AXI CARD - Care sunt temerile legate de cardul de credit?

Care sunt temerile uneori irationale legate de cardurile de credit?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 05.06.2018
blog-views-icon 1795

Cand citesc o serie de povesti oribile si, de multe ori, ireale despre cardurile de credit, care tind sa apara online, unii incep sa se simta neplacut sau chiar sa simta repulsie fata de acest instrument de plata. Asemenea povesti deregula sunt un mix de informatii auzite, cu putina fantezie ici colo dar si exagerari. Defapt adevarul este ca, acest instrument de plata numit card de credit este cel mai sigur si folositor de pe piata. Problemele de care se lovesc unii utilizatori nu vine din mecanismul cardului de credit in sine ci din modul incorect de folosire. In cele ce urmeaza vom incerca sa descriem cateva dintre fricile cele mai irationale intalnite printre utilizatori si iti explicam realitatea.

Frica problemelor la ratingul de credit

Multi consumatori sunt preocupati de faptul ca, emiterea unui card de credit impacteaza negativ ratingul de credit. Asta insa este departe de adevar. Cardul de credit iti afecteaza ratingul de credit numai daca sunt comise unele greseli majore in folosirea lui. De exemplu, a folosi cardul de credit la cumparaturi care nu sunt atent facute, sunt emotionale sau inutile sau a rata termenul de plata sunt doar cateva greseli comune facute. Daca este folosit corect cardul de credit, efectul sau asupra ratingului de credit va fi pozitiva. Iti va imbunatati ratingul de credit si va arata creditorilor ca esti responsabil si de incredere si ca se pot baza pe tine ca utilizator.

Frica de frauda online

Frica de face cumparaturi online este foarte exagerata. In prezent retailer-ii online nu sunt cu nimic mai nesiguri decat magazinele traditionale. In cele mai multe cazuri nu este greu sa afli daca magazinul online are o reputatie buna asa ca poti sa le dai datele personale in siguranta. In realitate, cand vine vorba de folosirea incorecta a datelor personale si frauda financiara, riscul pe care il prezinta cardurile de debit este mult mai mare decat cardurile de credit. Asta se intampla din cauza ca, la cardul de debit contul tau personal este direct legat de cardul de el asa ca se poate fura direct din cont. Daca insa, folosesti un card de credit pentru cumparaturi aceasta situatie nu este posibila.

Frica de indatorare

Un numar mare de oameni insa se tem de posibilitatea unei indatorari daca folosesc acest instrument de plata. Nu este nimic rationale si realist in aceasta frica. Indiferent daca detii sau nu un card de credit, siguranta ta financiara este conectata la capacitatea ta de a evalua care cumparaturi si plati se pot face luand in cosidearare venitul tau lunar. Ba mai mult, cardul de credit poate aduce anumie beneficii financiare, in special cand este vorba despre cumparaturi. Utilizatorii de exemplu, pot folosi cardul de credit la anumite promotii sau reduceri, sa faca mile de zbor sau folosit ca si un card de club cu care se pot face cumparaturi intr-o retea extinsa de parteneri, asa beneficieaza de promotii regulate.

Fica de a avea contact cu creditorii

Din pacate frica de a ajunge la creditori este cea mai raspandita frica intre utilizatorii de carduri de credit. De cate ori apare o situatie neprevazuta, care amana plata la timp a facturii cardului de credit, multi utilizatori evita sa contacteze emitentul cardului. Asemenea sentiment se naste deobicei din asteptari pesimiste in ceea ce priveste dobanzile de penalizare, tribunale si altele. In realitate insa, cel mai bun lucru pe care il poti face in asemenea situatie este sa iti suni creditorul imediat. De cele mai multe ori compania care emite cardul de credit va face tot ce ii sta in putinta sa se ajunga la o intelegere care ajuta ambele parti.

Frica de cheltuielile aditionale

In cele din urma, multi cred ca a detine un card de credit va rezulta in taxe aditionale, comisioane si dobanzi. In realitate, companiile de carduri de credit incearca in mod constant sa reduca suma platilor aditionale prin reducerea sau eliminarea comisioanelor aditionale (in special cele de administrare si emitere card). Ca si detonator AXI card nu vei plati taxa de administrare sau de emitere. Asta inseamna ca, daca nu ai nevoie de card o perioada de timp si nu se fac plati cu cardul de credit, nu vei plati nici un comision si cardul AXI Card va fi complet gratuit.

Deci, speram ca am putut sa te linistim in legatura cu unele frici irationale pe care poate le ai cand vine vorba de cardul de credit. Daca esti printre cei care insista pentru o securitate financiara optima, AXI Card este exact ce ai nevoie. Fiecare detinator de card de credit AXI poate urmari si verifica tranzactiile sau istoricul de plata pe telefonul mobil in profilul individual. Convenabilitate, securitate si liniste – asta vei primi daca alegi cardul de credit AXI Card. Un card de credit care se muleaza pe nevoile si preferintele tale.

Afla mai multe despre AXI Card

0 comentarii