Economiseste bani in vacanta de vara

Cum sa economisim bani in vacanta de vara

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 11.04.2019
blog-views-icon 1450

Te pregatesti pentru o vacanta de vara? Indiferent ca obiectivul tau este sa invingi caldura sis a te bronzezi sau treci direct la scufundari, evadarea de vara nu trebuie sa iti distruga bugetul. Cu o planificare atenta si cercetare, poti avea o vacanta de neuitat si sa ramai cu bani in plus. Iata sapte sfaturi pentru a te ajuta sa faci acest lucru:

Fa-ti temele

Compara o varietate de hoteluri si pachete de calatorie, atat cu compania aeriana direct, cat si cu site-urile de calatorie cum ar fi Vola.ro, Momondo, Gotogate sau Esky.ro. Afla care hoteluri si statiuni ofera pachete in afara sezonului (sau sezoniere). S-ar putea sa economisesti o multime de bani selectand un hotel sau un aeroport care se afla intr-o zona mai putin vizitata. Un pic mai mult de condus sau de mers pe jos poate salva cateva sute de lei.

Considera varianta All-Inclusive

Multe hoteluri, statiuni si croaziere ofera pachete de vacanta all-inclusive, care includ totul, de la cazare si transport la alimente, bauturi si ponturi utile. Acestea sunt optiuni excelente pentru calatorii constienti de bani care doresc si trebuie sa respecte un buget de calatorie.

Planuieste in avans…sau amana

Daca intentionezi sa zbori, achizitioneaza biletele fie cu mult in avans, fie in ultimul moment pentru a gasi preturi reduse. Acest lucru se aplica, de asemenea, la unele hotelului, vacante all inclusive, croaziere si pachete de vacanta pe site-urile de oferte de calatorie.

Fii flexibil cu datele

Este mai usor sa gasesti pachete de zboruri si hoteluri la reducere daca esti flexibil cu data si ora de plecare. Ia in considerare rezervarea zborurilor in zilele libere. Zborul de vineri sau duminica este de obicei mai scump decat zborul intr-o zi de marti sau miercuri. Tarifele sunt, de asemenea, mai mari in weekend-urile de vacanta, deci evita-le, daca este posibil.

Vacanta din oferte

Calatoreste unde sunt ofertele. Poti obtine reduceri la hoteluri si zboruri daca le rezervi impreuna. Cauta hoteluri care ofera avantaje cum ar fi micul dejun gratuit sau internet. Cele mai multe hoteluri vor avea, de asemenea, cupoane si oferte pe care le pot furniza la sosire. Tot ce trebuie sa faci este sa intrebi. In plus, daca ai nevoie de o masina inchiriata, selecteaza un vehicul care nu consuma mult pentru a economisi pe combustibil. De asemenea, iti poti impacheta propriile gustari pentru a economisi si mai multi bani.

Calatoreste in grup

Calatoreste intr-un grup mare cu prietenii sau familia. Multe destinatii de vacanta ofera reduceri de grup. De asemenea, poti imparti costul benzinei, alimentelor si iesirilor. Daca nu iti poti permite sa platesti cazarea, viziteaza-ti prietenii sau familia intr-o alta parte a tarii si stai cu ei (oferind cazare reciproca in orasul tau natal). De asemenea, ar trebui sa iti ofere sfaturi despre hotspoturile turistice si locale.

Bugeteaza vacanta la inceputul anului

Daca bugetezi vacanta in timpul anului, nu vei simti nimic cand vine vremea plecarii. Pune deoparte niste bani saptamanal sau lunar pentru vacanta, depinde de bugetul disponibil. Asa, cand esti pe drum, iti faci o limita maxima de cheltuiala pe zi. Rezista tentatiei de a cumpara tot ce vezi frumos. Facturile cardului de credit se pot aduna repede, daca te indatorezi mai rau stresul de acasa va creste.

Cu AXI Card poti calatori oriunde, poate fi acel buget de cheltuiala de care ai nevoie, tine-l in portofel pana la vacanta oricum nu platesti nimic daca nu il folosesti, si va fi langa tine cand ai nevoie de un souvenir frumos.

Afla mai multe despre AXI Card

0 comentarii