AXI CARD - Sapte aspecte pozitive ale creditului

Sapte aspecte pozitive ale creditului

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 22.03.2018
blog-views-icon 7050

Cu totii avem partea noastra de plangeri despre credit, carduri de credit, companii de carduri de credit si creditori. Din ce in ce mai mult, creditul pare sa fie ceva fundamental in societate, daer nu este totul negativ. Da, chiar si cu cardurile de credit, este o parte pozitiva a lucrurilor.

Cardul de credit te ajuta sa iti faci credit bun

Folosite corect, cardurile de credit te ajuta sa construiesti un istoric de creditare pozitiv si puternic, care nu este vazut ca si risc de catre creditori. Daca demonstrezi responsabilitate cu cardurile de credit, chiar si cele cu limita de credit mica, este mai mult probabil sa fii aprobat pentru carduri de credit cu limita mai mare sau imprumuturi cu sume mai mari.

Cardurile de credit te ajuta sa repari creditul negativ

Chiar daca ai facut greseli semnificative cu creditul, istoricul tau nu trebuie sa fie mereu negativ. Poti incepe sa reconstruiesti creditul folosind un card de credit. Cheia este sa nu folosesti creditul ca inainte. Inlocuieste obiceiurile negative cu unele responsabile: cumpara doar ce iti permiti sa dai inapoi si plateste facturile la timp.

Creditorii nu pot tine secrete fata de tine

….Cel putin nu secrete despre tine. Chiar daca un creditor spune altor creditori cum ai platit (sau nu) facturile, ai posibilitatea sa vezi aceeasi informatie. Comandand o copie a raportului tau de credit, poti afla ce spun creditorii despre tine si despre obiceiurile tale de plata si cheltuiala.

Daca sunt greseli pe raportul tau de credit, ai dreptul sa ceri stergerea lor si inlocuirea cu informatii corecte.

Greselile nu te vor urmari mereu

Multi ani de acum incolo, scadenta anticipata sau contul de colectare nu vor mai avea efect asupra creditului tau. De ce? Pentru ca biroul de credit - compania care tine evidenta istoricului tau de creditare - poate raporta informatiile negative 5 ani de zile. Dupa asta, informatia dispare de pe raportul tau de credit, nu va mai fi vazuta niciodata.

Daca joci conform regulilor poti scapa de taxe

Multe carduri de credit vin cu taxe si daca nu esti atent, le vei plati. Din fericire, exista o modalitate de a scapa de multe taxe. Ca sa scapi de unele comisioane, va trebui sa schimbi modalitatea de a folosi cardul de credit. Alte taxe pot cere sa negociezi cu compania de creditare. Sa obtii un card de credit complet gratuit, un pic de negociere merita.

Sunt legi care te protejeaza.

Sa nu crezi ca o institutie are putere absoluta asupra ta. Legile exista sa tina companiile financiare departe de consumator si sa opreasca abuzuri. De exemplu, potrivit legii ai dreptul sa disputi o informatie care nu este corecta pe raportul tau de credit.

Exista ajutor profesional

Oricat de covarsitoare ar parea datoria ta, nu trebuie sa te lupti singur. Folosind o organizatie profesionista cum ar fi consilierii pentru credit de consum, te pot ajuta sa iti pui datoriile in ordine si sa faci un plan de plata care te va duce inapoi pe calea cea buna.

Pentru toate aceste solutii si multe altele, AXI card este tot ce ai nevoie, acest card usor de obtinut si transparent este unealta perfecta de a face un istoric de creditare bun fara sa platesti taxe suplimentare, si este asa de usor sa aplici.

0 comentarii