Petrecere de zile mari cu bani putin

Organizeaza o petrecere grandioasa cu un buget mic

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 22.05.2019
blog-views-icon 1352

Vacanta este un moment minunat de a aduna prietenii si familia pentru o petrecere. Din pacate, este usor sa exagerezi si sa iti strici bugetul atunci cand organizezi o intrunire intre familie si prieteni. Dar, cu putina planificare suplimentara, cumparaturi bine gandite si dorinta de a cere ajutor, poti face un party care nu va sparge banca. Citeste mai departe pentru cele mai bune sfaturi despre petrecerile pe timpul concediului.

Dimineata, pranz sau seara?

O petrecere nu trebuie sa se intample dupa intuneric. In loc de un cocktail traditional sau o cina, ia in considerare gazduirea unui brunch, cafea dimineata sau un pranz. Vei economisi atat costurile pentru alcool, cat si pentru alimente. Si, pentru ca serile se umplu rapid in aceasta perioada a anului pentru toti, o petrecere organizata mai devreme in cursul zilei va fi o schimbare binevenita de ritm.

Economiseste pe timbre

Decat sa cheltuiesti o parte din bugetul petrecerii de vacanta pentru invitatii prin posta, trimite-le electronic prin prin Facebook. Este rapid si gratuit! Este posibil ca unele dintre contacte sa nu fie online, poti suna sa faci invitatii online. Asigura-te ca ceri un raspuns pentru a putea planifica in consecinta si pentru a evita cumparaturile in exces.

Frumusete pe buget

Decorul de vacanta nu trebuie sa fie scump pentru a fi festiv. Fi creativ si foloseste ceea ce ai deja pentru a-ti putea mari bugetul pentru petrecerea de vacanta
- Aduna o colectie de ornamente colorate si pune-le intr-un bol de sticla
- Aduna lumanari de dimensiuni diferite si aranjeaza-le pe o tava inconjurata de un sir de lampi
- Cauta in natura si creaza un aranjament cu pereti vesnic verzi si con de brad pictat argintiu si auriu.
Daca simti ca trebuie si ceva nou, magazinele de maruntisuri sunt pline de decoratiuni de vacanta la pret redus care asteapta sa fie aranjate in moduri unice si neasteptate.

Mancare festiva

Urmatoarele sfaturi te vor ajuta sa economisesti la cea mai importanta parte din orice petrecere de vacanta - mancarea!
- Imparte costul. Una dintre cele mai usoare modalitati de a planifica o petrecere de vacanta pe buget este sa ceri oaspetilor sa aduca un fel de mancare preferat. Tine o lista a ceea ce aduce toata lumea, astfel incat sa poti completa restul meniului si sa te asiguri ca selectia este echilibrata. Nu vrei sa aduca toata lumea aceleasi mancaruri.
- cumpara din timp produse congelate si neperisabile. Cumparaturile in avans iti permit sa sari pe reducerile bune atunci cand le vezi. Nu uita sa utilizei cupoane si compara preturile atunci cand acestea sunt disponibile.
- Planuieste ce vei face cu resturile. Prepara un meniu cu alimente pe care le cunosti si familia se va bucura daca vei ramane cu resturi. Decat sa scoti toate produsele alimentare la inceputul petrecerii, reumple produsele necesare pentru a pastra prospetimea.

AXI Card este un card de credit simplu si transparent care iti ofera bai cand ai nevoie. Acest card nu are commision de retragre numerar nici de administrare, poti face cumparaturile acestea urgente online sau in magazine. AXI Card este langa tine cand ai nevoie.

Afla mai multe despre AXI Card

0 comentarii