AXI CARD - Avantajele utilizarii unui card de credit

Avantajele utilizarii unui card de credit

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 01.08.2017
blog-views-icon 8816

Totul in viata se invarte in jurul banilor. Din aceasta cauza accesul la cea mai usoara metoda de plata este vitala – asta este exact ce ofera un card de credit. Aceste avantaje insa sunt nimic in comparatie cu beneficiile oferite de aceasta metoda de plata.

Pe langa beneficiile deja mentionate, cardurile de credit ofera o modalitate de a face cumparaturi usor oriunde si oricand. Indiferent de zi, ora sau locatie, orice cumparatura este posibila daca ai un card de credit la indemana. Doar aceste carduri iti ofera posibilitatea sa faci o achizitie in orice parte a lumii, si banii tai raman in siguranta in contul tau bancar. Un beneficiu aditional este faptul ca iti vei putea economisi o cheltuiala considerabila daca faci cumparaturi cu cardul de credit in starinatate.

Vorbind de tari straine, indiferent ca esti acolo penrtu munca sau doar de placere, a avea un card de credit inseamna ca nu mai trebuie sa cari cu tine sume mari de numerar. Inca un beneficiu al cardului de credit este faptul ca, a retrage bani de pe card in strainatate este foarte scump si taxa deregula este un procentaj din suma retrasa, daca detii un card de credit, asemenea retrageri nu sunt necesare, pentru ca azi terminalele POS pot fi gasite practic peste tot in lume.

Cardul de credit este singura metoda de plata, care iti permite sa organizezi calatorii de acasa si sa si faci rezervarile din timp. Hoteluri, restaurant, baruri, masini de inchiriat, bilete de avion si multe altele de pot rezerva online cu cardul de credit si se pot plati pe loc. De exemplu, ai nevoie de datele de card ca sa confirmi o rezervare facuta. Mai mult, folosirea unui serviciu de rent-a-car este practic imposibil daca nu le dai cardul de credit. Este o conditie obligatorie, pentru ca protejeaza companiile de client fara scrupule si in caz de furt. Companiile de asigurare necesita acest lucru in cazul unui accident.

Poate cel mai mare beneficiu cand folosesti un card de credit este cand faci shopping online. Nu exista o platforma internationala de shopping care sa nu foloseasca aceasta metoda de plata, fie Visa, MasterCard sau alt card de credit. De asta, nevoia de a detine un card este vitala daca planuiesti sa faci cumparaturi online.

Merita sa dam ca si exemplu cateva situatii ipotetice. De exemplu, sa zicem ca pleci in vacanta si ramai fara bani. Cu un card de credit iti permite sa cumperi lucrurile pe care le-ai vrut mereu dar nu ai avut niciodata bani sa le cumperi. A detine un card de credit iti permite sa iti prelungesti vacanta, pentru ca s-a dovedit a fi mai interesanta decat credeai. Cardul de credit este cel mai valoros in aceste momente.

La final, merita sa vorbim putin depsre siguranta oferita de cardurile de credit, nu doar din punctul de vedere al furturilor, dar din puntul de vedere al protectiei multiple prin care cardul de credit te ajuta sa iti protejezi datele personale. Alt nivel de protectie reprezinta faptul ca ai mereu acces la numerar cand ai nevoie, pentru ca accidente si situatii de urgenta se pot intampla. Stiind ca ai pe ce sa te bazezi iti induce o stare de calm si securitate. Pe langa asta, odata ce ai cheltuit o anumita suma pe card, iti poti plati datoriile si in rate, nu tot odata. Acesta este un alt beneficiu major care merita mentionat.

In Romania, cardul de credit este foarte cautat, insa accesul la acest produs nu este mereu usor. Majoritatea institutiilor, care pot emite asemenea instrument de plata, sunt bancile. In 90% din cazuri insa, un card iti va fi emis numai daca ai istoric de creditare curat. Aceasta conditie poate limita sever accesul la cardurile de credit, pentru ca multi dintre noi am mai intarziat cu plata din varii motive. AXI Finance este o institutie financiara nebancara, care ofera cardul de credit AXI, dar contrar bancilor nu cere istoric de creditare perfect din partea ta. Din acest motiv, daca esti o persoana care a intarziat cu platile in trecut, totusi ai sansa de a beneficia de un card de credit.

Insa, ca sa beneficiezi la maxim de cardul tau AXI, trebuie sa tii cont de data scadenta a platilor tale si sa le platesti la timp. Asta pentru ca, istoricul negativ acumulat de la un card de credit poate sa te impacteze negative in viitor.

Afla mai multe despre cardul AXI

 

0 comentarii