AXI CARD - Cand sa platim cu cardul de credit?

Cand este si cand nu este o idee buna sa platim prin cardul de credit?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 25.04.2017
blog-views-icon 3989

Nu este un secret pentru nimeni ca in zilele noastre cardurile de credit sunt folosite ca metoda de plata aproape peste tot, de la magazine traditionale pana la licitatii online. Fiecare persoana prefera sa faca rezervare de avion cu cardul de credit sau vrea sa cumpere produsul dorit pe loc ca sa poata beneficia de preturi promotionale in magazinul online.

Cardul de credit s-a dovedit a fi cea ma sigura si rapida metoda de plata atat pentru plati bancare cat si pentru cumparaturi online. Avantajele sunt multe – de la securitatea cardului de credit si independenta financiara, pe care il ofera utilizatorului, pana la varii bonusuri si discounturi de care putem beneficia cand platim cu cardul de credit. Aceste motive sunt suficiente sa iti trezeasca interesul in a folosi un card de credit, asta daca inca nu ti-ai facut unul.  

Cu cardul AXI, ai posibilitatea unica de a detine un card international Master Card complet gratuit. Insa, probabil ai luat deja in calcul faptul ca, a detine un card de credit nu inseamna sa il si folosesti pentru orice plata. Sa platesti pentru absolut tot cu cardul de credit, nu este mereu cea mai buna optiune pentru tine, in special daca nu detii un card AXI ci unul de banca, traditional cu caracteristici standard. Asemenea caracteristici includ si taxe aditionale, comisioane anuale sau de retragere.

Iti vom da cateva exemple de cazuri cand este convenabil sa folosesti un card de credit si cateva in care nu este. In acest mod, vei avea la indemana aceste ponturi de cate ori te decizi sa faci cumparaturi.

Plati cash

Daca, de exemplu, preferi sa cumperi pantofi sau haine de la magazine traditionale si sa platesti cash, atunci nu este o idee buna sa platesti prin card de credit. Motivul pentru asta este ca, fiecare card bancar are comisioane diferite la retragerile de numerar de la un ATM. In acest fel rata ta lunara va creste, fara macar sa iti dai seama. Pe de alta parte insa, bancile nu sunt singurele institutii financiare de la care poti lua un card de credit. AXI Finance IFN S.A este o companie unica, care iti ofera un card de credit care este accesibil si are conditii transparente.

Din acest motiv, cu cardul de credit AXI, poti folosi numerar oricand ai nevoie, pentru ca nu vei plati taxe in plus. AXI card iti ofera posibilitatea incredibila de a retrage numerar de la ATM fara taxe, oricand iti doresti. Acesta este unul dintre caracteristicile incredibile ale cardului, ceea ce il face diferit de alte carduri de credit. Acesta este un exemplu perfect al faptului ca daca un card nu este potrivit pentru cumparaturi impulsive, exista AXI card care este exact ce ai nevoie.

Renovari in casa

Una dintre cele mai mari greseli pe care multi o fac cand vine vorba de renovari acasa, este sa subestimeze cheltuielile. Defapt, o mica reconditionare in baie de exemplu poate sa ajunga la o suma mult mai mare decat ai planificat in buget. Din acest motiv, folosirea unui card de credit la finantarea unui asemenea proiect, trebuie gandita corect. Din acest motiv, iti recomandam sa faci o lista a tuturor imbunatatirilor pe care ai de gand sa le faci in casa. Dupa asta ar trebui sa calculezi atent si in detaliu toate cheltuielile care fac parte din renovare. Asa vei sti ca ai un buget calculat cu grija si ca nu va aparea nici o surpriza in timpul procesului de renovare. Asa vei putea sa evaluezi in ce masura folosirea unui card de credit la renovari este sau nu rentabila.

Plati facturi periodice

Indiferent ca limita ta de credit este indeajuns de mare sau nu, este mai bine sa nu folosesti tot. Platile pentru utilitatile lunare, cum ar fi apa, electricitate sau internet, chiar si in sume mici, nu ar trebui platite prin card de credit. Motivul pentru asta este ca ar putea duce la surprize neplacute si poate sa iti depaseasca limita de credit. Cum deja stii, asemenea situatii nu au un efect bun asupra ratingului tau de credit. Recomandarea noastra este sa iti platesti aceste facturi periodice cu cardul de debit sau cash.

Pe de alta parte, cardul AXI este perfect conceput nu numai pentru cumparaturi de produse sau servicii, dar si pentru plati bancare sau cheltuieli neprevazute, care necesita cash. Nu ezita sa ceri cardul tau AXI, daca deja nu ai unul. Suna la +40 31 90 33 sau trimite un formular online, si iti vom livra cardul AXI la adresa furnizata de tine gratuit.

Afla mai multe despre AXI card

 

0 comentarii