Aplică rapid pentru AXI Card

blog-hero
** Apasa aici pentru informații despre condițiile financiare ale Cardului AXI

Blog

Un credit până la salariu este metoda rapidă prin care poți obține un împrumut financiar pe termen scurt. Acest tip de credit este acordat doar de instituțiile financiare nebancare - IFN. Nu vei găsi la bănci un împrumut pentru o perioadă de 30 de zile. În schimb, la IFN poți aplica și pentru credite cu perioadă de rambursare chiar mai scurtă, de exemplu 7 zile.

Păreri despre creditul până la salariu

Un credit până la salariu este foarte apreciat de persoanele fizice. Banii obținuți prin acesta pot fi folosiți precum creditul de nevoi personale. Astfel, instituția financiară nebancară nu îți impune limite la modul în care să folosești banii.

Marele avantaj al unui împrumut până la salariu este că poate fi accesat repede. Deoarece face parte din categoria de credite online, întregul proces de aplicare și aprobare se poate realiza online. Nu mai este necesar să te împrumuți de bani de la prieteni, poți obține bani urgent până la salariu și prin această metodă.

Completarea cererii de credit nu durează mai mult de câteva minute, iar analiza acesteia se realizează în cel mai scurt timp posibil. Poți obține un credit până la salariu chiar și în mai puțin de o oră. Suma de bani solicitată îți va fi virată într-un cont bancar.

Cum pot împrumuta bani până la salariu?

Metoda este foarte simplă. Primul pas este să completezi o cerere de credit online. Apoi, instituția financiară va analiza bonitatea ta și va verifica dacă în Biroul de Credit dacă figurezi cu datorii. După ce ai primit răspunsul pozitiv mai rămâne doar să semnezi contractul de credit și IFN se va ocupa de transferul banilor.

Ce credit poți lua salariul minim?

Fiecare IFN are oferte personalizate pentru un credit până la salariu. În plus, contează dacă mai ai și alte credite sau carduri de cumpărături active. Cert este că valoarea ratelor nu poate să depășească 40% din venit. Calculează-ți toate veniturile nete pentru a afla care este rata lunară maximă pe care o poți suporta.

Obține bani până la salariu de la AXI

Nu trebuie să-ți mai faci griji că rămâi fără bani până la salariu. Linia de credit AXI Card îți vine în ajutor cu o ofertă de nerefuzat. Poți folosi banii ca și pe un credit până la salariu în fiecare lună. Tot ce trebuie să faci este să completezi chestionarul online de pe site-ul Axi-card.ro. 

Introdu numele, numărul de telefon, adresa de e-mail și codul numeric personal. După ce cererea ta va fi analizată vei fi contactat pentru a primi răspunsul. Întregul proces de analiză a dosarului de credit este gratuit.

În plus, după ce ai fost aprobat pentru un AXI Card, vei primi cardul și contractul de credit la domiciliu. Contractul trebuie semnat, iar apoi se întoarce la companie. Apoi poți activa cardul și poți realiza plăți oricând dorești.

AXI Card poate fi folosit ca și un împrumut până la salariu când dorești. În cazul în care nu utilizezi banii de pe card nu ai nimic de plătit. Acesta este un motiv suplimentar să îți iei cardul tău de la AXI pentru a-l putea folosi la nevoie. Astfel nu vei mai rămâne fără bani până la salariu deoarece AXI Card va fi mereu la îndemână.

Beneficiile unui credit până la salariu

Aceste credit sunt acordate rapid, astfel că nu vei nevoie să aștepți zile întregi până primești banii. Instituțiile financiare nebancare înțeleg nevoie urgentă de bani și pot să-ți ofere bani până la salariu într-un timp foarte scurt.

Perioada de rambursare a unui împrumut până la salariu este scurtă, de multe ori de maxim 30 de zile. Tot la capitolul avantaje menționăm și aplicarea online.