AXI CARD - De stiut despre beneficiile unui card de credit?

Ce ar trebui sa stii despre beneficiile folosirii unui card de credit?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 25.04.2017
blog-views-icon 10507

Cu scopul de a te ajuta sa iti folosesti cardul de credit intr-un mod corect, iti furnizam informatiile necesare pentru analizarea beneficiilor de a face cumparaturi cu cardul tau AXI. Nici platile cash, nici cele cu card de debit nu au atatea avantaje ca achizitiile prin card de credit.

Aceasta informatie te va ajuta sa intelegi ca un card de credit este un instrument care lucreaza in interesul tau si este cel mai bun prieten de cumparaturi pe care il ai.

Iti vom prezenta toate posibilitatile incredibile pe care le ofera AXI card, ca sa iti imbunatatesti ratingul de credit si sa iti asiguri un viitor financiar mai bun.

Plati mai sigure

Trebuie sa tii minte ca platile prin cardul de credit sunt mult mai sigure decat cele facute cash. Cu cardul de credit AXI poti sa iti monitorizezi tranzactiile si balanta de credit, asa vei fi informat despre toate detaliile finantelor tale. Multumita managerului de cont, care iti ta la dispozitie, poti fi la zi cu toate tranzactiile facute cu AXI card; ba mai mult, toate platile facute sunt documentate su se pot vedea. In acest fel nu se poate comite frauda  fara ca tu sa observi – orice plata care nu a fost facuta de tine se poate vedea cand verifici balanta.

Pe langa asta, in cazul in care cardul tau de credit este furat, ai posibilitatea sa iti protejezi finantele, acest lucru nu se poate spune despre plata cu cash. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi compania financiara ca ei sa sa blocheze cardul tau si in acest fel sa iti protejezi banii.

Tocmai aceasta siguranta si transparenta atrage din ce in ce mai multi clienti loiali care prefera aceasta metoda de plata.

Construieste-ti rating-ul de credit

Stiai ca cel mai bun mod de a construi un rating de credit este sa folosesti un card de credit? Daca planuiesti sa aplici la un credit mai mare, platile periodice cu cardul de credit si plata integrala a cumparaturilor, este modul perfect sa iti faci un istoric de creditare. In acest fel poti dovedi ca esti un utilizator de card loial si de incredere, care stie sa aibe grija de bani. Ca rezultat, in timp vei putea sa iti imbunatatesti rating-ul de credit si in consecinta sansele tale sa fii aprobat pentru un imprumut mai mare.

Daca ai plati din trecut, sau plati intarziate, este mai bine sa alegi sa folosesti cardul AXI. Folosind AXI card iti poti imbunatati istoricul de creditare. Dar cum? Mai precis, prin plata sumelor mici cu cardul de credit AXI. In acest fel vei putea restitui banii datorati in timp si in acest fel sa iti imbuntatatesti gradual ratingul de credit.

Iti sugeram sa iti folosesti cardul de credit AXI chiar daca platesti cash, pentru ca a retrage bani de la ATM este gratuit si fara comisioane.

Fara restrictii

Cu cardul de credit international AXI MasterCard, nu ai restrictii la plata oriunde in lume te-ai afla. AXI card este acceptat oriunde – in orice magazine sau centru comercial. Indiferent ca iti rezervi bilete de avion sau cumperi pantofi, poti conta mereu pe cardul AXI. Pornind de la faptul ca este un Master Card, este acceptat oriunde, ceea ce iti ofera o liniste sufleteasca, stii ca oriunde ai fi poti folosi cardul tau AXI.

Este mereu alaturi de tine in situatii neprevazute

Cardul de credit AXI card este un instrument perfect pentru a fi folosit in situatii neprevazute cand ai nevoie de bani pe loc. Nimeni nu este asigurat in asemenea situatii si de asta este nevoie de cardul AXI.

Vestea buna este ca daca nu folosesti cardul AXI este complet gratuit pentru tine. Nu se aplica taxe de administrare. In acest mod iti poti folosi cardul de credit AXI numai cand ai nevoie, sau in cazul in care trebuie sa cumperi un produs urgent sau vrei sa profiti de un serviciu. In caz de asemenea situatii neprevazute cand ai nevoie de bani imediat, ii poti retrage de la ATM, multumita cardului AXI. In acest caz  singura cheltuiala este dobanda.

Un mod de a-ti planifica bugetul

Cardul credit este ideal pentru planificarea bugetului.

Cu ajutorul managerului tau de cont, care este furnizat de AXI card, iti poti planifica mai usor bugetul. Un review al cumparaturilor tale cele mai frecvente te va ajuta sa determini unde se duc banii tai si cum sa iti planifici urmatorul buget.

Pe langa asta, in fiecare luna vei primi un SMS gratuit de la AXI ca sa iti poti urmari tranzactiile sis a iti aduca aminte de ratele viitoare.  

Afla mai multe despre AXI card

 

0 comentarii