Electrocasnice mici care te ajuta sa economisesti bani

7 Electrocasnice mici care te ajuta sa economisesti bani

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 23.01.2020
blog-views-icon 1505

Economisirea banilor pentru bugetul gospodariei incepe adesea in bucatarie. De fiecare data cand pregatesti mancarea si bauturile, poti economisi bani. Dar, cu un program incarcat, timpul, efortul si creativitatea necesara pentru a-ti perfectiona abilitatile in bucatarie pot fi insuficiente. Aici te ajuta electrocasnicele mici. Ele pot sa inlature efortul si sa te ajute sa pregatesti rapid mancarea si bauturile delicioase, cu efort minim. Stilul tau de viata si obiceiurile alimentare vor determina pe care le alegi. Iata 7 electrocasnice mici care te pot ajuta sa economisesti bani:

Filtru de cafea

De la cafetiere simple pana la espresso sau expresoare automate de cafea, exista modalitati multiple prin care iti poti face cafeaua de dimineata. Si cea mai buna veste? Toate aceste aparate te vor ajuta sa economisesti bani fata de cafeaua luata de la colt. Sigur, sunt momente in care vrei sa te resfeti cu ceva special ce nu se poate prepara acasa. Dar acele zile ar trebui sa fie exceptia, nu regula.

Dispozitiv de vidat

Daca achizitionezi multa mancare cu cele mai bune intentii, numai pentru a le arunca mai tarziu pentru ca se strica, un dispozitiv de vidat este perfect pentru tine. Il poti folosi pentru a depozita si congela resturile precum supa, tocanita sau pentru a congela carne proaspata, pui si peste pentru a le proteja de ghaeata din congelator. Vei fi uimit de cat de mult va scade risipa (si cati bani economisesti) atunci cand incepi sa folosesti un dispozitiv de vidat.

Blender

Fiecare bucatarie are nevoie de un blender bun. Desigur, exista utilizari evidente, cum ar fi pentru prepararea de smoothie-uri sanatoase, cocktail-uri congelate gustoase sau milkshake-uri. Insa il poti folosi si pentru a amesteca baza pentru clatite, waffle si briose, pentru a prepara supe crema, budinca si sosuri, precum si pentru a toca ierburi proaspete si chiar a macina boabele de cafea.

Slow Cooker

Cand esti prea obosit sa gatesti cina, este usor sa te bazezi pe mancare comandata cateva seri pe saptamana. Un slow cooker schimba toate astea. Imagineaza-ti, pui ingredientele in vas, activezi programul si vii acasa la aroma unei cine delicioase, perfect gatite. Mai usor de atat nu se poate! In plus, il poti folosi pentru cantitati mari de cacao fierbinte si cidru in timpul sarbatorilor. Este minunat pentru a tine si asigura mancare calda la petreceri.

Cuptor grill

Nu ai timp sau rabdare sa asteptepti sa se preincalzeasca cuptorul? Un cuptor cu grill este raspunsul tau. Este excelent pentru reincalzirea resturilor, incalzirea mancarurilor congelate si, desigur, prepararea painii prajite. Deoarece caldura este restransa la o zona mica, mancarea se gateste rapid. Si eviti cheltuielile pentru incalzirea unui cuptor mare doar pentru a gati o cantitate mica.

Fierbator de orez

Orezul alb si cel salbatic (basmati) sunt nelipsite din orice camara. Dar a prepara orez poate fi complicat. Un fierbator de orez o face corect de fiecare data, asa ca nu exista risipa. In plus, desi se numeste fierbator de orez, il poti folosi pentru a gati alte mancaruri, precum quinoa, cuscus si fulgii de ovaz. Se poate folosi, de asemenea, pentru a fierbe legume la aburi si pentru a face supe sau tocanite.

Friteuza cu aer

Ai o slabiciune pentru cartofii prajiti sau aripioare crocante? Vei dori sa adaugi o friteuza cu aer in bucatarie. In loc sa foloseasca ulei fierbinte, aparatul foloseste un ventilator pentru a circula aerul super-cald in jurul mancarii, pentru a-l face crocant si delicios, dar fara adaos de grasime. Friteuzele cu aer sunt foarte bune pentru a gati tot felul de alimente calde si crocante, inclusiv cartofi prajiti congelati , peste congelat sau hash browns. Poti folosi, de asemenea, o friteuza cu aer pentru a coace rapid legume si cartofi.

Afla mai multe despre AXI Card

0 comentarii