AXI CARD - Cardul de credit perfect – exista?

Cardul de credit perfect – exista?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 19.10.2017
blog-views-icon 2250

Majoritatea oamenilor sunt asaltati de oferte periodice cu carduri de credit, unele de la banci unele de la IFN-uri care isi ofera produsele potentialilor clienti. Aceste oferte pot fi primite si prin internet, prin posta sau la sucursala bancii. A aplica la un card de credit insa, este o chestiune diferita si trebuie gandita bine in avans. Apararent se pot gasi deal-uri bune oriunde in jurul tau, insa tu ai nevoie de o oferta creata pentru tine. In realitate sunt varii optiuni pe piata, care pot parea foarte tentante dar care nu sunt potrivite pentru toti detinatorii de card. Uneori un anume card de credit poate este perfect pentru un vecin, care se lauda cu beneficiile; insa acelasi card poate nu corespunde cu obiceiurile tale si stilul de viata.

Sincer, cardul de credit perfect nu exista. Unul care sa ofere conditii favorabile, protectie impotriva fraudei, bonusuri regulate, reduceri si multe altele. Din aceasta cauza, nu trebuie sa aplici la primul card care ti se ofera; mai bine, fa o mica cercetare inainte – intreaba-te cateva lucruri importante ca sa afli de ce ai nevoie mai exact. In acest fel vei putea aplica pentru un instrument de plata care se potriveste cu nevoile tale si care va juca un rol important in cladirea stabilitatii tale financiare in viitor.

  • Iti stii ratingul de credit?

Este imposibil sa iti primesti cardul de credit ideal daca nu stii care este istoricul tau de credit si cum vad institutiile financiare ratingul tau. O sa iti fie folositor sa stii ca in trecut ai uitat sa platesti anumite rate, asta iti va afecta ratingul de credit cu siguranta. Cu alte cuvinte, daca nu ti-ai platit datoriile la timp de mai multe ori, sansele sa ti se acorde o limita de credit mare de la orice banca sunt slabe; si daca primesti unul, din cauza profilului tau de risc, dobanda pe acel card va fi mult mai mare ca nivelul real. Asta inseamna ca: sa aplici la un credit cand stii ca ai probleme cu istoricul de creditare inseamna sa primesti un card de credit care te va costa mult si care va avea costuri lunare mari.

Intr-un asemenea caz e bine sa te indrepti catre un instrument de plata, care este potrivit pana si pentru cei cu profil cu risc ridicat. Cum este cardul de credit AXI, care nu are comision de administrare anuala, nu necesita contract de munca pentru aprobare si care poate fi dobandit chiar daca ai un istoric mai negativ. Ba mai mult, nu este necesar sa ai deloc istoric de creditare ca sa poti aplica pentru un card AXI, pentru ca acest card este facut sa fie un instrument de plata folosit de oricine, in acest fel sa poata fi folosit de orice detinator de card din Romania. Multumita AXI card, vei putea sa iti faci istoric de creditare, daca inca nu ai una, sau sa imbunatatesti cel existent.

  • Exista un card de credit fara taxa de administrare anuala?

Poate parea imposibil, dar exista carduri de credit, care nu au comisioane de administrare. Cardurile bancare in general au asemenea comisioane, insa un card de credit cum este AXI garanteaza lipsa oricarui comision, in special cel de administrare anuala. Este bine sa stii ca aceste taxe formeaza o cheltuiala semnificativa pentru tine peste ratele tale normale fara sa iti dai macar seama. Te sfatuim sa verifici atent toate cardurile de credit, ca sa stii care dintre ele au comision anual de administrare.

  • Ai facut o cercetare pe internet?

In ziele noastre internetul este sursa informatiilor despre orice subiect posibil, inclusive carduri de credit, cele mai noi trend-uri pe piata de credit si la ce te poti astepta pe viitor. Dina acest motiv, este bine sa verifici diferite companii de credit inainte sa te decizi la care sa aplici.

  • Obtii toate beneficiile de la cardul tau de credit?

Ca sa fie un card de credit ideal pentru tine, ar trebui sa gasesti beneficii in utilizarea acestuia. De exemplu. Daca iti place sa calatoresti in strainatate, cardul ar trebui sa fie unul international, ca sa il poti folosi oriunde te duci si sa poti sa rezervi camera de hotel si sa faci cumparaturi cu el. Daca esti fac shopping online, insa, cardul AXI iti ofera oportunitati incredibile, iti permite sa faci plati sigure pe internet si pentru ca dupa fiecare tranzactie vei primi un SMS, asta din nou reduce riscul fraudei. Aceste beneficii transforma acest card intr-un instrument de plata convenabil, care iti poate oferi liniste mintala cand este vorba de securitate ridicata si ofera libertate financiara pentru ca poti sa faci cumparaturi orinde si oricand.

Ca sa afli mai multe informatii despre aceste oportunitati unice care vin cu AXI card, poti sa ne suni sau sa ne scrii online.

Afla mai multe despre AXI card

0 comentarii