii evolueaza constant si se imbuntatesc. Din acest motiv, este o idee bune sa cumperi ceva ce s-ar putea dovedi un risc pentru sanitate? Daca insa nu este alta solutie, si trebuie sa le cumperi second hand, macar cumpara de la un prieten sau ruda care te poate asigura asupra sigurantei lor.

Saltele

In momentul de fata, exista pe piata multe tipuri de saletele de foarte buna calitate la preturi destul de mari. Ca un rezultat unii dintre noi, nevrand sa faca investitia, aleg sa caute saltele second hand, preturuile fiind mult mai accesibile. Asta insa nu este chiar asa. Cele mai multe saltele second hand contin, adanc in tesatura, bacterii, fluide, piele moarta, acarieni si multe altele. Toate acestea adunate, fara dubiu, iti fac sanatatea precara, strica odihna si intreaga experienta de dormit. Saltele infectate cu plosnite sunt o problema financiara, costa destul de mult sa scapi de ele. Din aceasta cauza sa cumperi o saltewa folosita este economie falsa. Mai bine dai banii pe una noua asa nu mai trebuie sa curecti ramasitele altora. 

Parfumuri

Vorbind in general nu este nimic gresit in a cumpara sau imprumuta parfumuri de la prieteni sau cunostinte. Insa, trebuie sa iei in considerare faptul ca, daca iei de la cineva necunoscut un parfum, sunt niste riscuri. In primul rand, parfumul cumparat astfel poate duce la transferul bacteriilor si virusilor. Pana la urma, parfumurile se aplica in zone sensibile – cum ar fi in jurul urechilor sau aproape de gura. Din aceasta cauza, ar trebui sa eviti cu desavarsire sa cumperi parfumuri second hand, chiar daca par sa fie in regula si nu par folosite.

Aspiratoare

Ultimul pe lista este aspiratorul, terminam aceasta sectiune cu electrocasnice de curatenie, care se gasesc in orice casa. Nu este recomandata achizitia unui aspirator second hand din varii motive. Sa incepem, ai auzit vreodata pe cineva care vrea sa vanda un aspirator care este in perfecta stare de functionare? Indraznim sa punem pariu ca nu. Ca si consecinta, iti dai seama singur cam in ce stare sunt aceste aspiratoare deja folosite. Pe langa asta, este imposibil sa stii cum a fost folosit si la ce si cate bacterii contine. Din aceasta cauza, este mult mai bine sa cumperi unul nou, care va tine mult mai mult sit e va scuti de griji pe termen lung.

Oricat de avantajos ar fi un produs la mana a doua, sunt categorii de produse pe care nu ar trebui sa le cumperi niciodata folosite. Asta se intam[pla din cauza ca, tu si familia ta puteti fi afectati si folosirea lor este riscanta. Daca insa, te gasesti intr-o dificultate financiara si nu poti plati pretul unui produc nou, AXI card te poate ajuta! Multumita acestui card de credit flexibil si usor accesibil, poti primi suma necesara cand ai mai mare nevoie. Alege AXI card si vei asigura siguranta intregii familii.

Afla mai multe despre AXI card

0 comentarii