Aplicatie mobila AXI RO

NOU! Aplicatie mobila AXI RO pentru plati online si mai sigure

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 28.04.2021
blog-views-icon 2003

AXI RO: aplicatia mobila care iti permite sa iti verifici platile online cu cardul AXI Card mai rapid.

Misiunea noastra este sa oferim servicii excelente clientilor nostri. Stim ca securitatea si comoditatea sunt importante pentru tine. Din acest motiv si in conformitate cu cerintele Uniunii Europene pentru securitatea platilor electronice, am dezvoltat o aplicatie mobila care iti permite sa iti verifici platile online mai rapid si mai usor.

Aplicatia mobila AXI RO iti permite sa urmaresti rapid si usor toate platile efectuate cu cardul AXI. Acest lucru te va ajuta sa iti gestionezi bugetul mai eficient.

Aplicatia mobila este gratuita si o poti folosi oricand daca ai un smartphone cu Android sau iOS.

Prin intermediul aplicatiei, poti verifica platile in doua moduri - cu un cod de securitate creat de tine sau prin date biometrice, cum ar fi amprenta digitala sau recunoasterea faciala.

Iti reamintim ca va trebui sa iti confirmi platile online cu autentificare in doi factori, in cazul in care comerciantii fac parte din programele Mastercard Identity Check si Visa Secure.

Aplicatia mobila este gratuita si este disponibila pentru Android si iOS.

Descarca aplicatia mobila AXI din Play Store sau App Store, introdu datele cardului tau AXI si gestioneza-ti cardul in timp real - rapid, usor si convenabil.

CLICK aici descarcare aplicatie mobila APP STORE.

CLICK aici descarcare aplicatie mobila GOOGLE PLAY STORE.

Pentru mai multe informatii referitoare la aplicatia mobila AXI RO si utilizarea ei: click aici!

0 comentarii