Ai nevoie de un card de credit sa ai un istoric de creditare?

Ai nevoie de un card de credit sa ai un istoric de creditare?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 15.05.2017
blog-views-icon 3445

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca plata prin cardul de credit este metoda de plata a secolului 21. Aproape toti am profitat de libertatea de a avea independenta financiara fara restrictii si posibilitatea de a face cumparaturi de oriunde. Indiferent daca esti sau nu fan cumparaturi online, plati bancare sau preferi plata in numerar, in zilele noastre poti gasi cardul de credit ideal pentru tine. Varietatea larga de carduri de credit, iti ofera posibilitatea de a compara beneficiile si dezavantajele cardurilor de credit la oferta ca sa faci cea mai buna alegere pentru nevoile tale.

De exemplu, daca faci calatorii in strainatate des, este de preferat sa folosesti un card de credit international. Insa daca planuiesti sa faci cumparaturi achitand prin numerar, este discutabil daca un card de credit este cea mai buna optiune pentru tine. Motivul pentru asta este ca, folosind carduri de credit de la banci trebuie sa achiti un comision la orice retragere de la ATM, asta insa face cardul de credit sa fie mai scump. Acestea sunt doar cateva dintre detaliile de care trebuie sa fii constient nu numai daca vrei sa detii un card de credit, ci si daca vrei sa il folosesti corect. 

Azi, insa, putini oameni sunt constienti de termenele si conditiile cardului de credit pentru care au semnat un contract. Majoritatea bancilor includ in contracte diferite taxe si comisioane care sunt legate de emiterea cardului si despre care s-ar putea sa nu stii nimic. Din acest motiv, te sfatuim sa analizezi atent cardurile de credit de pe piata inainte sa decizi sa aplici pentru un anume card de credit emis de o banca sau institutie financiara nebancara. Fii sigur ca esti informat asupra avantajelor cardului AXI, care iti ofera posibilitatea sa detii banii de care ai nevoie. Cu Cardul AXI nu trebuie sa alegi intre a plati prin banca sau numerar, asta pentru ca orice retragere de la ATM este complet gratuita.  Asta iti ofera posibilitati nelimitate – ceva ce alte carduri nu iti ofera.

In afara de lipsa comisionului de retragere, administrare sau de re-emitere, cardul AXI iti ofera un alt mare bonus, care merita luat in considerare. Se refera la procesul de aplicare pentru cardul AXI, care este simplu si nu iti pierzi timpul si nici banii. Asta este posibil pentru ca noi livram cardul AXI la tine acasa gratuit. Aplicatia in sine, se poate folosi de pe telefon sau la numarul +40 31 90 33 sau online pe pagina noastra web.

Daca deja ti-ai dat seama ca Axi card este pentru tine, urmatorul pas ar fi sa aplici, ori contactandu-ne online sau sunand la numarul +40 31 90 33.

Aceasta aplicatie s-ar putea sa fie putin diferita fata de ce te-ai obisnuit la banci sau alte carduri de credit ducand la precautii. Cu alte cuvinte, aceste precautii pot avea legatura cu istoricul tau de creditare, care include toata experienta ta cu banci sau institutii financiare nebancare. In mod normal, ca orice institutie financiara, avem acces la baza de date Registrul Central al Creditelor de aici avem acces la informatii despre clientii nostri. Trebuie sa stii insa, ca AXI Finance IFN S.A. nu este o banca, ci o institutie financiara nebancara, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu ne evaluam clientii doar prin istoricul de creditare. AXI card a fost creat sa fie accesibil unei baze de date de clienti larga, care vor putea beneficia de finantarea pe care o ofera. De asta, factorii folositi in procesul de evaluare au un scop mai larg. Nu sunt limitati la istoricul de creditare.

Sunt multe mituri despre cardurile de credit, multe dintre ele se focuseaza pe ideea ca, lipsa istoricului de creditare duce la probleme in a primi o aprobare pentru un card de credit.  In realitate insa, acesta este doar un mit. Adevarul este ca bancile cer istoric de creditare perfect, fara intarzieri sau plati neachitate. Insa, exista institutii financiare, cum este AXI Finance IFN SA, care iti acorda un card de credit, chiar daca nu ai istoric de creditare. Daca te intrebi cum este posibil, raspunsul este simplu: cu AXI card primesti banii printr-o limita de credit, care este calculata pe baza solvabilitatii tale financiare.

Este foarte posibil sa primesti un card de credit AXI cu o limita de credit mica, aceasta fiind calculata pe baza unor factori speciali. Dar chiar si in acest caz vei benficia de finantare, chiar daca este o suma mai mica; asta in schimb te va ajuta sa iti faci un istoric de creditare bun prin platile efectuate prin cardul AXI in diferite locatii si plating ratele la timp. In acest mod, cardul tau AXI te ajuta sa iti imbunatatesti rating-ul de credit, chiar daca faci plati mici cu cardul. Acesta este si obiectivul AXI Finance IFN S.A – sa iti acorde aceasta posibilitate fantastica – una pe care bancile nu ti-o vor acorda. Aceasta posibilitate include pasii mici prin care iti cladesti istoricul de creditare prin folosirea cardului tau AXI la plati si asa iti faci noi oportunitati financiare pentru viitor.

Afla mai multe despre AXI card

0 comentarii