Cum obtin Bani împrumut de la AXI Card

Bani împrumut de la AXI Card

blog-calendar-icon Created at: 25.04.2024
blog-views-icon 69

Într-o lume în care stabilitatea financiară este extrem de importantă, importanța unor soluții financiare rapide și fiabile nu poate fi supraestimată. Solicitarea de bani împrumut poate reprezenta colacul de salvare în rezolvarea unor probleme financiare. 

Înainte de a intra în detaliile specifice ale împrumuturilor, este esențial să înțelegem topul de probleme financiare cu care se confruntă adesea persoanele fizice. De la cheltuieli medicale neașteptate la reparații urgente ale locuinței, provocările financiare pot apărea atunci când te aștepți mai puțin. Aici intervine conceptul de împrumut, care oferă o soluție viabilă pentru a acoperi diferența dintre nevoile financiare ale unei persoane și resursele disponibile.

Cei mai mulți oameni preferă să apeleze la o instituție financiară nebancară sau la o bancă pentru a obține un credit rapid online, în detrimentul familiei sau a prietenilor. Această decizie este de înțeles, deoarece în cazul împrumuturilor de la bănci și IFN poți beneficia de o perioadă mai mare de creditare și ai posibilitatea de returna banii în rate. În schimb, atunci când iei bani împrumut de la o persoană apropiată sau de la rudă, este mult mai dificil să faci plăți în rate.  

Împrumutul rapid

Acest tip de creditare online are avantajul de a fi acordat rapid, uneori în doar câteva ore. Astfel, poți să-ți rezolvi o urgență mai repede decât te așteptai. Creditele sunt o drept piatră de temelie a soluțiilor financiare, permițând persoanelor fizice să acceseze fonduri fără a avea nevoie de garanții. 

Atunci când încerci să accesezi un credit online trebuie doar să completezi o cerere de împrumut 100% online și să ai un venit constant din salariu, pensie sau alte surse. Pe baza veniturilor încasate îți va fi calculată și suma de credit pe care o poți obține direct în cont. 

Împrumutul rapid la AXI Card

Un împrumut rapid la AXI Card este diferit față de instituțiile financiare nebancare prezente în România. În primul rând, creditul este de fapt o linie de credit pe o durată maximă de 5 ani. În acest timp poți să refolosești banii de oricâte ori dorești. În ceea ce privește rambursarea creditului, trebuie să faci plăți lunare doar după ce începi să folosești banii. Atâta timp cât nu folosești creditul, nu ai nimic de plată. 

Dobânda la AXI Credit este prezentată într-un mod transparent, astfel încât să-ți fie ușor să-ți faci calculele. Dobânda pe zi este 0,19%, ceea ce înseamnă că dobânda lunară ajunge la 5,9%. În ceea ce privește dobânda anuală fixă, valoarea acesteia este de 70,8%. Costurile pe care le vei avea cu un împrumut de la AXI Card sunt prezentate în valoarea DAE - 85,05%. 

Pentru a-ți fi și mai ușor să înțelegi, îți prezentăm un exemplu concret. Pentru un împrumut de 1.000 de lei pe care îi returnezi integral până la data de 5 a lunii următoare vei avea de plătit, în total 1.059 de lei. 

Condiții de creditare 

După cum bine știi deja, la IFN-uri sunt condiții de creditare mai relaxate decât la bănci. AXI Card se remarcă însă și cu avantajul de a putea aplica pentru un împrumut doar cu buletinul. Completează cererea online, direct pe site-ul axi-card.ro. În cadrul acesteia trebuie să introduci numele și prenumele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon și codul numeric personal. 

Înainte de a completa cererea de creditare, îți recomandăm să verifici dacă îndeplinești condițiile de creditare.

Vârsta - AXI Card este disponibil doar persoanelor care au vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani. 

Venituri - La fel ca și la orice alt credit, trebuie să ai un venit stabil pe baza căruia se va stabili suma pe care o poți primi. 

Cetățenie - Împrumuturile de la IFN sunt disponibile doar cetățenilor români care au domiciliul în România. 

Valabilitate carte de identitate - În momentul în care aplici la AXI Card trebuie ca actul tău de identitate să fie valabil minim o lună de zile. 

După cum poți observa, atunci când ai nevoie de bani împrumut, AXI Card este o soluție care îți oferă transparență și rapiditate. Ție nu îți rămâne decât să te asiguri că îndeplinești condițiile impuse, iar apoi să te asiguri că respecți termenele de plată pentru a putea beneficia din plin de un împrumut rapid. 

 

AXI Card este un card de credit international, emis sub sigla MasterCard. Limita de credit maxima aferenta AXI Card este 4.000 RON si o poti utiliza pentru cumparaturi online, pentru plata la comercianti prin POS sau pentru retragere de numerar de la orice bancomat. Pe parcursul contractului de credit, in anumite conditii, poti solicita majorarea limitei de credit.

Daca esti interesat de termenii si conditiile de emitere si utilizare a cardului, conditiile de utilizare a website-ului www.axi-card.ro sau doresti sa afli informatii despre folosirea modulelor cookie de pe site, viziteaza sectiunea Termeni si Conditii la axi-card.ro/termeni-si-conditii-eps si acceseaza meniul corespunzator.

0 comentarii