AXI CARD - Cum sa scapam de un imprumut nefavorabil?

Cum sa scapam de un imprumut nefavorabil?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 04.01.2018
blog-views-icon 2387

Un imprumut nefavorabil este sursa multor probleme la unii utilizatori. Apar dificultati in a plati imprumutul, se fac plati tarzii sau incercari de a renegocia termenii imprumutului. Ba mai mult, procesul nu este numai stresant, devine si un blocaj care previne oportunitati de investitii si impiedica oamenii sa isi inceapa propria afacere sau sa faca schimbari profesionale pentru o perioada de timp. Daca esti unul dintre oamenii care au un astfel de imprumut nefavorabil, ar trebui sa faci tot ce este posibil sa scapi cat mai repede posibil. Cum poti sa faci asta? Posibilitatile de a face asta depind foarte mult de valoarea imprumutului pe care l-ai luat, de conditiile imprumutului si de situatia ta financiara actuala. Insa, in cele ce urmeaza iti vom da cateva ponturi folositoare, care te vor ajuta sa te descurci in aceasta situatie mai bine:

1. Fa un nou credit

Daca vei putea sau nu sa iti faci un nou credit depinde foarte mult de istoricul tau de creditare, si de posibilitatea ta de a replati acel imprumut. Insa, daca ai sansa sa o faci – ia in considerare optiunea. Posibilitatea de a plati creditul vechi printr-un credit nou iti poate imbunatati situatia semnificativ.

Acest fapt este si mai adevarat in cazul in care conditiile imprumutului sunt mai bune pentru tine. Prin asta nu intelegem doar dobanda mai mica, si o rata lunara mai mica sa fie potrivita bugetului tau. Data platii lunare este deasemenea foarte importanta si este bine sa fie aproape de data cand ptimesti salariul tau de baza. Fii atent la aceste elemente cand negociezi pentru noul imprumut ca iti asiguri o liberatate financiara mai mare si flexibilitate.

2. Creeaza-ti obiceiuri folositoare

Indiferent daca iei un imprumut nou sau continui sa il platesti pe cel vechi, obiceiurile tale financiare sunt un element cheie al comportamentului tau de consumator si ceva la care ar trebui sa fii atent. Gandeste-te la toate lucrurile care te trag inapoi; gandeste-te cum poti sa eviti cheltuielile care nu sunt necesare. Daca este necesar, cauta sfatul unui consultant financiar, care te poate ajuta sa creezi o balanta mai buna cand vine vorba de bugetul tau personal si cel de familie. Acorda acestei schimbari prioritate in viata ta si atinge acest tel. Sa ai obiceiuri bune financiare este un factor critic pentru alocarea de finante in caz de plata dator

3. Plateste totul la timp

Acest aspect este in special important cand vine vorba de imprumuturi. Banii pe care ii castigi ar trebui alocati cu grija astfel incat sa poti sa iti platesti ratele lunare la timp. Asta este posibil doar daca iti faci obiceiuri financiare corecte, ca cele mentionate in paragraful anterior. Abilitatea de a administra corect bugetul personal si al familiei, reducerea cheltuielilor inutile sunt pasi corecti in acea directie. Pe de alta parte, daca faci platile la timp iti va da incredere si liniste sufleteasca, insa iti va imbunatati si istoricul de creditare asa iti va da mai multe posibilitati in viitor.

4. Fii rabdator

Rabdarea este o calitate pe care trebuie s-o ai cand platesti un imprumut nefavorabil. Fara dubiu, achitarea datoriei nu se face peste noapte. Depinzand de valoarea imprumutului si de termenii contractului semnat, poate dura intre cateva luni pana la ani de zile. Chiar daca te lovesti de greutati pe drum – nu dispera. Fii sigur ca urmezi planul de plata, administreaza corect banii disponibili, ramai la obieciuri financiare corecte, si incearca sa iei cele mai bune decizii financiare. In acest fel poti fii sigur ca pe viitor vei avea sansa sa primesti banii necesari unei investitii sau cumparaturi cu termini mult mai favorabili.

5. Profita de oportunitatile pe care ti le ofera cardul de credit AXI.

In cele din urma, te lasam cu posibilitati incredibile oferite de AXI card in asemenea situatii. Cu cardul de credit AXI card, sansa de a fii aprobat este mult mai mare decat la institutiile bancare traditionale. Multumita acestui instrument financiar flexibil, vei putea evita procedurile si cerintele standard ale bancilor. Procesul de aplicare pentru cardul de credit AXI este simplu – ori ne suni, ori aplici online – si odata aprobata cererea vei primi cardul la adresa dorita. Cardul de credit AXI este alegerea corecta pentru tine cand ai nevoie de bani sa platesti un imprumut nefavorabil. Te va ajuta sa te pui pe picioare si sa incepi o noua pagina in istoricul tau de creditare. Ce poti sa iti mai doresti? Aplica acum pentru un card de credit AXI si fa primii pasi catre un viitor mai bun!

0 comentarii