AXI CARD - Care sunt tendintele in platile mobile in 2017

Care sunt tendintele in platile mobile in 2017

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 01.11.2017
blog-views-icon 1772

Si in acest an au fost asteptari in dezvoltarea tendintelor in tehnologie peste numeroase sfere in afaceri, dar in special in platile mobile.

Inovatii moderne au descoperit noi posibilitati pentru afaceri si clienti individuali, in acelasi timp formand si modeland noi obisnuinte ale clientilor. Smartphone-urile nu se mai folosesc doar pentru sunat si trimis mesaje. Defapt, au devenit cele mai folosite din lume, transformandu-se in calculatoare mici, personale, asistenti financiari si chiar carduri de cumparaturi virtuale. In zilele noastre, este greu de imaginat cum ne putem planui cu succes zilele pline fara ajutorul unui smartphone. Portofelele electronice, aplicatii de ajutor, asistenti digitali, toate ne au impact asupra vietii noastre si ne ajuta sa coordonam bugetul nostru financiar.

China va ramane probabil tara care conduce in dezvoltarea platilor mobile, mai ales cand luam in considerare faptul ca, chinezii sunt clientii care aleg cel mai des sa faca plati prin mobil. Se asteapta ca pana in anul 2020, locuitorii din SUA si UK se vor alatura Chinei – un proces care va transforma aceste tari in leader pe piata de plati mobile si la servicii si produse.

Potrivit expertilor, platile mobile sunt asteptate sa ajunga la suma de 3 miliarde de dolari pana in anul 2021. Aceasta metoda de plata revolutionara este usoara, rapida si sigura fata de alte metode de plata. Insa, ca sa dea un stimulent obiceiurilor de cumparaturi, companiile care furnizeaza plati mobile vor trebui sa ofere plus de valoare clientilor. Urmarind tendintele de shopping deja in schimbare, clientii vor fi atrasi catre aceasta inovatie necunoscuta lor. Asa o tendinta se poate observa si in alte metode de plata, in special carduri de credit. Scopul fiecarui detinator de card nu este doar sa foloseasca instrumentul financiar in schimbul unei dobanzi. Detinatorii de card cauta valoare adaugata in serviciile oferite. Exemple de asemenea beneficii sunt bonusuri, reduceri, programe de loialitate si premii. Mai ales din aceste motive, cardul AXI a devenit rapid unul dintre cele mai de succes alegeri pentru consumatorul din Romania, care vrea sa aibe o metoda de plata accesibila si moderna.  Lipsa comisioanelor, termenii si conditiile simplificate, livrarea gratuita a cardului acasa la tine si notificarile prin SMS gratuite dupa fiecare tranzactie, sunt beneficiile oferite de cardul de credit AXI care sunt indreptate catre satisfcacerea noilor tipare de cumparaturi si tendinte pe piata..

Tendintele in platile pe mobil, care au fost impactate de obiceiurile schimbatoare le consumatorului, si pe care ar trebui sa le cunosti in 2017, sunt:

Popularitatea si folosirea crescuta a platilor prin mobil

Merita de mentionat ca majoritatea tinerilor din zilele noastre, sunt interesati in portofelul electronic si platile prin mobil. Motivul pentru asta s-ar putea sa fie tocmai faptul ca, cautand metode mai usoare si conevnabile de a face cumparaturi, au realizat avantajele imense oferite de portofelul electronic; ca un rezultat s-au adaptat la folosirea acestei metode de plata. Beneficiile acestor portofele electronice vor depasi inevitabil asteptarile, in special daca vorbim de convenienta – din ce in ce mai multe companii ofera deja acesta optiune de plata inovativa.

Consumatia la-cerere

Telefoanele mobile vor continua sa stimuleze cresterea economiei “la cerere” ca si in 2017. Dar ce este mai exact aceasta economie “la cerere”? Defapt este un lat termen pentru economia de “impartire”, care este bazata pe consumatia impartita. Idea de baza in spatele acestor termeni este abilitatea de a consuma, sau folosirea resurselor gratuite neutilizare sau subutilizate, care se poate referi la un produs sau un serviciu. In practica, asta inseamna ca oricine are nevoie de ceva poate imprumuta de la altcineva, care nu foloseste acea resursa in acel moment. Defapt, inseamna o tranzactie fara vanzator, doar client de ambele parti. Acesta este o tendinta in crestere, care poate rezulta din ezitarea unui client de a cumpara ceva, vrand doar sa posede temporar acel produs sau serviciu. Airbnb si Uber sunt cele mai graitoare exemple. Au popularitate din ce in ce mai mare printer tineret, castigand clienti loiali in toata lumea. Platile mobile sunt defapt un factor care a ajutat aceasta societate anti – consumatoare, care cauta preturi mici si servicii accesibile usor.

Intoarcerea Bluetooth

Te asteptai sau nu, Bluetooth a revenit in 2017. Datorita inovarilor facute de Apple, utilizatorii vor putea sa profite de reteaua wireless orinde sunt, indiferent de locatie.

Un nou tip de asistent personal

Asistentul digital a inregistrat schimbari semnificative anul aceasta, prin crearea unei corelari mai bune intre smartphone si utilizator. Folosind date, furnizate de Google, asistentul personal in telefonul tau mobil, va putea sa iti ofere informatii si mai valoroase. Bineinteles, aceste sugestii vor fi bazate pe obiceiurile tale online si cautarile pe web. Asistentul personal al smartphone-ului modern va fi in curand capabil sa furnizeze oferte la reducere pentru servicii sau produse pentru care este interes.

In concluzie, suntem increzatori sa prezicem ca platile prin mobil vor modela nu numai viitorul dar vor oferi si anumit nivel de independent financiara.

Afla mai multe despre AXI card

0 comentarii