AXI CARD - De ce este AXI card alegerea potrivita pentru tineret

De ce este AXI card alegerea potrivita pentru tineret

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 20.10.2017
blog-views-icon 3326

Plusurile cardului international AXI Finance fac aceasta alegere cea mai buna pentru stilul de viata al tinerilor, in special pentru cei care, pana acum nu au acumulat istoric de creditare si nu au folosit instrumente de plata de acest gen.

Fiecare tanar, care si-a terminat educatia vrea sa isi gaseasca drumul in viata, cauta sa se realizeze profesional si personal care sa ii aduca satisfactie si implinire. Bineinteles acest drum catre realizarea de sine nu este usor; insa, toate pot fi depasite atata timp cat este gasita abordarea corecta pentru fiecare. Ca sa isi atinga visele, printre care sigur se numara si cele pentru o masina, casa noua sau afacere personala, tinerii au nevoie de un capital de inceput ca sa poata sa faca aceste investitii.

Unii dintre noi aleg sa inceapa sa economiseasca bani pentru o casa noua inca din facultate. Altii economisesc pentru afacere proprie, de la care spera sa scoata destui bani ca sa isi cumpere si o casa mai tarziu. Oricare ar fi scopul, insa, toate aceste aspiratii necesita investitie financiara pentru un inceput  de suces in viata; acesti bani sunt cel mai usor obtinuti, cum stim totii, prin banci sau institutii financiare nebancare. Adevraul este ca, in SUA tinerii nu se gandesc de doua ori inainte sa foloseasca un card de credit sau un imprumut mare pentru a cumpara o casa sau o masina. In acest mod, devreme, incep sa isi faca profilul de creditare cu scopul de a asigura finantare de la companiile financiare mai tarziu in cursul vietii.

Tocmai din acest motiv din ce in ce mai multi tineri se focuseaza pe imprumuturi si leasing ca sa isi poata realiza ambitiile si proiectele. Insa, ca sa poata primi un imprumut mare pentru o casa de exemplu, va trebui sa ai un credit rating bun si istoric de creditare solid. Cum se poate realiza asta? Cel mai uso este sa folosesti card de credit pentru plati.

Spre deosebire de cardul de debit, cardul de credit este un instrument, care are impact direct asupra increderii unei banci in tine – are impact asupra responsabilitatii tale si iti face istoricul unui detinator de card sigur si de incredere. Poate stii deja acest aspect si te intrebi ce card de credit sa alegi, ca sa poti face cumparaturi cand vrei si unde vrei, chiar si de pe smartphone.

Vrem sa iti prezentam avantajele pe care le ofera AXI card tinerilor din Romania care detin carduri de credit si sa explicam motivele pentru care de ce acest card este usor de folosit si perfect pentru crearea unui istoric de creditare.

Primele beneficii ale cardului AXI, care nu pot ramane nementionate, sunt aplicarea pentru card si livrarea care sunt complet gratuite. Poti aplica pentru cardul tau AXI online, sau sunandu-ne la 031 90 33. Ti-l vom trimite direct la adresa specificata complet gratuit. In acest fel nu pierzi timp si efort pentru ca vine la tine.

Odata ce ai primit cardul tau AXI gratuit, trebuie sa stii ca ramane in continuare gratuit pentru tine pana incepi sa faci sumparaturi cu el. Cu alte cuvinte – nu ai alte taxe de administrare cum au alte banci. De cate ori folosesti un card de credit bancar, sunt aplicate taxe anuale pe contul tau care sunt de administrare, chiar daca nu s-au facut plati cu el. Contrar produselor bancare insa, cardul AXI este complet gratuit pentru tine – un lucru usor de verificat verificand balanta de pe card.

Alta caracteristica a cardului AXI care il face diferit fata de alte intrumente de plata pe piata, este ca cerintele pentru aplicare au fost simplificate considerabil. Defapt, acesta este unul dintre motivele principale pentru care recomandam acest card utilizatorilor care nu au experienta cu instrumente de credit – este mult mai usor de obtinut. Asta se intampla pentru ca nu exista cerinta de istoric de creditare ca sa fii aprobat pentru un card AXI. Cu alte cuvinte, chiar daca nu ai folosit un card de credit niciodata, sau nu ai mai lucrat cu banci inainte, ai o sansa reala sa primesti un card AXI, ca sa iti poti construi cu usurinta un istoric de creditare. Un asemenea beneficiu este rar oferit de banci, pentru ca sa detii un card de credit bancar va trebui sa fi avut ceva istoric de creditare in trecut si sa ai contract de munca in prezent. In caz ca una din acestea lipseste, vei considerat applicant cu risc ridicat, pentru ca nu ti-ai dovedit solvabilitatea.

Cum am mai mentionat insa, cu cardul AXI nu vor fi asemenea griji pentru tine, pentru ca misiunea lui este sa fie usor accesibil si sa devina un produs folosit in masa in Romania de catre oricine. Ca sa devii un detinator de card, nu este necesar sa fii angajat full time cu contract de munca – poti fi si un angajat cu jumatate de norma sau freelancer. Doar acest fapt este crucial pentru tine ca si tanar, care este preocupat ca nu poate obtine un card de credit.

Cu cardul AXI nu exista proceduri bancare grele, multitudine de documente si cereri nenumarate – asta salveaza timp si bani.

De asta credem ca AXI card este cel mai bun card de credit pentru tinerii din tara care sunt pregatiti sa ia viitorul in propriile maini.

Afla mai multe despre AXI card

0 comentarii