Asigură-ți un viitor financiar strălucit: Cum?

Cum poti sa iti asiguri un viitor financiar stralucit?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 20.06.2018
blog-views-icon 2027

Care sunt greselile pe care poti sa le faci economisind bani pentru visele tale si sa iti asiguri viitor financiar stabil? Care sunt cheltuielile posibile pe care le poti avea si care sunt mai urgente? Si la final – in cine te poti increde pentru un sfat cand vine vorba despre libertate financiara si securitate?

Defapt, sunt multe lucruri pe care trebuie sa le gandesti bine cand vine vorba de finantele proprii, viitorul tau financiar si posibile investitii. Este imperativ sa faci cercetari si sa gasesti sfaturi financiare corecte.

Iata cateva sugestii care ar putea sa dea raspunsuri la intrebari despre finantele tale:

Afla mai mult despre cine te poate ajuta si ce anume iti doresti

Este o idee buna sa faci o cercetare temeinica despre fiecare persoana, organizatie sau companie care ofera planificare financiara sau sfaturi despre investitii, produse sau servicii. Evalueaza cu grija opiniile a diferite persoane despre orice decizie de investitie facuta.

Fii sigur ca esti la curent cu cheltuielile legate de achizitia sau vanzarea investitiilor sau produselor de care esti interesat.

Ai grija la capacitatea ta de risc. Cat iti permiti sa pierzi? Asigura-te ca orice consultant financiar alegi se va ridica la asteptarile si necesitatile tale.

Ia in considerare cu mare grija toate schemele legitime de facut bani

Dac o oferta suna prea bine sa fie adevarata, ar trebui s-o evaluezi bine inainte de a face o decizie. Nu ar trebui sa iei o decizie financiara importanta fara sa intrebi pe cineva in care ai incredere sa iti dea sfaturi. Intotdeauna ar trebui sa ceri o a doua opinie.

Fa-ti un obicei sa citesti regulat stiri si articole financiare ca sa te familiarizezi cu minimul de cunostinta cand vine vorba de finantele personale. Urmareste sterile si paginile web reputabile de investitii si credit, ca sa fii la curent cu ultimele stiri din sectorul financiar. In acest fel vei sti cum diferite evenimente din sectorul financiar iti afecteaza dobanda, salariul, planul de pensii si multe alte lucruri care depend in mare parte de fluctuatie si insecuritatea pietei financiare dar si activitati ale jucatorilor mari pe piata.

Exploreaza orice oportunitate pe piata de carduri de credit si depozite. Nu alege o oferta impulsiva si nu accepta prima oferta primita.

Ai grija la datele personale

Fii vigilant si mereu pregatit sa te aperi de furtul de identitate. Sunt mai multe activitati fraudulente care se pot intampla daca cineva iti fura datele personale. Asemena furt iti face deciziile bune financiare, nesemnicative. Ar trebui sa verifici extrasul de credit cu atentie si acorda atentie speciala la tranzactii pe care nu le poti explica – asta este o indicatie ca cineva iti foloseste fraudulent informatiile personale pentru el insusi si este posibil sa fure de la tine. Cand vine vorba despre plati frauduloase, fii atent la magazinele online de unde faci cumparaturi – asigura-te ca sunt retaileri veritabili. Trebuie sa folosesti mereu un antivirus. Este de o importanta majora sa nu iti salvezi informatii despre cardul de credit sau debit pe calculator. Daca faci asta, este mult mai usor pentru hoti sa iti gaseasca si sa iti acceseze datele personale.

Nu trebuie sa dai niciodata numarul contului bancar, detaliile cardului de credit, sau orice alta informatie necunoscutilor – in special la telefon, pe un site sau email. Fii in special vigilent cand vine vorba despre atacuri de phishing – in ultimii ani aceste atacuri au crescut.

Ar trebui sa cauti oferte mai bune online

Era curenta de comunicare in masa iti permite sa folosesti internetul oriunde, oricand si de pe orice dispozitiv – foloseste aceste oportunitati in beneficiul tau si economiseste. Daca te obisnuiesti sa urmaresti oferte la produse online cu siguranta vei economisi bani la cumparaturi profitand de produse la pret mai mic. Nu uita, cand vine vorba despre cumparat haine sezonalitatea este foarte importanta – iarna este timpul sa iei haine de vara, iar vara este bine sa cumperi haine de iarna. Asta pentru ca in aceste perioade gasesti reduceri de pana la 50% pentru ca nu mai sunt in sezon.

Acestea sunt doar o mica parte din trucurile la care ar trebui sa fii atent cand vine vorba despre cladirea unui viitor financiar sigur pentru tine. Nu putem sa nu mentionam cat de benefic este instrumentul financiar AXI Card. De ce? Pentru ca este un card de credit care nu este emis de o banca, ci de o institutie financiara nebancara. Asta inseamna automat ca nu vei fi responsabil de plata taxelor bancare, si nu trebuie sa treci prin proceduri de aprobare lungi si anevoioase. Cardul de credit AXI este un card de credit international care poate fi folosit in diferite locuri – magazine, hoteluri, platforme online si altele. Este un MasterCard asta inseamna ca este acceptat oriunde in lume, in comparatie cu alte carduri mai specializate. Cardul AXI iti aduce beneficii si este facut sa fie un instrument de plata ieftin. Peste toate este un instrument financiar accesibil pentru majoritatea Romanilor, care vor sa cladeasca obiceiuri financiare stabile pe viitor.

0 comentarii