AXI CARD - Ce caracteristici fac un card de credit scump 2?

Ce caracteristici aditionale ridica cel mai mult costul unui card de credit? /partea 2/

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 25.07.2017
blog-views-icon 2389

In acest articol iti prezentam caracteristicile principale ale unui card de credit care iti scumpesc vizibil costul cardului. Este foarte posibil sa nu stii de ele si nici nu le-ai luat in calcul cand ai facut socoteala pentru rata lunara. Adevarul este ca, daca nu esti atent, dobanda poate deveni cea mai scumpa cheltuiala de pe cardul tau de credit. Din aceasta cauza iti prezentam cateva cheltuieli aditionale care se aduna pe factura ta lunara.

Carduri de credit pentru clienti loiali

Multe carduri bancare ofera aceasta optiune – un card de credit special daca esti client fidel al institutiei. Aceste carduri de credit ofera si discount, de care poti beneficia daca acumulezi un anumit numar de puncte. Insa, tocmai aceste programe de loialitate adauga cheltuieli aditionale prin privilegiile pe care ti le acorda. Cardurile de credit pentru clienti loiali au deobicei taxa de administrare ridicata si taxa anuala ridicata. Tocmai aceste taxe iti fac creditul original sa fie si mai scump.

Pe langa asta, ar trebuii sa mentionam ca rata dobanzii este deasemenea mai mare decat la un card de credit standard. Ca rezultat, chiar daca ti se pare ca tu ai iesit in castig, realitatea este ca esti taxat pentru toate aceste beneficii prin rata dobanzii si majoritatea comisioanelor care sunt mai mari.

Spre deosebire de cardurile bancare, cu AXI card primesti conditii transparente si dobanzi clare. Ar trebui sa tii minte si faptul ca, nu exista taxe aditionale la administrarea sau re-emiterea unui card de credit AXI. Asta te ajuta sa iti calculezi ratele si sa iti faci un plan ca sa poti plati la timp. Asa vei devein un utilizator de card destept care va beneficia de cele mai bune avantaje ale cardului de credit.

Asigurare aditionala

Multe carduri de credit bancare iti vor oferi asigurare “gratuita” pe cardul de credit. Insa, asa zisa asigurare gratuita este combinata cu dobanzi ridicate sit taxe de administrare mari. Ar trebui sa mentionam ca, asemenea asigurari sunt importante cand calatoresti in afara tarii sau faci rezervari pentru zboruri cu cardul de credit. Defapt, platesti un pret mare pentru un beneficiu pe care il vei folosi odata sau de doua ori pe an.

Cu alte cuvinte, asigurarea pe cardul de credit nu este tocmai gratuita, si in zilele noastre oamenii stiu ce reputatie au aceste carduri de credit – cea de costuri foarte bani, cu dobanzi mari si comisionae ridicate, in special cand le compari cu alte optiuni de credit.

Utilizator de card aditional (secundar)

Unele carduri de credit ofera posibiliatea sa detii un cont comun cu alta persoana – partenerul de viata – si aceasta persoana sa detina si ea un card de credit. Aceasta optiune insa, vine deseori cu taxe aditionale si cu siguranta dobanzi mai mari pe card. Desi pare o oferta buna, te va costa mi mult daca calculezi cheltuielile mai mari, taxele de card aditionale, precum si multe alte surprize neplacute care se aduna pe factura ta lunara.

Retragerea de numerar de pe cardul de credit

Probabil esti deja constient ca libertatea care vine cu posibilitatea de a retrage numerar de pe cardul de credit, vine cu costuri considerabile pentru tine in special daca esti un utilizator de card de credit bancar. Surpriza neplacuta pe care o primesti pe factura lunara este taxa aditionala cu care ai fost taxat la fiecare retragere indiferent de suma. Cu alte cuvinte – daca vrei sa ai numerar cand vrei tu, cardul de credit bancar standard nu este ce ai nevoie, pentru ca pe langa dobanda pentru suma retrasa mai trebuie sa platesti si taxele aditionale.

Foarte des aceasta taxa este destul de mare. Defapt, posibilitatea de a retrage numerar de pe un card de credit nu este o caracteristica standard, ci mai mult un serviciu convenabil oferit de catre banca. Din acest motiv, insa, daca esti un utilizator frecvent de card de credit vei fi taxat.

Noi, pe de alta parte, iti oferim o optiune mai buna si mai usoara – cardul AXI. Cu acest card vei putea sa retragi numerar de la ATM oriunde in Romania, fara sa platesti taxe. Spre deosebire de alte carduri de credit, cardul AXI, iti ofera libertatea convenabila de a detine numerar oricand ai nevoie complet gratuitt. Daca inca ai dubii despre acest beneficiu incredibil oferit de AXI card, ar trebui sa iei aceasta oportunitate sa aplici pentru un card AXI online acum.

Acum stii, cardul de credit AXI este un produs care chiar a fost creat pentru tine, poti gasi mai multe dovezi despre acest fapt pe pagina noastra web pentru mai multe informatii si detalii despre singurul card de credit de care ai nevoie.

Afla mai multe despre AXI card

 

0 comentarii