Cum sa platesti mai putin pe nunta?

Cum sa economisesti bani la nunta?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 22.04.2019
blog-views-icon 1533

Conform unor rapoarte recente, costul unei nunti poate fi exorbitant, in SUA de exemplu poate atinge si 30.000$. Aceasta suma este incredibil de mare pentru doar o zi. 

Desi este important sa sarbatarrim acest eveniment fericit, trebuie sa ne gandim si la impactul financiar asupra viitorului. Daca toate cheltuielile pentru nunta afecteaza abilitatea ta de a plati facturi, de a acoperi cheltuielile zilnice sau afecteaza obiectivele de economii, este mai bine sa reduci planurile.

Ca sa poti profita la maxim de aceasta zi mare din viata ta – fara nota de plata mare – iti oferim sase ponturi de a economisi:

Evita denumirea de “Nunta”

Stiai ca unii vanzatori de flori, furnizorii de servicii de catering si alti vanzatori cer mai mult pentru nunti decat alte tipuri de evenimente similare? Acest lucru este denumit "marcajul nuntii". Pentru a evita aceste costuri suplimentare, compara preturile si comerciantii inainte de a finaliza orice contract cu vanzatorii. De asemenea, poti negocia cu multi furnizori. Ei vor afacerea ta si pot fi dispusi sa-si reduca costurile pentru a o obtine.

Aproape de casa

Poti economisi mii de lei prin organizarea nuntii la domiciliu sau la domiciliul unui membru al familiei sau al unui prieten. In plus, avand o nunta intr-un loc familiar, oaspetii se pot simti mai confortabil. De asemenea, nu va trebui sa te temi de restrictiile de timp si de data.

Mancare facuta acasa

Firmele de catering nu sunt singurele care iti poti livra mancare la nunta. Nunti mai mici se descurca si cu talentele culinare ale familiei. Poate se pot imparti treburile intre familie si firma de catering. De exemplu, un prieten bun iti poate face tortul, si platesti pentru masa de pranza si seara, sau invers. Aditional, poti economisi bani prin selectia de bautura, spre deosebire de open bar. Poti oferi o varietate de antreuri si gustari in loc de o cina intreaga, poate fi la fel de delicious si bogat ca si o mancare cu mai multe feluri care costa mai mult.

Décor la reducere

Poti economisi considerabil cu decoatiunile florale prin selectarea florilor sezonale. Lumanrile sunt o alegere la fel de elganta si costa foarte putin in comparatie cu anumite aranjamente florale. Aranjamentele elaborate nu sunt nici asteptate si nici potrivite, pot bloca campul vizual al invitatilor.

Pregateste tu invitatiile

Testeaza-ti creativitatea si fa-ti propriile invitatii cum vrei tu si le poti printa la un centru de Xerox. Sunt multe site-uri care ofera invitatii la pret foarte bun. Invitatiile personalizate pot fi cele mai memorabile. Pentru inspiratie, foloseste fotografii sau alte amintiri care inseamna ceva in relatia voastra. Poti economisi foarte multi bani pe costuri postale sau de curier cerand confirmare de la invitati pe email sau la telefon spre deosebire de cele prin posta.

Economiseste pe rochie

Poti sa cumperi o rochie din magazin de consignatie unde sunt rochii foarte putin folosite, sau unele vintage, poti sa si inchiriezi o rochie daca nu vrei sa dai foarte multi bani pe ceva ce vei purta odata. In aceste magazine poti gasi rochii cu modele foarte interesante poate unice si la pret mult mai mic decat una noua. Poate vrei sa iti alegi o rochie care nu este tocmai traditionala si care este si mult mai ieftina.

Nu planui o petrecre mare

Costurile unei nunti cresc in functie de numarul de invitati. Ca sa economisesti semnificativ organizeaza o petrecere mai mica cu familia si prietenii apropiati. O astfel de petrecere mai redusa este mult mai memorabilia si intima, aduce cei prezenti mai aproape.

Cand ai nevoie de fonduri de urgenta, te ajuta cardul de credit AXI. Daca nu ai experienta cu cardurile de credit, AXI Card este cea mai buna alegere pentru tine. Garanteaza viteza maxima si eficienta cand vine vorba de plati dar iti si asigura un nivel inalt de siguranta pentru finantele tale. Alege cardul de credit AXI Card si burura-te de utilizarea unui produs de credit care este mereu langa tine si care se potriveste nevoilor si asteptarilor tale.

Afla mai mult despre AXI Card

0 comentarii