AXI CARD - Cum ne distram pe timpul iernii?

Cum ne distram pe timpul iernii?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 27.02.2018
blog-views-icon 1980

Cu totii asociem lunile de iarna cu frigul si intunericul, oportunitati limitate pentru contact social si stat in casa. Insa, sunt aceste ganduri impuse in acest sezon? Raspunsul este desigur, nu. Ca orice alt anotimp, iarna ofera ,multe variante potrivite pentru iesiri, intaniri cu prietenii si activitati placute. Tot ce trebuie sa faci este sa fii creativ si posibilitatile se prezinta singura. Exact cu asta te vom ajuta in acest articol de pe blogul AXI card. Mai jos gasesti o lista cu cele mai bune optiuni de a petrece zile placate pe timpul iernii.

Sporturi de iarna

Practicarea sprturilor de iarna este cea mai buna cale de a face din vremea rece si urata un avataj pentru tine. In Romania, sunt multe oportunitati pentru practicarea de sporturi de iarna profesionale sau de amatori. Poti practica de la schi sau snowboard pana la ceva simplu ca sania sau patine. Cand stresul si tensiunea de la munca sunt prea mult sau te-ai saturat sa stai mereu acasa, te poti duce la cele mai cunoscute statiuni montane si sa petreci cateva zile de relaxare. Aerul de munte curat, plimbari cu prietenii si sporturi de iarna – ce ai putea sa mai ceri?

Cinema, teatru sau bowling

Daca nu iti place frigul sau mersul in zapada, de ce nu folosesti timpul pe alte activitati haioase? Optiunile ar fi mersul la cinema sau l teatru, care nu numai ca iti va da oportunitatea sa te relaxezi ci sa te si vezi cu prietenii sa va distrati, ci iti va imbogati si cultura si iti va largi orizonturile. Nu este nimic mai frumos decat sa te pierzi in atmosfera magica a teatrului sau sa vezi cele mai noi filme. Daca esti in cautare de activitate fizica dar fara sa fii nevoit sa iesi, bowling-ul este o alegere perfecta. Este ceva comun iarna si iti aduce contact social dar si distractie.

Jocuri langa semineu

Defapt, de ce trebuie sa iesi neaprat sa te distrezi si sa socilalizezi? Este mult mai usor sa inviti prieteni la tine acasa. O intalnire simpla si neofociala va aduce multe amintiri frumoase pentru tot grupul. Trebuie doar sa pregatesti gustari diferite si optiuni de jocuri variate. Jocurile tip monopoly sunt alegerea perfecta, asta te va tine ocupat cateva ore bune. Confort acasa, caldura de la semineu si cei mai buni prieteni langa tine iti vor face ziua unica si ne neuitat.

Concerte

Concertele sunt cu siguranta o activitate care nu opreste iarna. Ba din contra, ele continua sa se intample si deobicei includ cantareti populari sau talente tinere din toate genurile. Daca din cauza vietii tale pline si incarcate nu prea ai ajuns la un concert, iarna este perioada perfecta sa te duci la unul. Muzica buna si prietenii tai buni iti vor ridica moralul in aceasta perioada intunecata si rece.

Camping

A face camping pe frig poate suna ca cea mai oribila activitate in lume, dar iti recomandam sa nu blochezi ideea de tot. aceasta optiune se poate transforma intr-o experienta de neuitat pentru tine si prietenii tai. Pe langa asta, pretul transportului de corturi si caravane este mult mai mic, dintr-un anume motiv, pe timpul iernii decat vara. Un weekend, petrecut in natura si departe de birou, de calculatoare si tehnologie va avea un efect miraculous asupra ta. Ia cu tine mancare calda, apa multa si paturi care sunt bune de folosit in aer liber. Nu uita sa iei instrumente de facut foc (brichete, chibrit)

Excursie in locuri exotice

Si la sfarsit, in caz ca zapada si frigul nu sunt pentru tine, poate este timpul sa te indrepti spre destinatii mai calde. Pe de o parte, o calatorie de acest gen iti va da oportunitatea de a te relaxa si iti va schimba mediul inconjurator, pe de alta parte iti va da acele zile cu soare care iti lipsesc cu desavarsire. Optiunile sunt nenumarate si totul depinde de preferintele tale personale.

Nu rata distractia de iarna, pentru ca este o sursa buna de energie pozitiva. Daca simti nevoia de ajutor financiar additional, cardul tau AXI este aici sa te ajute. Multumita acestui card flexibil si accesibil vei primi fondurile de care ai nevoie cand ai cea mai mare nevoie de ele. Alege AXI card si transforma-ti iarna in cea mai placuta si emotionala perioada.

Afla mai multe despre AXI card

0 comentarii