AXI CARD - Unde se foloseste des cardul de credit?

Care sunt tarile cu cei mai multi utilizatori de carduri de credit?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 11.06.2018
blog-views-icon 1894

Cu fiecare an ce trece, cardurile de credit capata mai mare popularitate si devin instrumentul de plata cel mai des ales de catre multi. Motivul este abilitatea cardului de credit de a asigura acces constant la bani, si de a fi un instrument de plata eficient si util. Pe langa acestea, multe carduri de credit ofera beneficii aditionale utilizatorilor, cum ar fi securitate mai buna si oportunitati de cumparaturi mai bune. Detinatorii unui card de Credit AXI de exemplu, au propriul profil online de client cu acces la istoricul de plati si tranzactii.

Mai mult, un aspect aditional al cardului de credit care a contribuit la popularitatea lor ca un produs financiar, este abilitatea de a se adapta la obiceiuri, necesitati si preferinte ale utilizatorilor. Indiferent de locatie fizica, cardurile de credit sunt un instrument de plata sigur si de incredere pe care se pot baza utilizatorii oricand au nevoie de bani. Din acest motiv, cardurile de credit au devenit un instrument indispensabil si un ajutor ori de cate ori calatoresti, faci rezervari, faci cumparaturi sau orice altceva. Cresterea in importanta a cardurilor de credit este un trend usor de observant si se poate vedea in toate colturile lumii. Ca sa dovedim acest enunt, in cele ce urmeaza iti prezentam cateva dintre tarile cu cel mai mare procentaj de utilizatori de carduri de credit.

Belgia

Vom incepe cu aceasta tara, localizata in inima continentului European. Un procentaj incredibil de 93% de utilizatori activi folosesc carduri de credit ca o modalitate de plata sau de a face cumparaturi. Explicatia pentru acest procentaj mare nu se refera doar la caracteristicile sau mentalitatea populatiei dezvoltate din Belgia, dar si in initiativa guvernului de a promova utilizarea acestei metode de plata.  Aplicatii mobile spciale au fost creata sa simplifice si sa faciliteze platile cu cardul de credit in toata tara.

Canada

Canada este inca o tara dezvoltata care face eforturi sa stimuleze populatia sa se indeparteze de plata cash, plata cu cardul salveaza timp si efort pentru utilizatori. Azi, aproximativ 90% dintre populatia consumatoare din Canada foloseste cardul de credit pentru cumparaturile zilnice. Daca ai vizitat tara in ultimii ani, probabil ai observat cat de rar se fac plati cash chiar si la cumparaturile pentru produsele mondene marunte.

Olanda

Olandezii sunt deasemenea, inclinati sa adopte platile fara cash. Ca si rezultat, s-a vazut o marire constanta in utilizarea cardurilor de credit din ultimii ani. Ba mai mult, un numar considerabil de supermarketuri iau in considerare sa treaca la un sistem de plata complet lipsit de bani cash in urmatorii 2-3 ani. Ata inseamna ca in viitorul apropiat, de cate ori te duci in vizita in Olanda, singurul lucru de care vei avea nevoie va fi un card de credit.

Germania

In prezent aproximativ ¾ dintre clientii activi din Germania folosesc frecvent cardul de credit zilnic. Current, pe piata din Germania, exista o varietate de carduri de credit diferite, fiecare facut sa fie util pentru plati specific. Este un trend in urcare in utilizarea cardului de credit si pe viitor, Germanii il vor folosi fara indoiala in cumparaturi zilnice dar si tranzactii.

Kenya

Daca ai crezut ca Africa este un continent unde utilizarea cardului de credit este necunoscuta si izolata, ai crezut gresit. In unele dintre tarile mai dezvoltate economic, cum ar fi Kenya, utilizarea cardurilor de credit creste simtitor. Cu fiecare z ice trece din ce in ce mai multi locuitori folosesc acest instrument si pana acum peste 15 milioane dintre ei au ales cardul de credit pentru cumparaturile zilnice, pentru plata facturilor si pentru taxele scolare.

Korea de Sud

Si Estul indepartat este luat cu asalt de trend-ul mereu crescator al utilizarii cardurilor de credit indiferent ca se folosesc pentru cumparaturi sau platile. Acest fapt nu este deloc surprinzator, in special cand luam in considerare faptul ca, cei din Korea de Sud au fost mereu deschisi la modernizare si implementarea ideilor noi, inovative si a tehnologiilor. Ba mai mult, aplicatiile mobile care simplifica si fac platile fara cash mai usoare, au fost in crestere.

Danemarca

In fiecare zi folosirea cardului de credit pentru cumparaturi este o parte naturala si normala din viata de zi cu zi a Danezilor. Platile cash insa, raman inca in folosinta mai ales in anumite zone, cum ar fi spitale sau servicii postale.

Dupa cum ai observat si tu, trend-ul de a face plati cu cardul de credit a luat cu asalt lumea nu numai pentru ca este mult mai convenabil, dar si pentru ca adduce beneficia aditionale utilizatorilor. Daca esti in cautarea unui card de credit flexibil si convenabil, care iti ofera acces la bani oriunde in lume, atunci cardul de credit AXI Card este alegerea perfecta pentru tine. Cardul de credit AXI Card, sub sigla MasterCard, este acceptat oriunde si care se muleaza perfect nevoilor si preferintelor tale unice. Allege AXI Card si bucura-te de confortul si convenabilitatea pe care o aduce vietii tale.

Afla mai multe despre AXI Card

0 comentarii