AXI CARD - Cum sa nu ratam promotii si reduceri online?

Cum sa nu ratam promotii si reduceri online?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 21.06.2018
blog-views-icon 2205

Exista un trend in crestere in ceea ce priveste shopping-ul online in ultimii ani si in tara noastra. Cumparaturile online au devenit metoda aleasa de cei mai multi pentru ca permite accesul la orice produs fara sa lasi confortul casei tale. Pe langa asta, multitudinea de platforme de shopping si magazine online de pe internet asigura utilizatorilor oportunitatea de a profita de promotii si reduceri excelente. In urmatoarele paragrafe iti oferim diferite ponturi despre cum sa gasesti si sa urmaresti promotii bune online.

Aboneaza-te la newsletter

Asta a devenit una dintre cele mai usoare metode sa urmaresti promotii si reduceri in magzinele tale online preferate. Cele mai multe pagini web de pe internet ofera clientilor lor oportunitatea de a primi regulat nu numai informatii legate de promotii, dar si informatii despre dezvoltarea platformei in sine precum si schimbari la lista de produse. Tot ce trebuie sa faci sa primesti aceata informatie este, sa iti scrii adresa de email in campul corect si sa dai click pe un buton (in mod frecvent cel “abonare”). Odata facut acest pas vei incepe sa primesti notificari de la aceste pagini direct pe adresa ta de email. Informatia din aceste mail-uri poate include orice de la ultimele promotii de produse, produse noi, schimbari in lista de produse, precum si orice schimbare in legatura cu procesarea comenzilor sau termenii si conditiile de livrare.

Sterge istoricul de cautare din browser

Daca insa, paginile web sau magazinele online vizitate pana acum nu sunt la nivelul asteptarilor tale si nu ofera preturi si produse bune, este bine sa iei in considerare stergerea istoricului de browser. De ce este necesar? Adevarul este ca, motorul de cautare Google sugereaza rezultate in functie de interesele tale si obiceiurile tale. Cu alte cuvinte, daca in trecut ai vizitat un anume site de multe ori, este probabil ca in viitor acest site va fi prima sugestie cand cauti ceva pe Google. Cand iti stergi istoricul de cautare, insa, vei putea incepe de la zero; asta iti va permite sa descoperi noi platforme de shopping – unele pe care nu le vedeai inainte. Este posibil ca pe aceste pagini vei gasi exact ce vroiai – un raport bun calitate pret al produslui – care intalneste asteptarile tale.

Foloseste posibilitatile oferite de retelele de socializare

Retelele de socializare au dovedit ca sunt un instrument folositor in urmarirea promotiilor si reducerilor online. Majoritatea magazinelor online au devenit constiente de impactul retelelor de socializare asupra clientilor moderni si au inceput sa le foloseasca drept intrumente pentru atragerea lor. Din aceasta cauza si-au creeat propria pagina de Facebook, Instagram, Tweeter sau altele. Tot ce trebuie sa faci este sa dai un like ca sa incepi sa urmaresti aceste profile. Odata ce faci asta, publicatiile lor vor intra automat in newsfeed-ul tau. In acest fel, in timp ce vorbesti cu prietenii tai si dai share la articole ai oportunitatea sa fii informat despre cele mai noi oferte de produse si reduceri de la magzinele tale online preferate.

Cere ajutor de la prieteni

Vorbind cu prietenii si familia este un mod valoros de informare despre shopping online. Adevarul este ca azi, internetul este inundate de magazine si platforme online. Aceasta varietate imensa si cantitatea mare de magazine face greoaie evaluarea, care este intradevar bun si care te lasa mai putin entuziasmat. Un pic de ajutor de la un prieten sau o cunostinta nu este niciodata de prisos pentru ca iti permite sa evaluezi mai bine diferitele platforme in spatiul vast al internetului. Sa te poti orienta este critic, din aceasta cauza este bine sa intrebi despre servicii si calitate pe platformele vizitate de altii, calitatea si varietatea produselor dar si perioada de livrare. Daca insa, se intampla ca prietenii tai nu fac deseori cumparaturi online (nu este probabil dar se poate intampla) ar trebui sa consulti parerea utilizatorilor online pe forumuri, bloguri si pagini de social media.

Viziteaza comparatoare de pret online

Da, sunt asemenea pagini web care iti da posibilitatea sa compare produse de acelasi fel. Daca le vizitezi, iti vei da seama repede care sunt cela mia bune preturi. Cum functioneaza aceste pagini? Categoriile produsului cautat sunt introduce in sistem (de exemplu: tricouri, camasi, pantaloni…), precum si caracteristicile pe care vrei sa le aibe (culoare, material, marime…). Dupa ce sistemul clasifica rezultatele pe baza de matching, iti va fi usor sa alegi produsele care se potrivesc preferintelor tale.

In ultimul rand, nu uita ca AXI Card este ajutorul tau de nadejde fie ca faci cumparaturi online sau in magazine. Pe de alta parte, multumita cardului de credit AXI Card poti face plati rapid si usor; AXI Card este partenerul tau de cumparaturi de incredere multumita abilitatii sale de a se mula pe preferintele tale oriunde ai fi.

0 comentarii