Modalitati neasteptate de a economisi bani

Economiseste bani in mod neasteptat

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 26.07.2019
blog-views-icon 1377

Esti intr-o pana de economii? Sau mai rau, tocmai ai incetat sa incerci sa economisesti bani pentru ca te-ai plictisit sa te gandesti la asta? Chiar si atunci cand ai un obiectiv clar de economii in minte, procesul poate deveni obositor si putin plictisitor daca nu il schimbi din cand in cand.

Provoaca-te sa incerci cateva dintre aceste modalitati neasteptate de economii care te ajuta sa iti energizezi eforturile si te pot ajuta sa revii pe drumul catre obiectivul tau de economii.

Foloseste produse multi-tasking

Poti reduce costurile si dezordinea utilizand un singur produs pentru mai multe scopuri. Iata cateva exemple sa te puna pe ganduri:
- Foloseste duoul dinamic al naturii din otet si bicarbonat de sodiu pentru curatarea multor suprafete
- Cand te razi foloseste balsam, lotiune sau ulei de nuca de cocos in loc de crema de ras
- Curata argint si alama cu un pic de pasta de dinti

Uita de saloane

Gaseste o scoala de frumusete sau frizerie in zona ta si incepe sa mergi acolo pentru tuns, manichiura si alte sesiuni ingrijire. Acesta te va costa o fractiune din preturile de salon si toate lucrarile sunt supravegheate de catre instructori, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji despre o frizura Mohawk (exceptand cazul in care asta este ceea ce vrei).

Dusuri mai scurte

Economiseste bani pe facturile de apa si de energie reducand durata dusului. Daca te simti mai curajos si mai motivat, incerca sa faci dusuri reci (sau caldute) - care iti garanteaza ca vei intra si iesi in timp record. Asta este recomandat doar daca sanatatea permite, mai ales vara nu este deloc rau sa facem dusuri putin mai reci.

Uita de dry-cleaning

Protejeaza-te de chinul, cheltuiala si expunerea chimica a curatarii hainelor prin metoda dry-cleaning. Cateva picaturi de balsam de rufe urmate de o aburire profunda vor improspata hainele si vor indeparta cutele pentru cativa bani pe bucata.

Regandeste seara de intalnire

Exista o multime de modalitati de petrecere a timpului impreuna, care nu necesita mult bani. Cauta evenimente locale gratuite, cum ar fi concerte in parc, productii teatrale comunitare, spectacole de arta studenteasca si zile libere la muzee. Pastreaza cinele la restaurant pentru ocazii speciale.

Lupta cu fantoma

Consum fantoma, adica. Stiai ca tot ce se incarca la o priza foloseste energie, chiar si atunci cand o opresti? Exista sanse sa ai intre 20 poate 40 de aparate conectate la un moment dat pe care nu le utilizezi. Incepe sa le scoti din priza pentru a le proteja si a economisi - si in timp ce vorbim despre energie, aminteste-ti sa opresti lumina dupa timp ce parasesti camera.

Daca nu ai experienta cu cardurile de credit, AXI Card este cea mai buna alegere pentru tine. Garanteaza viteza maxima si eficienta cand vine vorba de plati dar iti si asigura un nivel inalt de siguranta pentru finantele tale. Alege cardul de credit AXI Card si burura-te de utilizarea unui produs de credit care este mereu langa tine si care se potriveste nevoilor si asteptarilor tale.

Afla mai multe despre AXI Card

0 comentarii