Cumpărături online mai sigure: Partea I

Cum sa facem cumparaturile online mai sigure? Partea 1

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 22.03.2017
blog-views-icon 2461

Iti place sa faci cumparaturi online? Esti mereu alert la oferte avantajoase pe internet? Stii cum sa folosesti corect AXI card pentru a evita frauda?

In acest articol ne propunem sa iti introducem toate ponturile importante legate de cumparaturi online intr-un loc. Este bine sa avem un loc unde gasim toate practicile corecte in securitatea online. De aceea, am pregatit un material care iti va arata cateva tactici de cumparare online  destepte care te feresc de multe probleme.

Foloseste-le zilnic ca sa iti asiguri siguranta cand faci cumparaturi in magazine online. Sa nu uiti ca achizitionarea produselor promotionale poate fi placut atata timp cat stii sa faci cumparaturi inteligente cu cardul de credit. Aspectele unei oferte avantajoase nu sunt limitate doar la gasirea celui mai mic pret, ci si la primirea unei garantii, service de calitate, livrare corecta si la timp reguli de protectie stricte cat si cooperare de la magazinul online.

Iti prezentam cateva ponturi pe care trebuie sa le stii inainte sa decizi achizitionarea bunurilor sau serviciilor de pe internet:

Asigura-te ca dispozitivul mobil pe care il folosesti la cumparaturi este echipat cu software de protectie.

Fie ca iti folosesti calculatorul, smartphone-ul sau tableta pentru platile cu card de credit, nu neglija software-ul antivirus, pe care trebuie sa il ai instalat.

Evita sa faci tranzactii financiare prin conexiune Wi-Fi in retele publice

Trebuie sa stii ca retelele gratuite la care ti se conecteaza aparatul mobil in varii locuri, pot fi foarte nesigure. Orice informatie introdusa, in special cele care iti pot afecta datele personale, pot deveni publice si folosite gresit. Acesta este foarte posibil daca, prin conectarea la reteaua publica de internet, afli ca reteaua in cauza nu este securizata sau ca nu contine informatii despre securitate. De aceea daca smartphone-ul este setat sa gaseasaca cea mai apropiata retea gratuita trebuie evitata introducerea datelor importante cum ar fi parole sau plati prin cardul de credit.

Nu uita, calculatorul de acasa este de departe cel mai sigur mod de a face cumparaturi online.

Cauta iconita cu lacatul inchis in fata adresei de web al paginii

Niciodata sa nu cumperi nimic de pe un site care nu are lacatul inchis inaintea adresei de web, acesta este un semn ca orice informatie introduce pe pagina nu va ramane confidential.

Cumpara numai de pe pagini faimoase si bine cunoscute

Aceasta conditie nu este obligatorie, dar este recomandat sa faci cumparaturi cu cardul de credit din magazine online cu reputatie buna si popularitate crescuta. Cum am mai spus, poti face o lista cu pagini web sigure de pe care ai cumparat deja, ca nu pierzi timp data viitoare cand faci cautari pe net.

Familiarizeaza-te cu conditiile de achizitie si cunoaste trader-ul

Verifica de fiecare data termenele si conditiile paginii web si politica de returnare a produselor pe care le-ai achizitionat. Inainte sa platesti cu AXI card, asigura-te ca pagina web este sigura si ca nu sunt taxe ascunse care nu au fost mentionate in pret. Ba mai mult, nu uita sa verifici costul de livrare al produselor.

Afland mai mult despre trader-ul de la care cumperi este deasemenea o conditie importanta – verifica opiniile altor cumparatori si rata lor de satisfactie in legatura cu serviciile primite.

Urmatorul pas este sa te familiarizezi cu conditiile magazinului online selectat si sa verifici daca pagina de plata are iconita cu lacatul inchis.

Vei vedea si alte ponturi referitoare la cumparaturile online in urmatorul articol si speram sa ai o experienta profitabila si sigura in urma recomandarilor noastre

0 comentarii