Cardul AXI este acum in Apple Pay!

Cardul AXI este acum in Apple Pay!

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 16.08.2022
blog-views-icon 801

Adauga cardul tau AXI in Apple Pay, plateste rapid, usor si in siguranta cu iPhone-ul. Lumea se schimba. Platile se schimba. Noi ne adaptam.In efortul de a face AXI Card si mai util pentru tine, am inceput o colaborare cu Apple Pay. Pentru a te bucura de plati sigure si rapide cu cardul tau AXI, trebuie ai unul dintre următoarele dispozitive: 

  • Modele de iPhone cu Face ID 
  • Modele de iPhone cu Touch ID, cu excepția iPhone 5s

Usor si rapid - trebuie doar sa adaugi cardul tau AXI la Apple Pay. 

Aici poti citi cum sa adaugi un card la Apple Pay

De ce Apple Pay? 

• Pentru ca este mai usor

Adauga cardul tau AXI in Apple Pay – doar o data si cu cateva click-uri. Nu mai este necesar sa completezi detaliile cardului tau de credit pentru fiecare tranzactie. Plateste cu un singur click folosind dispozitivul tau Apple.

• Pentru ca este sigur

Cand cumperi, Apple Pay genereaza un numar special pentru dispozitivul tau si un cod unic de tranzactie. Datele cardului AXI nu sunt stocate pe dispozitivul tau sau pe serverele Apple. Informatiile catre comerciant sunt, de asemenea, criptate, astfel incat datele tale sa nu poata fi niciodata accesate.

• Pentru ca este convenabil

Nu trebuie sa ai cardul de credit fizic. Platesti oriunde prin Apple Pay, cu un singur click, fara a mai introduce detaliile cardului de fiecare data.

Afla aici  cum sa finalizezi platile cu cardul AXI prin Apple Pay.

 

Iti dorim cumparaturi placute cu AXI Card si Apple Pay!

0 comentarii