Cum sa administram financiar evenimentele importante din viata?

Cum sa administram financiar evenimentele importante din viata?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 25.06.2018
blog-views-icon 1655

Ai nevoie de strategii financiare pentru gestionarea evenimentelor de viață semnificative?

Sunt anumite evenimente in viata fiecaruia, care creeaza amintiri dainuitoare si lasa o urma in vietile noastre. Asemenea evenimente sunt nuntile, nasterea unui copil, admiterea la o universitate de elita – toatea acestea sunt conectate fara dubiu cu sentimente placute, dar si un anumite nivel de anxietate. Achizitia unui apartament nou a unei masini la fel, sunt evenimente care cauzeaza sentimente mixte – pozitive si stresante – dar pun si presiune financiara pe noi.

Fiecare dintre aceste evenimente ne costa bani, un lucru care este imposibil de evitat. Este insa o cale de a trece prin aceste evenimente frumoase fara sa avem datorii si fara sa ne intindem la maxim limita bugetului?

Vrem sa iti oferim cateva ponturi care pot fi folositoare, in special cand vine vorba despre partea financiara a lucrurilor. Daca reusesti sa fii precaut si sa te gandesti atent la optiunile posibile, sigur vei reusi sa iei cea mai corecta decizie financiara, ca sa te asiguri ca aceste evenimente nu te lasa in faliment.

Inceputurile vietii universitare, sau procesul de admitere la o facultate prestigioasa sunt pasi facuti pentru schimbarea vietii tale si asigurarea unui viitor de succes. Insa, inseamna si sa fii fata in fata cu problemele financiare. Indiferent de diploma de facultate, fara dubiu vei avea nevoie de resurse financiare serioase ca sa termini facultatea. Avem cateva ponturi pentru tine in acest sens.

  • Daca te muti in campusul universitar, inseamna ca iti vor creste rapid cheltuielile. Te poti ajuta financiar prin limitarea acestor cheltuieli asa: urmarind oferte promotionale in magazinele unde cumperi deobicei; profita de oferte promotionale online; limiteaza timpul pe care il petreci in restaurante si baruri si limiteaza cheltuielile la lucruri care sunt de importanta critica si esentiale pentru viata ta.
  • Pe langa reducerea cheltuielilor, ar trebui sa te gandesti sa imparti locuinta si cu altii. In acest fel suma pe care o platesti la chirie este mult mai mica, pentru ca vei imparti chiria cu ceilalti locatari.
  • Multi studenti recurg la imprumut ca sa platesca pentru cele necesare. Este important de notat ca multi student, in acel moment al vietii, nu au obiceiurile financiare necesare si istoricul de creditare necesar sa faca alegeri bune financiare. Asta uneori devine o problema, in special cand vine vorba sa fie aprobati pentru un imprumut. De asta va recomandam un instrument financiar, care iti permite sa dispui de bani cand ai nevoie, ca sa poti acoperi cheltuieli sau nevoi neasteptate.

Nuntile – ziua nuntii este extrem de importanta dar si fericita dar poate provoca si anxietate. Fara nici un dubiu, resursele financiare necesare pentru organizarea nuntilor sunt printre cele mai semnificative. Asta este adevarat mai ales in cazul in care insisti sa iti chemi toate rudele si toti prietenii. Iata cateva ponturi despre cum sa economisesti: nu este nevoie sa platesti pentru o coafura foarte elaborata, manichiura scumpa sau machiaj elaborat. In practica aceste lucruri se pot inlocui rapid si cu alternative bune. Parul tau, precum si intreaga infatisare poate arata incredibil daca ai un prieten de incredere si care se pricepe la machiaj. Alt sfat util este sa incepi planurile din timp. In acest fel vei fi capabil sa aloci resursele mai bine si nu vei plati multe lucruri in acelasi timp – asta ti-ar face mult rau la buget. Un partener de incredere in pregatirile de nunta poate fi si cardul tau AXI Card. Acest card de credit accesibil, iti permite sa platesti la POS sau sa retragi bani de la orice bancomat fara taxe aditionale. Nu va mai trebui sa faci compromisuri pentru cea mai importanta zi din viata ta daca il folosesti. Asta este pentru ca, acest card a fost creeat sa se potriveasca nevoilor si cererilor tale specifice.

Achizitia unei case noi – in mod normal, pentru majoritatea dintre noi, este timpul cand necesitam o ipoteca. Asta necesita chletuieli mari si alocare foarte grijulie a bugetului. Am vrea sa mai mentionam ca pentru scopul de a obtine un imprumut asa de mare (pentru casa sau masina) vei avea nevoie de un rating de creditare foarte bun si istoric de creditare curat. Este considerabil mai bine sa detii cateva carduri de credit, care sunt folosite fecvent si platite la timp in scopul beneficierii de un credit mai mare. Din nou, cardul de credit AXI Card vine in ajutorul tau si iti da posibilitatea de a face cumparaturi si te ajuta sa ai un viitor financiar mai stabil.  

0 comentarii