AXI CARD - Cum sa economisesti bani pentru vacanta de vara?

Cum sa economisesti bani pentru vacanta de vara?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 21.05.2018
blog-views-icon 2051

Visezi la o vacanta incredibila plina de fericire intr-un loc exotic undeva? Sau poate te intrebi cum vei putea sa pui ceva bani deoparte din bugetul tau ca sa iti permiti asemenea cheltuieli?

Defapt, exista un mod de a face asta. Tot ce trebuie sa faci este sa incepi sa economisesti in acest scop cu cateva luni inainte, de exemplu din iarna sau primavara. Intrebarea cheie este, fara indoiala, cum vei face asta, in special cand toti avem cheltuieli lunare si facturi care trebuie platite regulat.

Iti vom oferi mai multe optiuni pe care sa le iei in considerare care sa te ajute sa economisesti banii necesari vacantei mult dorite

Primul sfat este, sa iti restructurezi bugetul si gandeste-te atent la prioritati. Asta include sa nu consideri doar facturile lunare, dar si relatia ta cu institutiile bancare. Daca ai mai multe carduri de credit, dar folosesti doar doua dintre ele, este ai bine sa anulezi restul. Insa, daca inca nu detii un card de credit, este timpul sa iti faci unul. Motivul pentru asta este ca un card de credit te ajuta sa iti faci un profil de creditare, care va fi folosit de institutiile financiare in viitor cand iti vor oferi un imprumut. Multumita cardurilor de credit, vei putea sa profiti de beneficia si o modalitate mai usoara de a face cumparaturi. De departe, insa, cel mai mare avantaj in a detine un card de credit este ca te ajuta sa iti faci un rating de credit si daca faci plati regulate fara sa intarzii, vei avea un istoric de creditare pozitiv. Asta iti garanteaza un rating de credit bun, care face bancile sau institutiile financiare sa te considere un client de incredere.

Daca am reusit sa te convingem sa iti faci un card de credit, urmatorul pas este sa alegi cel mai potrivit pentru tine. Din acest motiv vrem sa iti recomandam AXI Card – un card de credit cu care poti sa faci cumpraturi oriunde in lume – pentru ca este un card de credit international sub sigla MasterCard. Cardul de credit AXI a fost creeat sa raspunda nevoilor tale si obiceiurilor financiare. Il poti folosi la plati online, cumparaturi la POS sau sa retragi bani de la orice bancomat fara taxa de retragere.

Pe langa cererea pentru cardul de credit AXI card, ar trebui sa consideri si alte trucuri care te ajuta sa economisesti bani in lunile urmatoare.

Uite-te la sugestiile noastre, si alege cateva sa testezi sis a decizi daca vor fi folositoare in a controla bugetul tau. Iata cateva modalitati de a economisi bani:

Cumpara in sezonul reducerilor – la marii retail-eri sigur vei gasi diferite produse la vanzare la preturi foarte bune asta reducerilor de sezon. Acesta este momentul perfect sa iti iei acei pantofi si acele haine la care visai si economisesti si bani pe langa.

Aboneaza-te la newsletter-ul magazinului tau preferat – in acest fel vei putea sa primesti cele mai noi oferte chiar cand apar. Vei putea profita de preturi mici inainte sa fie vandut produsul.

Cauta zborurile low-cost – daca ai planuri sa calatoresti undeva departe vara asta, ar trebui sa incerci sa primesti o oferta buna la biletele de avion. Din acest motiv, cat timp faci surfing pe internet, ar trebui sa cauti zboruri cu pret redus – fara dubiu asta iti va salva cei mai multi bani.  

Inchide televizorul si alte electrocasnice cand nu le folosesti – asta este regula care de multe ori este ratata sau uitata, dar economisesti mult la factura de lumina. Daca chiar vrei sa economisesti bani, tot ce trebuie sa faci este sa iti controlezi consumul – becuri, televizoare si incarcatoare. Toate aceste electronice se pot folosi cu cap, daca exista o vointa.

Nu mai strange si incepe sa vinzi – cu totii avem lucruri care nu ne trebuie sau nu au un rol in casa si doar aduna praf. Este oportunitatea perfecta sa organizezi o vanzare. In acest fel nu numai ca vei scapa de aceste obiecte nadorite, dar vei si primi bani pe ele.

Fa liste de cumparaturi si respecta-le.

Decat sa ii duci in oras, invita-ti prietenii acasa – puteti juca si carti, sa va uitati la film, sa va jucati table sau orice alt joc. Bineinteles, asta nu se poate face mereu, dar cand este posibil, este mult mai bine sa o faci asa si vei si economisi bani.

Invata sa compari ofertele – indiferent daca faci cumparaturile intr-un magazin normal sau cauti pe internet tot felul de magazine online – intotdeauna ar trebui sa compari preturile produselor inainte sa le cumperi.

Evita sa mananci in oras mereu si pregateste mancare acasa – un sfat folositor care poate aduce schimbare considerabila in bugetul tau imediat. Daca nu ne crezi, incearca o perioada de timp si vei vedea ca este o modalitate buna de a salva o suma impresionanta de bani.

Afla mai multe despre AXI card

0 comentarii